Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

ZAVIRITE U DUBINU DUŠE SVAKOG ZNAKA ZODIJAKA

Otkrijte koje su to najskrivenije dubine horoskopskih znakova...

KAKVE ŽENE VOLI MUŠKARAC U ZNAKU OVNA?

Ovan je prvi od svih znakova u horoskopu, te je stoga inicijator, inovator, pionir u svemu… A na kakve dame pada muškarac u ovom znaku.

UKLJUČEN JE ASTRO ALARM: ŠTA NAM DONOSI ZAGRLJAJ MESECA I NEPTUNA U RIBAMA?

Dobrodošli u rubriku „Astro alarm“ u kojoj vas ovog četvrtka upozoravam na aspekt konjunkcije Meseca i Neptuna u znaku vodenih Riba. Reč je o zagrljaju ova dva nebeska tela koji će da se nađu na istom astrološkom stepenu u 20:13 časova po srednjeevropskom vremenu. Mesec je vladar četvrte kuće i znaka Raka, a Neptun se simbolički povezuje sa Ribama i dvanaestom astrološkom kućom.

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2020. GODINE

Šta vam zvezde kažu za ovaj mesec, kakve savete vam daju i šta vam predviđaju u vezi ljubavi, posla i zdravlja...! 

PRESTUPNA 2020. JE JEDNA OD NAJTEŽIH: ASTROLOZI OTKRIVAJU ŠTA NAS ČEKA U 2021. GODINI

Tekuću 2020. godinu mnogi smatraju jednom od najgorih koja nas je zadesila zbog pandemije korona virusa koja je zaustavila čitav svet. Mnogi su je praktično i otpisali i unapred se raduju 2021. Šta će nam ona doneti, otkrivaju astrolozi kroz kratak horoskop za 2021. godnu! Stručnjaci za astrologiju kažu da će 2021. biti godina prosperiteta i lepih trenutaka na emotivnom planu. Ipak, biće tu i teških momenata i velikih iskušenja. Evo šta će svakom horoskopskom znaku doneti 2021. godina!

RUSKI ASTROLOG PROGNOZIRA: OVI ZNACI BIĆE APSOLUTNI POBEDNICI U AVGUSTU

Zakoračili smo u osmi mesec 2020. godine. Ruski astrolog Pavel Globa cenjen je na svetskom nivou, a sada predviđa kakvo leto možemo da očekujemo. Globa tvrdi da će apsolutna sreća čekati čak 4 horoskopska znaka, a evo i koja.

//