TRANZITNI MERKUR U ŠKORPIJI (03.10. - 09.12.2019.)

Trećeg oktobra,  tačno u 10:15 Merkur je promenio znak i ušao u vodeni, ženski, kardinalan, fiksni znak Škorpiju. On će do 9.12 boraviti u krajnje dubokom, istraživačkom znaku Škorpije, dok će od 31.10.-20.11. biti u retrogradnom hodu koji je treći u toku ove godine. Merkur je imao sličnu energiju u jesen 2013.

ASTRO VODIČ ZA JESEN 2019. GODINE

Kakve će nam "boje" i uticaje doneti ovogodišnja jesen donosimo u našoj jesenskoj prognozi. Jesen 2019. verovatno će početi konstruktivno jer će na nebu zaživeti lotos planeta u zemljanim znacima. To će mnoge upućivati na dobre prilike, a posebno u konkretnim poduzimanjima.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019. GODINE

Saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje u oktobru 2019. godine. Astro prognoza za slobodna i zauzeta srca.

OVA 3 ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA DO 23.10.2019.

Vladavina Vage počela je 23. septembra i traje do 23. oktobra 2019. godine, a evo koje znakove u narednom periodu prati srećna zvezda, piše Lovesensa.

POČINJE DEJSTVO KVADRATA VENERE I SATURNA, EVO ŠTA NAM TO DONOSI!

Dobrodošli u rubriku "Astro alarm" u kojoj vas upozoravam na kvadratni aspekt Venere iz vazdušnog i kardinalnog znaka Vage sa Saturnom u kardinalnom i zemljanom Jarcu. Venera putuje sedmim, a Satrun desetim poljem prirodnog horoskopa. Egzaktan aspekt desiće se ove srede u 21:21 časova po srednjeevropskom vremenu, a osećaće se i tokom cele nedelje. Venera je planeta koju u astrološkoj simbolici vezujemo za ljubav, uživanja, novac, brak, lepotu, poljupce, radost, zagrljaje, hedonizam u svakom obliku, umetnost, dok je Saturn sve kontra od toga. Veneru astrolozi nazivaju benefikom, a Saturna malefikom, Saturn se u astro simbolici odnosi na restrikciju, tugu, strah, patnju, bol, depresiju, očaj, prepreku, otežanje, iskušenje, učenje kroz mučenje ali i veliko sazrevanje nakon što proces patnje doživi svoj epilog.

ŠTA PORUČUJE DATUM KADA STE OTPOČELI LJUBAVNU VEZU?

Sve što se dešava na zemlji nosi pečat trenutnog položaja planeta na nebu. Zbog toga, nije svejedno kada ćemo otpočeti posao, sklopiti brak, potpisati ugovor, kupiti auto, krenuti na putovanje...