×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Astro alarm

Dobrodošli u "Astro alarm" u kojem vas upozoravam na zagrljaj Meseca i Urana u kardinalnom i vatrenom Ovnu. Mesec i Uran biće u konjunkciji ovog petka 03.11.2017. pa vas molim da odložite putovanje, posebno letove avionom ili putovanja vozom. Klonite se aerodroma i železničkih stanica. Najjаče delovanje osetiće u ranu zoru i tokom prepodneva!

Dobrodošli u “Astro alarm” u kom vas upozoravam na predstojeći iritabilan aspekt koji će da grade tranzitni Mesec iz Strelca i Neptun koji se nalaziu Ribama. Reč je napetom kvadratu od 90 stepeni koji će da se aktivira večeras u 18:52 časova. Mesec putuje kroz prirodno deveto astrološko polje, dok se neptun nalazi u dvanaestoj kući prirodnog horoskopa.

Poštovani čitaoci pred nama je dan u kom imamo aktivan izazovan aspekt između tranzitnog Sunca iz znaka kardinalnog i vodenog Raka i Urana koji se nalazi na 28 stepenu vatrenog i kardinalnog Ovna. Sunce je u prirodnoj četvrtoj kući horoskopa, dok se Uran nalazi u prvom prirodnom astrološkom polju. Ovaj kvadratni aspekt počeo je da deluje noćas u 02:26 časova po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci dobro došli u "Astro alarm" u kojem i ovog puta akcenat stavljam na izazovne planetarne aspekte koje ćemo da imamo na snazi. Cilj ovakvih objava nije da uplašim bilo koga od vas, nego da preventivno delujemo i sprečimo neprijatnosti koje mogu da se dešavaju u ciklusu kada planete međusobno obrazuju negativne aspekte. Ovog četvrtka tranzitni Mesec iz Blizanaca imaće opasnu i negativnu opoziciju sa retrogradnim Saturnom u Strelcu. 

Dobrodošli u "Astro alarm" u kojem vas upozoravam na zagrljaj Meseca i Urana u kardinalnom i vatrenom Ovnu. Mesec i Uran biće u konjunkciji u ponedeljak pa vas molim da odložite putovanje, posebno letove avionom ili putovanja vozom. Klonite se aerodroma i železničkih stanica.

Dobrodošli u rubriku "Astro alarm" u kojoj vas uvek na vreme upozoravam na važne planetarne aspekte i to sve s ciljem da izbegnete neprijatnosti i eventualne opasnosti. Ovog petka na snazi imamo iritabilan aspekt koji će da grade Mesec i Saturn. Tranzitni Mesec putuje znakom Riba i dvanaestom kućom prirodnog horoskopa, dok se Saturn retrogradno kreće znakom vatrenog Strelca odnosno kroz prirodno deveto polje horosokopa. 

Dobrodošli u ribriku „Astro alarm“ koju najviše volite da čitate zato što obiluje veoma korisnim informacijama. Živimo u vremenu kada pravovremena informacija može da spasi život. Oni koji su dobro obavešteni u velikoj su prednosti u odnosu na one koji ignorišu tuđe savete i upozorenja. Prvi dan radne nedelje biće obeležen veoma iritantnom i opasnom opozicijom Sunca iz Raka sa Plutonom koji je retrogradan u Jarcu.

Poštovani čitaoci dobrodošliu rubriku „Astro alarm“. Pred nama je izuzetno težak nedeljni dan. Tranzitni Mesec je i dalje u znaku Jarca odnosno u prirodnoj desetoj astrološkoj kući. Dispozitor mu je retrogradni Saturn u Strelcu. Ovog deveto julskog dana imaćemo dominaciju negativnih aspekata na nebu, a uz sve to danas je i pun Mesec u Jarcu.

Poštovani posetioci dobrodošli na portal Webastrolog.info koji mesečno beleži preko 500.000 poseta iz svih krajeva sveta. Hvala vam za ogromno poverenje i pažnju. Pred vama su redovi u kojima ću da vas upozorim na iritabilne mesečeve aspekte. Ovo je rubrika "ASTRO ALARM". Tranzitni Mesec putuje znakom vazdušne Vage, dispozitor mu je Venera koja se nalazi u zemljanom Biku u drugom polju prirodnog horoskopa.

Tranzitni Mars i dalje putuje četvrtim poljem prirodnog horoskopa kroz znak vodenog i kardinalnog Raka. Mars je veoma oslabljen u ovom znaku, a kada tome dodamo i negativne aspekte koje će da gradi sa Plutonom i Uranom onda je zaista vreme da povučemo ručnu i da mirujemo kako bi lakše podneli iritacije koje su ispred nas. Naime, 02. jula imaćemo najjače dejstvo opozicije Marsa iz Raka sa Plutonom u Jarcu, ali se već uveliko oseća ulazeća opozicija, zato OPREZ!