KOJI ZNAKOVI HOROSKOPA SE NAJVIŠE PLAŠE EMOTIVNOG VEZIVANJA?


Na koji način će osoba uspostavljati emocionalne veze zavisi od mnogo faktora, između ostalih od naučenih obrzazaca ponašanja, tj. od veze koju su imali njeni roditelji i osobe iz okruženja, zatim od ličnih emotivnih iskustava. Ako je neko bio povređen, samim tim u sledeću vezu ulazi s mnogo više opreza i ima problem da se u potpunosti emotivno prepusti.

Prema astrolozima, ovo su 3 znaka zodijaka koji se najviše plaše vezivanja:

Vodolija

Sa vezom dolaze i emocije, a to nije nešto što je Vodoliji prijatno. Izazov im je da izraze sopstvene emocije, ali im je još teže kada je u pitanju nekog do koga im je baš stalo. Vodolije znaju da se distanciraju, što im najviše zameraju oni kojima je potrebna njihova podrška i briga.

Blizanci

Blizanci mogu da se plaše veze i intimnosti jer ih brine šta će se desiti kada nastupi tišina. Potajno se brinu da li će umeti da se nose sa tom situacijom, kada dve osobe samo sede, bez potrebe da pričaju i zabavljaju jedna drugu. Blizanci strahuju da će izgubiti ono što im je najjači adut- svoj talenat za komunikaciju.

Jarac

Jarčevi ponekad koriste posao kao način da izbegnu vezu. Plaše se da će zabrljati ili učiniti nešto loše ako su u vezi - ili, što je još gore, da će biti povređeni. Jarčevi su oprezni u vezi sa povezivanjem kao i sa mnogim drugim stvarima, i potrebno im je dosta vremena i mnogo da rizikuju kako bi savladali svoje strahove.

Izvor: Sensa