×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Astro alarm

Dobrodošli u "Astro alarm" u kojem vas upozoravam na zagrljaj Meseca i Urana u kardinalnom i vatrenom Ovnu. Mesec i Uran biće u konjunkciji ovog petka u 21 čas pa vas molim da odložite putovanje, posebno letove avionom ili putovanja vozom. Klonite se aerodroma i železničkih stanica.

Poštovani čitaoci pred nama je dan u kom imamo aktivan izazovan aspekt između tranzitnog Sunca iz znaka kardinalnog i vodenog Raka i Urana koji se nalazi na 28 stepenu vatrenog i kardinalnog Ovna. Sunce je u prirodnoj četvrtoj kući horoskopa, dok se Uran nalazi u prvom prirodnom astrološkom polju. Ovaj kvadratni aspekt počeo je da deluje noćas u 02:26 časova po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci dobro došli u "Astro alarm" u kojem i ovog puta akcenat stavljam na izazovne planetarne aspekte koje ćemo da imamo na snazi. Cilj ovakvih objava nije da uplašim bilo koga od vas, nego da preventivno delujemo i sprečimo neprijatnosti koje mogu da se dešavaju u ciklusu kada planete međusobno obrazuju negativne aspekte. Ovog četvrtka tranzitni Mesec iz Blizanaca imaće opasnu i negativnu opoziciju sa retrogradnim Saturnom u Strelcu. 

Dobrodošli u "Astro alarm" u kojem vas upozoravam na zagrljaj Meseca i Urana u kardinalnom i vatrenom Ovnu. Mesec i Uran biće u konjunkciji u ponedeljak pa vas molim da odložite putovanje, posebno letove avionom ili putovanja vozom. Klonite se aerodroma i železničkih stanica.

Dobrodošli u rubriku "Astro alarm" u kojoj vas uvek na vreme upozoravam na važne planetarne aspekte i to sve s ciljem da izbegnete neprijatnosti i eventualne opasnosti. Ovog petka na snazi imamo iritabilan aspekt koji će da grade Mesec i Saturn. Tranzitni Mesec putuje znakom Riba i dvanaestom kućom prirodnog horoskopa, dok se Saturn retrogradno kreće znakom vatrenog Strelca odnosno kroz prirodno deveto polje horosokopa. 

Dobrodošli u ribriku „Astro alarm“ koju najviše volite da čitate zato što obiluje veoma korisnim informacijama. Živimo u vremenu kada pravovremena informacija može da spasi život. Oni koji su dobro obavešteni u velikoj su prednosti u odnosu na one koji ignorišu tuđe savete i upozorenja. Prvi dan radne nedelje biće obeležen veoma iritantnom i opasnom opozicijom Sunca iz Raka sa Plutonom koji je retrogradan u Jarcu.

Poštovani čitaoci dobrodošliu rubriku „Astro alarm“. Pred nama je izuzetno težak nedeljni dan. Tranzitni Mesec je i dalje u znaku Jarca odnosno u prirodnoj desetoj astrološkoj kući. Dispozitor mu je retrogradni Saturn u Strelcu. Ovog deveto julskog dana imaćemo dominaciju negativnih aspekata na nebu, a uz sve to danas je i pun Mesec u Jarcu.

Poštovani posetioci dobrodošli na portal Webastrolog.info koji mesečno beleži preko 500.000 poseta iz svih krajeva sveta. Hvala vam za ogromno poverenje i pažnju. Pred vama su redovi u kojima ću da vas upozorim na iritabilан mesečevev aspekt sa Uranom. Ovo je rubrika "ASTRO ALARM".

Poštovani posetioci dobrodošli na portal Webastrolog.info koji mesečno beleži preko 500.000 poseta iz svih krajeva sveta. Hvala vam za ogromno poverenje i pažnju. Pred vama su redovi u kojima ću da vas upozorim na iritabilne mesečeve aspekte. Ovo je rubrika "ASTRO ALARM". Tranzitni Mesec putuje znakom vazdušne Vage, dispozitor mu je Venera koja se nalazi u zemljanom Biku u drugom polju prirodnog horoskopa.

Tranzitni Mars i dalje putuje četvrtim poljem prirodnog horoskopa kroz znak vodenog i kardinalnog Raka. Mars je veoma oslabljen u ovom znaku, a kada tome dodamo i negativne aspekte koje će da gradi sa Plutonom i Uranom onda je zaista vreme da povučemo ručnu i da mirujemo kako bi lakše podneli iritacije koje su ispred nas. Naime, 02. jula imaćemo najjače dejstvo opozicije Marsa iz Raka sa Plutonom u Jarcu, ali se već uveliko oseća ulazeća opozicija, zato OPREZ!