KO ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE DOK JE VENERA U BLIZANCIMA?

Venera, planeta ljubavi i novca, 3. aprila ulazi u znak Blizanaca i donosi pojačana pozitivna osećanja, intelektuelno povezivanje sa drugima i prijatne razgovore, piše Lovesensa. Nekoliko dana nakon što Venera uđe u Blizance, počeće pre-retrogradna faza nadolazeće retrogradnosti Venere, koja zvanično počinje 13. maja i traje do 25. juna. Post-retrogradna zona trajaće sve do 29. jula.

EVO ŠTA NAM DONOSI SATURN U VODOLIJI DO 2023. GODINE

Od 23. marta Saturn je u Vodoliji. U ovom znaku će se, privremeno, zadržati do jula ove godine. Potom će se, još jednom, vratiti u Jarca da bi iz njega, definitivno, izašao polovinom decembra ove godine. U Vodoliji će ostati sve do 2023. godine.

OVA 3 ZNAKA IMAJU MOĆNU INTUICIJU

Svako od nas ponekad primećuje razne znakove na životnom putu i oseća unutrašnji glas koji treba a ga vodi, ali ova 3 horoskopska znaka imaju najveću intuiciju, piše Lovesensa. Evo koja tri znaka Zodijaka imaju moćnu intuiciju i mogu da predvide i stvore sjajnu budućnost...

ŠTA NAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA APRIL 2020. GODINЕ?

April nam donosi nepredvidive situacije, a evo kako položaj planeta na nebu utiče na našu sudbinu! Proleće sada imamo pred sobom, u punom sjaju. Tri stvari obeležavaju ulazak u april mesec, a samim tim – govore i kakvu će nam energiju on doneti.

LJUBAVNA ASTRO PROGNOZA OD 1. DO 16. APRILA 2020. GODINE?

Ljubavni horoskop - privlačnost i srca koja se otvaraju za nove romanse! Raka prati sentimentalna energija, a Jarca očekuje iskrena ljubav.

HOROSKOP OD ČETVRTKA DO NEDELJE: STIŽE KOSMIČKA ČAROLIJA!

Mesec je ušao u znak Bika u četvrtak te je napravio kvadrat sa Saturnom. Ovo je dan u kojem možemo biti usmereni na materijalno, ali i očekivati određene gubitke ili poteškoće sa finansijama. Dobro je da obratimo pažnju i na svoju ishranu – iako nas Mesec u Biku inspiriše na oblinu trpezu, dobro bi bilo da jedemo laganiju hranu. Četvrtak je dan za odmor našeg tela.

//