UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU OVNA: UPORNI BORAC KOJI NIKADA NE ODUSTAJE


Ona je pripadnica vatrenog elementa i kardinalnog znaka Ovna. Njen znak je prvi u zodijačkom krugu pa otuda i nagon da uvek bude u prvim redovima kada se nešo dešava kako unutar njene porodice, familije tako i kod drugih ljudi koji su u nevolji. Voli da uskače i pomaže tamo gde požar pravi problem. Ne razmišlja o posledicama, već hrabro ide glavom kroz zid i spasava što se spasiti da. Ima veoma jak libido. Temperamenta i eksplozivna. 

Onaj koji kraj sebe ima ženu u znaku Ovna ne treba da se brine za svoju bezbednost :) Žena Ovan pogledom dovodi stvari u red, ali nekada to nije dovoljno pa kada eruptira, taj vulkan peče sve što dotakne i pretvara u pepeo, te je zbog toga bolje biti dobar sa ženom u znaku Ovna nego joj se protiviti ili ne daj Bože stati na žulj.

Savetujem vam da je ne ujedate i ne izazivate na sukob, jer će sigurno da odnese pobedu. Nikada ne odustaje. Nije plačipička i veće je muško od mnogih koji su na rođenju dobili muda. Žena Ovan ima problema sa viškom energije, pa joj savetujem da što više bude fizički aktivna, da redovno ima seksualne odnose ali i da pije dovoljno vode i da se često u toku dana tušira jer je voda element koji gasi njen vulkan i agresiju koju ume da ispoljava u svom nastupu.

 

 

 

Žena u znaku Ovna nikada ne vara, retko se desi da traži nešto sa strane,ali i to samo onda kada je zapostavljena i kada muž ne mari za njene potrebe. Ona je borac za istinu, pravdu i prave vrednosti. Za nepravdu bi izginula i prezire laž, obmanu i podguzne muve. Ova žena lako plane, ali se isto tako za desetak minuta smiri kao da ništa nije bilo.

 

Ona veoma glasno govori i kada prolazi ulicom to svako čuje i ne može a da je ne primetite :) Sklona je brzoj ljutnji i ishitrenim potezima koji je mnogo koštaju kroz život. Zbog nervoze joj se znoje dlanovi, ima pojačano lučenje adrenalina i stalno treba neku akciju inače počinje da ludi :)

 

Osetljivi su joj sinusi, očni pritisak, vilica, glava. Njen vladar je planeta Mars. Žena Ovan je najhrabrija i najupornija žena od svih drugih. Nerviraju je razmažena stvorenja, iritiraju je nestašna i nevaspitana deca, a loše se slaže sa Vagama, Jarčevima i Rakovima.

Najviše joj prijaju Lavovi, Strelčevi, Blizanci i Vodolije. Poželjno je da se bavi sportom, pa makar i rekreativno. Više voli da se druži sa muškarcima nego sa ženama. Voli začinjenu hranu i ne može da sačeka da se jelo ohladi, nego halapljivo trpa u sebe i puše dok joj iz usta izlazi dim poput aždaje :)

Autor: Astrolog Velimir Remić