PRED NAMA JE KONJUNKCIJA SUNCA I URANA. ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO?


Sa dolaskom prolećnih dana, energija se drastično promenila, priroda se budi, a bude se i ljudi. To buđenje ume da bude veoma bolno, šokantno, stresno i napeto posebno u danima kada se Sunce i Uran nađu na istom astrološkom stepenu u istom znaku zodijaka pa još i u vatrenom elementu. Očekujte neočekivano! Pred nama je susret Sunca i Urana u znaku kardinalnog Ovna 18. aprila 2018. godine.

Ovaj aspekt počeće da deluje egzaktno – najjače u 16 časova po srednjeevropskom vremenu, mada će se i par dana pre osećati tenzija i elektricitet u vazduhu. Sunce je vladar prirodne pete kuće horoskopa i znaka vatrenog Lava, dok je Uran vladar jedanaeste kuće prirodnog horoskopa i znaka Vodolije. Sunce i Uran srešće se na 28 astrološkom stepenu koji je analogan znaku Raka i Mesecu kao njegovom vladaru.

 

Na ličnom planu ovaj aspekt donosi jaku tenziju, nervozu, nestrpljenje, afektivno ponašanje, želju da se izađe iz zone komfora i da se oslobodimo bilo kakvog ograničenja ili lica koja nas sputavaju na putu do sreće. Sada je teško postići kompromis jer su nagoni za osamostaljivanjem preveliki. Biće dosta sukobljavanja sa autoritetima, ali i nepredviđenih događaja, ishitrenih odluka i neočekivanih promena. Kakve promene će se vama lično desiti pogledajte svoj natalni horoskop i pronađite u kom polju vam je znak Ovna, e pa u suimbolici te kuće očekujte nešto novo i potpuno drugačije od svega do sada.

 

Budite oprezni ukoliko se bavite sportom, a isto tako i savetujte decu da budu umereni i pažljivi na svojim treninzima kako bi izbegli povrede i neprijatnosti. Ukoliko su vši klinci nestašni, otimaju vam se iz ruku i ne podnose da budu kontrolisani, nikako ih ne vodite u grad u sredu 18. aprila kako vam se ne bi otrgli iz ruku i napravili problem, zato je bolje mirovati. Ovo se odnosi i na bake i deke koje čuvaju svoje unuke. Aspekt ne ide na ruku hiperaktivnoj deci pa je potreban oprez. Za vreme kupanja i tuširanja isključite bojler. Nemojte da čačkate ništa oko struje. Moguća je pojava požara zbog loših strujnih instalacija kao i eksplozija u stanovima i u fabričkim postrojenjima. Nisu isključena ni nova bomabrdovanja Sirije.

 

Izbegavajte velike skupove, proteste, sportske događaje i koncerte jer su moguće tuče, nasilje, povrede i iznenadni problemi na mestima gde će biti veliki broj ljudi. Moguće su tuče navijača kao i pobuna ljudi kroz razne vrste protesta širom sveta. Ovo su dani kada će se revolucije nizati jedna za drugom i treba se skloniti i ne ići na demonstracije. Možemo da očekujemo i nagle promene vremena, grmljavinske procese, probleme sa električnom energijom, dalekovodima i trafo stanicama kraj kojih ne treba da se zadržavate, a cela ova nedelja biće iritabilna za sve učesnike u vazdušnom saobraćaju pa su nažalost mogući padovi aviona i helikoptera, kao i iskakanje vozova iz šina i neprijatnosti na železničkim i tramvajskim stanicama, u trojelbusima, na aerodromima. Nisu isključene ni pojave vulkanskih erupcija, odrona u rudnicima, pojave klizišta kao i zemljotresa. U vreme ove konjunkcije može da se desi neki incident na nuklearnim reaktorima. Mogući su i udari groma u avione.

 

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije