ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO OD TRANZITNOG MESECA U ZNAKU OVNA?


Tranzitni Mesec ušao je u znak kardinalnog Ovna, odnosno u prvo polje prirodnog horoskopa. Vreme je za buđenje. Vatreni element je aktiviran. Kada je Mesec u Ovnu onda započinje novi ciklus zodijaka, a pred nama su dani ispunjeni vitalnošću i energijom. Ukoliko pratite kretanje Meseca, onda ste primetili ali i osetili promenu kada iz sanjivih i osetljivih Riba, Mesec pređe u znak Ovna, jer tada sve pršti od vitalnosti i želje za akcijom i izlaskom iz zone komfora.

 

Mesec u Ovnu je instinktivan, razražljiv, nervozan i daje promenljivo raspoloženje. ovo je odličan trenutak za suočavanje sa strahovima, pa sve te leptiriće koje osećate u stomaku pokrenite i izađite iz svoje zone udobnosti. Mnogi će osećati poletnost i mladalačku zaljubljenost i snagu da se suoče sa svim izazovima. Ukoliko ste neko ko nije toliko spreman na pokret i akciju, u ovim danima dok Mesec bude u Ovnu vi ćete raditi nešto što i nije tako karakteristično za vas.

 

Emocije će u ovih par dana biti veoma promenljive, biće mnogo ishitrenih odluka, promenljivih stanja, ljubomore pa je moguće da ćete u želji da izgladite situaciju, napraviti veći problem. Želećete da dokažete istinu i birićete se za prave vrednosti. Mesec u Ovnu donosi borbu, ali ponekad je bolje prikočiti kako se ne bi zamerili dragim ljudima. Kada je reč o poslovnim aktivnostima, ovo je odlično vreme za početak i ptvaranje nekog posla, za prodaju nekretnine i svega što je u vezi sa poslom. Bićete veoma spretni, dinamični, pa ukoliko budete išli na razgovor za posao ostavićete dobar utisak. Vreme je za započinjanje projekata, za prezentaciju ideja drugim ljudima.

 

Bićete i spremni za zabavu i druženja, pa možete da očekujete lepe trenutke sa prijateljima i vama dragim ljudima. Kada je Mesec u Ovnu onda je vreme da sanjate velike snove, da istražujete svoje strasti i šta je to što vas čini srećnim. Mnogi će osećati impulsivnost i nagon da se ponašaju drsko pa povedite računa da time ne povredite druge. Sve što budete radili želećete da odradite odmah. Nestrpljivost će da bude velika, ali opustite se i dajte sebi odmor ukoliko je to moguće.

 

Bićete motivisani, želećete da sve počnete ispočetka. Javiće vam se instinkt za promenama, ali uz vašu dovitiljivost uspećete da to i napravite. Mesec u vatenom Ovnu donosi bezopletost ali i hrabrost. Emocije će da budu pojačane što bi uz vaše nestrpljenje moglo da izazove neki skandal i okršaj. Ovo su dani početaka koji donose boje i sjaj u vaš život. Mesec u prvom zodijačkom znaku je povoljan za rođene u znaku Ovna, Lava, Strelca, Vodolije i Blizanaca.

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije