KAKO ĆE NAM PLANETE BITI NAKLONJENE DO 27. AVGUSTA?

Konačno i Merkur kreće direktnim hodom, ali dajte mu bar jedan dan da se snađe na tom putu. Svaki put kada neka planeta kreće direktno ili retrogradno, uvek je dobro sačekati da prođe jedan dan, jer je tih dana izuzetno usporena ili kako to u astrologiji kažemo stacionarna. Svi poslovi koji se tada započinju imaju tendenciju da se oduže, da se dugo čeka na njhovu realizaciju ili se jednostavno izgubi volja da se posao privede kraju. Nisu to dani za velike investicije i poduhvate, ali ako niste u mogućnosti da birate termin, neka to bude stacionarnost nakon retrogradnosti. Onaj period koji prethodi retrogradnom hodu često je malefičniji od same retrogradnosti.

KOSMIČKA ČAROLIJA: POČINJE DEJSTVO VODENOG TRIGONA JUPITERA I NEPTUNA. KAKO DA GA NAJBOLJE ISKORISTITE?

Sreća, sreća i radost! Uvaženi čitaoci imam za vas predivne i veoma pozitivne astrološke vesti. Pred nama je protočan i isceljujući trigon Jupitera iz Škorpije i Neptuna iz Riba. 19.08.2018. u 09:49 časova po srednjeevropskom vremenu ove dve planete naći će se u rasponu od 120 stepeni gradeći trigon koji će mnogima da donese dosta toga dobrog u životu. Ovaj aspekt desiće se na petnaestom astrološkom stepenu.

KONAČNO PREDAH: MERKUR JE KRENUO DIREKTIVNO, ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO?

Ako premotamo film unazad tri nedelje može samo da nam se smuči od pomisli šta se to sve dešavalo za vreme dok je Merkur bio u fazi svoje retrogradnosti u znaku fiksnog i vatrenog Lava. Tehnika se kvarila, štete su se nizale jedna za drugom, komunikacija je bila otežana, dešavale su se svađe i prekidi kontakata, nerazumevanje, pogrešna interpretacija reči, zastoji, ograničenja, blokade, gubitak dokumenata, razne greške, kvarovi na automobilima i kućanskim aparatima, niko nikog nije razumeo i svako je igrao neku svoju igru. Tako je moralo da bude. Planeta Merkur je vladar prirodne treće i šeste kuće horoskopa odnosno Blizanaca i Device.

ZVEZDE OTKRIVAJU: KO JE VAŠ PRINC NA BELOM KONJU?

Svi koji veruju u horoskop verovatno su se ponekad zapitali da li im on može pomoći u otkrivanju idealnog partnera. U odnosu na mesec u kom ste rođeni možete saznati koji tip muškarca je kao stvoren za vas.

ŽENE ROĐENE U OVOM ZNAKU ZODIJAKA IMAJU NEVEROVATNU MOĆ

Pripadnike ovog horoskopskog znaka prepoznaćete po eleganciji kojom zrači njihovo kretanje, ali i svaki pokret. Savršeno su prirodni i njihova gracioznost će vas oduševiti. Ako ste i vi Vaga, onda za vas imamo malu tajnu: iz iskustva znamo da svi jednostavno polude kad upoznaju nekoga kao što je Vaga! Vaš šarm i zarazan osmeh neodoljiv su mamac i neoprezni pojedinci bi mogli začas da se nađu uhvaćeni u vašu mrežu – a da i ne znaju šta ih je snašlo.

ŠTA NAM DONOSI RETROGRADNI MARS U JARCU DO 11. SEPTEMBRA 2018. GODINE?

Mars je planeta akcije, strasti i nagona, a njegov ulazak u Jrca promeniće mnoge ambicije i ljubavne snove! Evo šta nam horoskop predviđa do 11. septembra...