OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA VELIKI POSLOVNI USPEH U JULU 2024.


Mesečni horoskop za jul 2024. godine već predviđa zanimljive događaje, ali kad je novac u pitanju, mnogi horoskopski znakovi će gotovo preko noći doživeti dramatične promene u svojim finansijama. Reč je o konjunkciji Marsa i Urana u znaku Bika koja se događa 16. jula, što znači da bi u danima oko ovog datuma mnogi mogli da očekuju ​​novitete. Na primer, postoji šansa da ćete dobiti povišicu ili da imate novog poslovnog partnera ili drugi izvor prihoda.

Osim toga, odlučujući faktor u isticanju materijalne strane života biće pun Mesec u znaku Jarca, jer on, uz Bika i Devicu, vlada finansijskim tokovima. Jarac je znak postignuća, pa koncentracija njegove energije 23. i 24. jula može da znači finansijsku metamorfozu za mnoge horoskopske znakove. Evo ko to može da očekuje:

Ovan

Pun Mesec u Jarcu 24. jula događa se u vašem sektoru postignuća. Verovatno ćete napraviti finansijski proboj kroz partnerstvo s prijateljima. Očekuje vas priliv novca! Ipak, mnogi Ovnovi će odlučiti da promene razvoj svoje karijere. Pun Mesec u Jarcu pojavljuje se pored vašeg suvladara Plutona. Imaćete utisak da se približavate važnoj odluci i da je vreme da odredite svoj put za sledećih 20 godina – s kim, kuda i za koji novac idete dalje.

 

Bik

Mars i Uran spajaju se u vašem znaku 16. jula, a obe planete označavaju uticaj spoljnih objekata u vašem životu. Može da se desi da sretnete osobu koja će vam ponuditi velika finansijska ulaganja za avgust, ali za to ćete morati da donesete ozbiljnu finansijsku odluku do 24. jula u punom Mesecu u Jarcu. Takođe može da se odnositi na ulaganje u posao ili pregovore o platama s dva poslodavca.

 

Blizanci

Očekuje vas veliki iskorak u finansijama, a verovatno ćete oko 16. jula saznati nešto vezano za primanja i depozite. Konjunkcija Marsa i Urana u sektoru tajni će istaći ono što je sakriveno od vas. Na primer, možete da saznate neke stvari o štednji ili kreditima članova vaše porodice. Pun Mesec 24. jula u Jarcu daće vam jasnu sliku o vašim finansijama, a posebno će vam biti bitne informacije vezane za partnerov novac. Na primer, partner će vam reći da je napravio neke troškove bez vašeg znanja.

 

Jarac

Pun Mesec se pojavljuje u vašem znaku i pod uticajem Urana može da donese iznenadnu odluku vezanu za ulaganje novca u privatni posao. Oni Jarčevi koji nemaju posao verovatno će morati da plate nešto za svog člana porodice. Početkom jula 2024. Mars će ozbiljno naglasiti temu dece, pa sve šanse za finansijski doprinos pripadaju plaćanju godišnjih odmora, školovanju ili ulaganju novca za poboljšanje zdravlja. U vašem slučaju, imate velike šanse za povećanje plate, jer 16. jula možete da imate važnu raspravu o novcu sa svojim šefom. A do 24. jula možete doneti odluku vezanu za primanja. Pun Mesec u Jarcu posebno će se fokusirati na zaradu. Zanimljivo, do kraja jula i avgusta 2024. konjunkcija Jupitera i Marsa u partnerskom sektoru može da donese potpisivanje ugovora, sporazuma, saradnju.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S.)