ASTROLOG VELIMIR REMIĆ PREDVIDEO DRUGU TRUDNOĆU SEKE ALEKSIĆ

Jedan od najpoznatijih i najpreciznijih srpskih astrologa čije prognoze redovno objavljuju dnevne novine „Kurir“ i portal „Pink.rs“, Velimir Remić, uspešno je predvideo da će naša popularna folk pevačica Svetlana Seka Aleksić ponovo postati majka. Analizirajući njen životni horoskop, Remić je 11. februara ove godine u izjavi za štampano izdanje dnevnog lista "Kurir" prognozirao da istoimena pevačica ima odlične astrološke aspekte za proširenje porodice.

OVIM ZNACIMA HOROSKOPA STIŽU LJUBAVNI, FINANSIJSKI I POSLOVNI USPESI

Tranzitna Venera boraviće u znaku vazdušnih Blizanaca od 09. juna do 03. jula ove godine. To je period u kom ćemo se snažno pokrenuti i izaći iz zone komfora i preuzeti inicijativu koja će rezultovati ljubavnim i finansijskim uspesima. Planeta Venera je vladar druge i sedme kuće horoskopa odnosno polja finansija i partnerskih odnosa. Na svom putovanju kroz treće polje doneće nam priliku da potpišemo važan poslovni ugovor, a mnogi će se dvoumiti između dve poslovne opcije.

TRANZITNI MERKUR JE U RAKU. ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO?

Tranzitni Merkur uplovio je u vodeni i kardinalni znak Raka odnosno u prirodno četvrto polje horoskopa u kom će da ostane sve do 27 juna. Merkur je planeta koja vlada prirodnim trećim, ali i šestim poljem zodijaka. Treća kuća odnosi se na kontakte, komunikaciju, saobraćaj, braće, sestru, rođake, komšije, učenje, kurseve, automobile, kratka putovanja, sređivanje dokumentacije, dok šesto polje povezujemo sa pružanjem usluga, brigom o zdravlju ali se tiče i učenja kroz obavljanje poslovnih aktivnosti.

ZVEZDE OTKRIVAJU KOJI HOROSKOPSKI ZNAK JE VAŠA SRODNA DUŠA

Što više ljudi srećete i upoznajete, veće su mogućnosti da ćete se upoznati sa "onom pravom" osobom. Horoskop vam može pomoći da povećate svoje šanse i na brzinu procenite da li je možda baš ta osoba vaša srodna duša.

ASTRO UPOZORENJE: OVA TRI ZNAKA DOŽIVEĆE LJUBAVNA ISKUŠENJA

Prelazni period između proleća na leto sa sobom nosi mnogobrojne turbulencije na ljubavnom planu, koje će se posebno odraziti na tri znaka Zodijaka.

HOROSKOP ZA VREME MLADOG MESECA U BLIZANACIMA (03. JUNA 2019.)

Ovaj mlad Mesec se dešava na 12 stepenu Blizanaca što je stepen Riba i pravi aspekt sa Jupiterom i Neptunom. Očekuje vas veliki optimizam, nade, očekivanja, pregovori, istraživanja dok pojedinci baš u ovom periodu mogu završiti neke brze poslove. Mlad Mesec nam uvek donosi neke nove početke pa je jako bitno da ispravno postupimo i pokrenemo neke nove životne tokove. Sve je nekako u pokretu, glasovi na sve strane, druženja, putovanja, komunikacija je vrlo naglašena.