NEDELJNA ČAROLIJA: VATRENI TRIGON MESECA I JUPITERA DONOSI ČUDA OVIM ZNACIMA HOROSKOPA

Mesec putuje kroz prvo, a Jupiter kroz deveto polje prirodnog horoskopa. Klekni na kolena. Pusti suzu. Pokaj se. Oprosti svima sve. Zamoli Gospoda za pomoć. Okupaj lice blagoslovenim suzama. Dozvoli da se sa tobom desi preobražaj i čudesno isceljenje. Pričaj sa Bogom. Pozovi u pomoć anđela čuvara i svetitelja kog najviše voliš i poštuješ. Povuci se u svet tihovanja. Isključi telefon i nemoj da dozvoliš da te bilo ko uznemiri.

EVO KOJA 3 ZNAKA OČEKUJE NEVEROVATAN USPEH DO KRAJA GODINE

Ako se fokusirate na promene i svaki dan započnete sa pozitivnim stavom, smeši vam se svetla budućnost, piše Stil. Upravo danas počinje period prosperiteta, kažu astrolozi. Prema njihovim rečima, već danas možete da očekujete promenu ili pozitivan ishod kome se niste ni nadali.

SAZNAJTE KAKVE SU ŽENE ROĐENE U ZNAKU ŠKORPIJE

Život s ovim horoskopskim znakom može biti srećan ako se članovi porodice pokore njihovoj volji. Škorpije su skloni naglim neočekivanim silnim promenama, transformaciji, pokretu i erupciji. "Njihov identitet je veoma snažan, a kada urone u svoju mračnu stranu, ostavljaju utisak koji drugi ljudi ne zaboravljaju tako lako", pojasnila je astrolog Ema Tojnbi.

KAKVA ŠMINKA NAJBOLJE PRISTAJE VAŠEM HOROSKOPSKOM ZNAKU?

Astrolozi se slažu da za Vagu nije lako odabrati pravi imidž, ali njen aristokratski ten može biti odlična polazna tačka za kreiranje izgleda zanosne vile iz bajke, tvrde vešti šminkeri!

ASTROLOG VELIMIR REMIĆ UPOZORAVA: STIŽE NAM MLAD MESEC U ŠKORPIJI I DONOSI VELIKE NEVOLJE

Pojava mladog Meseca na nebu obično odslikava ciklus u kom je dobro krenuti sa životnim promenama, međutim nadolazeća lunacija u znaku opasne, mistične, izazovne i destruktivne Škorpije biće u negativnom aspektu opozicije sa retrogradnim Uranom u Biku. Nije dobro vreme za nove početke! Energiju usmerite na čišćenje života od svega što je loše i što vam stvara neprijatnosti. Stvari koje ne koristite sada treba da date ljudima u stanju potrebe.

OVA 3 ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA U VLADAVINI ŠKORPIJE (DO 21.11.2019.)

Svaki period u Zodijaku donosi nešto novo i jedinstveno, a naročito tokom vladavine Škorpije, piše Lovesensa. Ima nešto tako moćnog u tom periodu kada nas osvoji i začara misteriozna Škorpija. Vladavina Škorpije počinje 23. oktobra i traje sve do 21. novembra. Kombinacija Plutona, planete transformacije, smrti i tabua, i Škorpije, znaka koji otkriva sve skriveno i mistično, doneće nam jedno veliko osvešćenje.