TRANZITNA VENERA U BLIZANCIMA (24.04. - 19.05.) VREME JE ZA LJUBAV, RADOST I PUTOVANJA!

Venera je iz znaka svog vladarstva gde je potvrdila svoju plodnost i ostvarila svoju svrhu, došavši na maksimum svoje simbolike i stabilnosti, prešla u znak Blizanaca. Ovde ona prelazi u vazdušni element i promenljivi kvalitet, pa pokazuje izvesnu dozu nestalnosti jer oseća prirodnu potrebu za promenom u ispoljavanju sopstvenih kvaliteta. Kako je već donela plod na svet i time potvrdila svoju simboliku ženske energije koja rađa potomstvo, ona sada oseća prirodnu potrebu da se brine o svom plodu, a u tome joj je dobrodošla pomoć partnera. Venera svakako i dalje oseća potrebu za partnerstvom, jer je to njena osnovna simbolika - stvaranje i održavanje odnosa, posebno odnosa sa životnim saputnikom. Venera dobro zna da je tajna odnosa u neprekidnom rastu i razvoju sa svojom drugom polovinom, što zahteva stalne promene i prilagođavanja.

SEDMIČNI ASTROLOŠKI IZVEŠTAJ (23.04. - 30.04.2018.)

Nakon što je Sunce ušlo u znak Bika, Saturn i Pluton su krenuli da raščiste sve što nije završeno i još nedorečeno iz prošlosti. Možete očekivati ponavljanje nekih davnih priča, isplivaće na površinu neki raniji konflikti, posebno u porodici, jer se sada ove dve planete bave precima i sećanjima koje su ostavili u genetici (Saturn i Pluton u Jarcu). Često će glavna tema biti razgovor o novcu,  nasleđu i materijalnim stvarima (Sunce u Biku). Ono o čemu biste trebali brinuti jeste vaše zdravlje. Mogući su problemi sa zubima, kostima, čuvajte se ekstremnih sportova, jer su mogući padovi, a sa tim i lom kostiju (retrogradni Saturn u Jarcu). Zato, učinite sve što je u vašoj moći da izbegnete moguće rizike i opasnosti.

MESEČNI ASTROLOŠKI IZVEŠTAJ ZA MAJ 2018. (VIDEO)

Poštovani posetioci portala www.webastrolog.info dobrodošli u vašu omiljenu rubriu "Astro Caffe" u kojoj vam između ostalog donosimo i najnovije video emisije odnosno predikcije koje su od velike važnosti za sve ljude kojima je astrologija važna prilikom planiranja dnevnih, nedeljnih, mesečnih i godišnjih obaveza. Pred vama je detaljan izveštaj o planetarnim kretanjima i astrološkim aspektima koje ćemo da imamo na snazi u maju 2018. godine. Sam početak odnosno prva nedelja petog meseca proći će bez nekih većih turbulencija, dok će ostatak meseca da bude prožet velikim promenama. Čemu da se nadate i na šta treba da obratite pažnju tokom sledećih mesec dana, pogledajte u VIDEO izveštaju autora Velimira Remića.

ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U ŠKORPIJI 30.04.2018. GODINE? (VIDEO)

Poštovoni posetioci portala www.webastrolog.info dobrodošli u "Astro caffe" u kojem vam donosimo najvažniej informacije iz sveta astrologije i kosmičkih promena. Sam završetak ovog četvrtog meseca 2018. godine obeležiće mesečeva kulminacija odnosno pun Mesec koji će da se desi u znaku fiksne, vodene i opasne Škorpije. Mesec iz osme kuće i znaka Škorpije biće u opoziciji sa Suncem u Biku u drugoj kući prirodnog horoskopa. Šta možemo da očekujemo na ličnom, ali i globalnom planu saznajte u VIDEO prilogu astrologa Velimira Remića. Zapratite Velju na Youtube kanalu Velimir Remić Astro Studio.

TRANZITNO SUNCE JE U BIKU – VREME JE ZA UŽIVANJE!

Trideset dana traje putovanje Sunca kroz jedan znak zodijaka. Sunce je vladar prirodne pete kuće horoskopa i znaka vatrenog Lava. Simbolički se odnosi na ego, volju, srce, leđa, muške figure u vašem životu. Narednih mesec dana tranzitno Sunce putovaće kroz drugo polje prirodnog horoskopa odnosno kroz znak zemljanog Bika. Svima vama koji ste rođeni u istoimenom znaku čestitam rođendane koje ćete da slavite u danima koji su pred nama, a ostalim predstavnicima zodijaka želim da maksimalno iskoriste energiju zemlje, stabilnosti, hedonizma i materijalizma.

BLIŽITE SE TRIDESETOJ? EVO KAKO DA PREŽIVITE PRVI SATURNOV POVRATAK!

Ako uskoro punite trideset a imate osećaj da su vam malo zvezde “poremetile” tlo pod nogama, ovo je tekst koji će vam pomoći da shvatite šta se to dešava. Saturn je poznat kao najveći mudrac i najzahtevniji učitelj u čitavom planetarnom sazvežđu. Ova planeta predstavlja vreme, disciplinu, sigurnost i trezvenost i u ovom trenutku upravo to traži i od vas. Naime, na svakih 29 i po godina ova planeta napravi pun krug oko Sunca, pozicionirajući se direktno na mesto gde je bila u trenutku vašeg rođenja. Poput nekog duhovnog učitelja, Saturn povlači tepih ispod vaših nogu i razmrdava do tada uljuljakni svet, terajući vas da stavite prst na čelo i razmislite o svakoj dosadašnjoj odluci koju ste doneli i postupku koji ste načinili. Preispitivanje i razmišljanje o tome da li ste do sada živeli zaista kako ste želeli, da li je sve što ste uradili bilo vredno truda ili je možda došlo doba da se konačno trgnete i potrudite svojski, samo su neke od dubokih i ozbiljnih tema koje će preokupirati sve one koji ove godine pune tridesetu.