UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU BIKA: ŠARMANTNA LEPOTICA I NAJBOLJA KUVARICA


Ona je ličnost koja isijava pozitivnu energiju, gde god da se pojavi ostavlja pozitivan utisak i osmehom rešava sve zavrzlame koje joj život servira. Beskrajno je šarmantna, lepa, dobra, okrenuta braku i porodici kao i prijateljima bez kojih njen život ne bi imao smisla.

Žena Bik posvećena je sticanju materijalne sigurnosti pa ako nema novca u kući, postaje nervozna, prepuna strepnje i brige o tome kako da pregura do sledeće plate. Ali ne predaje se niti očekuje tuđu milost. Ekspresno pronalazi način da zaradi dodatne pare i tako porodicu obezbedi svim potrebnim namirnicama.

Veoma je posvećena kulinarstvu pa u njenom porodičnom gnezdu uvek ima nešto da se gricne, pogotovo da se zasladi. Ako volite dobre kolače, keksiće, grickalice ali i ostale đakonije, idite redovno kod žene u znaku Bika i to pogotovo vikendom kada se na meniju osim dobrog, domaćinskog i veoma kaloričnog ručka mora naći i neki dobar kolač. Na stolu uvek ima čokoladice, bombone, voće i obavezno vazu sa cvećem.

 

Vladar njenog znaka je planeta hedonizma, lepote, erotike, seksa, novca i ljubavi – Venera. Posvećena je životu koji voli da živi punim plućima i za nju ne postoje nepremostive prepreke. Ume da bude veoma tvrdoglava i nepopustljiva bez obzira što je često svesna da su drugi u pravu, ona tera po svome i to je nešto što je najviše blokira u životu.

 

 

 

Žena Bik je uvek doterana, ima naglašene obraze i sklona je gojaznosti ukoliko ne vodi uredan i zdrav život. Kada se zavali u udobnu fotelju ili krevet, ma nema te sile koja će da je prekine u procesu odmaranja.  Kada radi, ona radi do iznemoglosti, ali kada hoće da odmara nemojte da je dirate jer može da bude veoma opasno po vašu bezbednost. Žena Bik voli ljubavne serije, filmove i dobru muziku. Neretko zapleše kad usisava kuću, posprema nered, pere, pegla ili kada pravi omiljenu klopu. Njoj su hrana i muzika veoma važni i nerazdvojivi.

 

Ako imate u kući ženu u znaku Bika, nikada nećete gladovati, naprotiv, moraćete da postite sve moguće postove ili da idete na poseban režim ishrane J Voli sve što je slatko, mirisno, vedro i veselo. Ove žene imaju najlepša dvorišta, balkone ali i cveće kako ono ispred kuće tako i ono sobno koje ulepšava njen životni prostor.

Ako hoćete da je iznenadite, kupite joj buket omiljenog cveća, parfem, bombonjeru ili neki komad nakita. Ona je uvek doterana i upakovana kao rođendanska kutija J Svi joj se dive i omiljena je na proslavama i neobaveznim kaficama.  Voli da se za sve pita, ali nije joj problem da vođenje domaćinstva prepusti jačoj polovini. Očaravaju je cvetne livade, proleće kao i šetnja kroz šume i parkove. Žena Bik je kraljica hedonizma i šarma!

Autor: Astrolog Velimir Remić