STIŽE NAM SUPERMESEC U ZNAKU LAVA I DONOSI VELIKE PROMENE

Februarski pun mesec tradicionalno je poznat kao Snežni ili Gladni mesec koji će biti sjajniji i puniji od uobičajenog pojaviće se ovog vikenda, a najvidljiviji biće 9. februara. Mesec je dobio epitet snežni po mesecu februaru za koji se očekuje da bude bude obeležen velikim brojem padavina. Sjajniji i veći Mesec nego što je to uobičajeno, slavila su još indijanska plemena. Zanimljivo je da su drevni narodi upravo lunarni ciklus umesto sunčevog koristili za obeležavanje sezonskih promena.

DA LI JE VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK SREĆNE RUKE?

Zabavite se kroz astrološka tumačenja vezanosti horoskopskih znakova sa igrama, brojevima i simbolima sreće...

SAZNAJTE KO JE VAŠA SRODNA DUŠA PREMA HOROSKOPU!

Ljubav ponekad deluje na misteriozne načine ili jednostavno – u skladu sa zvezdama. Određeni horoskopski znakovi kompatibilniji su s drugima i ako vas zanima kojeg bi znaka mogao biti vaš idealan partner, astrologija bi vam mogla dati odgovor.

OVA 3 ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA U VLADAVINI VODOLIJE (DO 19.02.2020.)

Period vladavine Jarca je iza nas, a od 21. januara do 19. februara zavladaće energična Vodolija, piše Lovesensa. Velike promene, odluke i preispitivanje obeležilo je period Jarca, a sada će nam Vodolija udahnuti svežu energiju u svakodnevicu.

OVA 3 ZNAKA TREBA DA BUDU OPREZNA DO 19.02.2020.

Evo koja 3 znaka očekuje rizičan period u vladavini Vodolije! Futuristička Vodolija lako se zaigra sa Uranom, planetom haosa, pobune i neočekivanih promena, piše Lovesensa.

SEDAM ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI TREBA DA PRIPAZE NA ZDRAVLJE U 2020. GODINI

Kada se čovek svakodnevno duhovno uzdiže živeći umereno, čineći dobra dela i blagodareći Bogu za sve što ima i nema, onda obično egzistira uživajući u izobilju i dobrom zdravlju. Međutim, ima i onih koji sebe stavljaju na zadnje mesto zapostavljajući ono najdragocenije u životu, a to je zdravlje. U redovima koji slede pročitajte koji astrološki znaci treba da povedu računa o zdravlju u 2020. godini.