ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO OD TRANZITNOG MESECA U ZNAKU BIKA?


Tranzitni Mesec ušao je u znak svoje egzaltacije, odnosno u znak zemljanog Bika i prirodno drugo polje horoskopa. Vreme je za uživanje! Dani Meseca u Biku su pogodni za potpisivanje dugoročnih ugovora, za ulaganje sredstava kao i svako poslovanje koje je povezano za ostvarivanjem profita. Sve ono što ste sejali prethodnih dana, sada ćete da požanjete, jer je znak Bika povezan sa rastom, razvojem i plodnošću. Mesec ovde podstiče razne aktivnosti koje su usmerene ka ulaganjima, istrajnosti, praktičnim pristupima izazovima i problemima. Poslovi koji su u vezi sa poljoprivredom, umetnošću, izgradnjom, lepotom, hranom, dekoracijom i svime što na naki način pruža komfor i udobnost  biće posebno uspešni i profitabilni.

 

Kada je reč o ličnom stanju pojedinaca, ovaj Mesec donosi inetrnost u rešavanju međuljudskih problema. Osećanja će da budu duboka, iskrena i realna. Sve što bude zahtevalo dodatnu energiju neće vam prijati jer ćete samo želeti udobnost kako biste mogli da uživate. Mnogi će da budu posebno lenji, letargični, prijaće im izležavanje kod kuće uz omiljenu knjigu i čašu dobrog vina. Žene su u ovim danima neodoljive, intuitivne, pa su ovo dani kada će se mnogi zaljubiti i videti istinsku ljubav i osećanja kod voljene osobe. Ovo su dani za nežnost, uživanje, odmor. Plodnost je veoma naglašena. 

U danima kada Mesec putuje znakom Bika, želećete da sebi ugodite i u gastronomskom smislu, pa ćete jesti više od uobičajenog, posebno kaloričnu hranu i slatkiše, ali se čuvajte preterivanja bilo koje vrste. Priuštite sebi masaže, opuštajuće kupke ili sebe počastite nečim što najviše volite. Mogući su novčani dobici. Vreme je i da energiju usmerite na uređenje bašte, njive kao i da se pozabavite sađenjem povrća, voća, cveća. Ugodite sebi i drugima. Idealno je vreme da posetite frizera i kozmetičara jer su ovo dani za ulepšavanje i negu tela. 

Iskoristite energiju tranzitnog Meseca u znaku Bika i oslobodite životni i radni prostor od svih stvari koje su stare, dotrajale ili koje vam više ne koriste. Ovaj Mesec prijaće Bikovima, Devicama, Jarčevima, Rakovima, Ribama, dok će nespokoj i preterivanja imati Škorpije, Lavovi i Vodolije.

Astrolog Velimir Remić