ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO OD TRANZITNOG MESECA U ZNAKU VODOLIJE?


Kada ide kroz znakove zodijaka, Mesec donosi različita osećanja, nagone i potrebe, a kako njegovo putovanje jednim znakom traje dva i po dana, na vreme se inforimišite kako biste znali šta možete da očekujete. Tranzitni Mesec ušao je u jedanaesti znak zodijaka odnosno u zna Vodolije. Mesec u Vodoliji je vrckast, poletan, donosi iznenađenja i razne aktivnosti. OČEKUJ NEOČEKIVANO!

 

Ovo je vreme kada ćete na sve načine pokušavati da se rešite monotonije, dosade, da učinite svoj život ispunjenim i zabavnim. Bićete spontani i intuitivni prilikom donošenja odluka. Sada je vreme da se družite, da sklapate nova prijateljstva, da uzdrmate monotoniju u vezi. Privlačiće vas neobični ljudi, koji u vama bude pozitivnu energiju, želju za promenama i proširenjem  vidika. Vodolija je znak vizionara, pa kada se Mesec nađe u Vodoliji moguća je eksplozija emocija koja će vas ispunjavati i ohrabrivati. Po glavi će vam se motati razmišljanja o čovečanstvu, o nekim duhovnim načelima, želećete da se povežete sa svima, da otvoreno pokažete da vam je stalo do drugih ljudi. Privlačiće vas neobične ideje, savremeni pogledi na svet. Dok Mesec putuje znakom Vodolije, posvetite se i sebi, svom unitrašnjem biću.

 

Ovo je odlično vreme za bavljenje duhovnim rastom, za sprovođenje isceljujućih tretmana i obrazaca. Mesec  u jedanaestom znaku zodijaka donosi i emotivno olakšanje, jer ćete biti u mogućnosti da stvari sagledate iz drugačije perspektive i u skladu sa tim da stvarate svoje mišljenje. Ovi dani su povoljni za obavljanje poslova preko interneta, za isprobavanje novih tehnologija, pa ćete tako prihvatiti sve što je novo i inovativno. Iako će mnogi ovo vreme da iskoriste za druženja i socijalizaciju, nekima će više prijati samoća, izolacija i vreme provedeno u samoći sa svojim mislima. 

 

Tranzitni Mesec u Vodoliji je povoljan za rođene u znaku Vodolije, Blizanaca, Vage, ali i za one kojima se Mesec nalazi u Vodoliji ili u jedanaestom natalnom polju horoskopa. Mesec donosi olakšanje od prevelike emotivnosti i dozvoljava nam da vidimo stvari u drugačijem kontekstu. Bićemo otvoreni za nove ideje, avanture i izazove. Biće naglašena spontanost i želja da sa svima ostvarite prijateljske odnose pa su moguća nova i zanimljiva poznanstva kako uživo tako i preko društvenih mreža jer je vladar Vodolije planeta Uran koja nosi simboliku svega novog, modernog i urbanog a to su svakako internet i društvene mreže. Mesec u Vodoliji je povoljan za susrete sa prijateljima, za odgovaranje na mejlove i telefonske razgovore sa porodicom, za treniranje, bavljenje humaniratnim radom. Mnogi će baš u ovim danima pretraživati internet kako bi se zabavili i pronašli nekoga ko će da im ulepša vreme provedeno na socijalnim mrežama.

 

Dispozitor ovog Meseca u Vodoliji je planeta Uran koja se nalazi u zemljanom znaku Bika odnosno u drugom polju prirodnog horoskopa pa su moguće neočekivane promene kada je reč o vašim finansijama.  Narednih dana činite dobra dela i pokažite svoju humanu stranu, obiđite one stare, bolesne, nemoćne, napuštene i pomozite im, učinite milosrđe i nahranite nekoga da li je to čovek ili životinja nije ni važno, jer je od svega bitna saosećajnost i pokazivanje dobre volje prema drugima koji pate ili su na bilo koji način tužni ili unesrećeni. 

 

Povoljan je dan za udruživanje kroz razne grupe, crveni krst, humanitarne organizacije, fondacije ali i volonterske ekipe kojima se možete pridružiti baš sada. Mnogi će ovih dana da sređuju papire za odlazak u penziju pa će se danima baviti prikupljanjem papirologije za rešavanje tog važnog pitanja.

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije