LJUBAVNA ASTRO PROGNOZA OD 1. DO 16. APRILA 2020. GODINE?

Ljubavni horoskop - privlačnost i srca koja se otvaraju za nove romanse! Raka prati sentimentalna energija, a Jarca očekuje iskrena ljubav.

HOROSKOP OD ČETVRTKA DO NEDELJE: STIŽE KOSMIČKA ČAROLIJA!

Mesec je ušao u znak Bika u četvrtak te je napravio kvadrat sa Saturnom. Ovo je dan u kojem možemo biti usmereni na materijalno, ali i očekivati određene gubitke ili poteškoće sa finansijama. Dobro je da obratimo pažnju i na svoju ishranu – iako nas Mesec u Biku inspiriše na oblinu trpezu, dobro bi bilo da jedemo laganiju hranu. Četvrtak je dan za odmor našeg tela.

OVA 3 ZNAKA OČEKUJE RADOST U VLADAVINI OVNA (DO 20. APRILA 2020.)

Početak proleća možemo smatrati drugom novom godinom. Ono što ovo proleće u astrolođkom smislu čini jedinstvenim jeste to što će Saturn preći u buntovnu Vodoliju 21. marta u 23:58 časova. U tom znaku ostaće u svojoj retrogradnoj fazi do maja, a ponovo će ući u Jarca kasnije u julu. Ovo će biti vrlo zanimljiv period.

OVE ZNAKOVE I PODZNAKE HOROSKOPA PRATIĆE ZVEZDA SREĆE TOKOM MARTA 2020. GODINE

Treći mesec ove godine donosi nam mnoštvo astroloških aspekata odnosno planetarnih tranzita koji će pojedinim licima prijati, dok će neke iritirati odnosno naterati da nešto promene u svom životu. Stiže nam proleće, dolaze topliji dani, priroda se budi. Mi kao ljudska civilizacija smo deo prirode te ćemo osetiti talas prolećnih vibracija, te je zbog toga veoma važno da se svaki pojedinac zdravo hrani, svakodnevno kreće, druži I smeje u krugu pozitivnih ljudi, ali i da pospremi život nakon zimske hibernacije.

VELIKI HOROSKOP ZA PROLEĆE 2020. GODINE!

Kada 19. marta 2020. godine nastupi prolećna ravnodnevica, dobićemo neverovatnu energiju i priliku za rast, ali i vatreni temperament i strasne trenutke zbog vladavine Ovna, piše Lovesensa.

DA LI JE VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK SREĆNE RUKE?

Zabavite se kroz astrološka tumačenja vezanosti horoskopskih znakova sa igrama, brojevima i simbolima sreće...