×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Milton Blek je poznati australijski astrolog i prognostičar koji je do sada davao tačne i precizne prognoze o svetskoj politici i ekonomiji. Njegova predviđanja su zapanjujuće tačna, a mi vam u nastavku donosimo šta je to Blek predvideo za 2018. godinu.

Poslednji aspekt Meseca koji će napraviti izlazeći iz znaka Device jeste kvadrat sa Saturnom. Kao da će ovo biti poslednja briga, ružan san ili glavobolja za ovu sedmicu. Istog dana Mesec menja znak i ulazi u znak Vage, pa će ublažiti nejasnoće, konfliktne situacije ili nesporazume koji su se mogli dogoditi prethodne nedelje. Retrogradni Merkur mnogima donese često nepotrebne brige i zabrinutost. U situacijama kada vam se dogode neke nepredviđene situacije ili se vaša reakcija ne protumači kako ste to vi očekivali, skloni ste da reagujete kako biste ispravili učinjeno i tada nastaje problem. U vreme retrogradnog Merkura nikad ne treba ispravljati učinjeno.

Dobrodošli u "Astro global" u kojem vam donosimo detaljne astrološke i vizionarske predikcije poznatog srpskog astrologa Velimira Remića za 2018. godinu. Pred nama je godina u kojoj će da dođe do velikih turbulencija i promena na svetskom nivou, a kako će da prođu Srbija, region i svet, pogledajte u pedesetominutnoj emisiji koju vam darujemo samo na portalu www.webastrolog.info 

Kada pogledamo kroz oči zvezda vidimo da sile koje privlače muškarca i ženu nije lako objasniti. Tu naizgled nema razuma ni pravila, jer život spaja neobične parove. Planete u natalnoj karti simbolizuju energije koje su delovale u trenutku našeg rođenja. Na simboličnom nivou te energije su utisnute u samu srž bića, i prate nas tokom čitavog života.

Tranzitni Mesec je u znaku vatrenog Strelca odnosno putovaće naredna dva dana kroz prirodno deveto polje horoskopa. Mesec u Strelcu donosi avanturizam i spontanost. Ljudi će da imaju nagon da budu aktivniji, da svoju svakodnevnicu učine što zabavnijom i lepšom.

Prema kineskom zodijaku, 2018. je godina zemljanog psa i njegova glavna karakteristika je želja za akcijom i pokretom. Pas je takođe simbol inteligencije i zaštite. Kineska nova 2018. godina počinje 16. februara 2018. i završava se 04. februara 2019. godine. U kineskoj astrologiji svaka godina zodijaka ne samo što je povezana sa životinjskim znakom, već je i jedan od pet elemenata – zlato (metal), drvo, voda, vatra i zemlja.