TRANZITNI MARS U VODOLIJI - UPOZORENJE GRAĐANIMA REPUBLIKE SRPSKE I BIH!!!


Tranzitni Mars ulazi u znak vazdušne i revolucionarne Vodolije 16. maja 2018. u 06:56 časova po srednjeevropskom vremenu. Mars će u prirodnom jedanaestom znaku Vodolije da ostane veoma dugo zbog svog retrogradnog kretanja u toku 2018. godine. Istoimena planeta će 27 juna da započne retrogradno kretanje kroz znak Vodolije da bi se u deseti znak Jarca ponovo vratila 13.08.2018. Mars će konačno napustiti prirodno deseto polje horoskopa 11.09.2018. kada se ponovo vraća u znak buntovne i vazdušne Vodolije. Dakle, pred nama su izazovni meseci sa tranzitnim Marsom pa ću u redovima koji slede da opišem moguće događaje na globalu u danima koji su pred nama.

 

Mars je planeta koja vlada Ovnom, a Suvladar je Škorpije. U astrološkoj simbolici odnosi se na rat, municiju, oružje, posekotine, opekotine, nasilje, tuče, svađe, ljutnju, bes, stres, agresiju, akciju, veliku pokretačku energiju. Mars i Uran biće u egzaktnom kvadratu – napetom i opasnom aspektu 14 i 15 maja 2018. godine, ali će se uticaj osećati tokom celog meseca. Ovaj kardinalni kvadrat označava da će na globalu biti opasno i veoma izazovno posebno na Bliskom Istoku ali i na Balkanu koji polako postaje bure baruta zbog stranog delovanja na našim prostorima. Za vreme dok budu na snazi ovi loši i opasni aspekti širom meridijana su mogući veliki problemi sa zemljotresima, odronima u rudnicima i na putevima, urušavanje stambenih zgrada, otvaranje rupa u zemlji, eksplozije i požari, vulkanske erupcije, obračuni iz vatrenog oružja, bombardovanje iz aviona, kopneni napadi vojske, teroristički napadi, bunt, protesti, velike revolucije, blokade, haos, nezadovoljstvo, tuče, povrede, posekotine, opekotine a nisu isključeni ni pokušaji atentata na veoma važne političke ličnosti – državnike i političare. Problema će da bude i sa strujom, vremenskim nepogadama kao i sa nuklearnim reaktorima, udarima groma, avionskim i železničkim nesrećama.

MOLIM GRAĐANE REPUBLIKE SRPSKE I BIH DA SE ČUVAJU I DA NE UČESTVUJU NA REVOLUCIJAMA KOJE SE KRČKAJU U ZAPADNIM OBAVEŠTAJNIM PAKLENIM KUHINJAMA!

Posle poraza u Siriji, zapadni centri moći ne mogu da se pomire sa tim da Sirija nije pala u njihove ruke. Proterani i ogorčeni planiraju otvaranje novih žarišta. Balkan je već isprobana teritorija na kojoj “pase” najviše “ovaca” koje ne umeju da provable krajnje namere satanskih sledbenika kojima je kapital imperativ u životu. Ono što će dodatno da podgreje atmosferu tokom proleća, leta i jeseni 2018. godine jeste tranzit Marsa kroz znak Vodolije. Vodoliju povezujemo sa buntovništvom, nemirima, protestima, nasilnim događajima koje je teško obuzdati ili predvideti. Ovaj Mars u Vodoliji nosi poruku: OČEKUJTE NEOČEKIVANO! Biće vrlo neprijatnih događaja širom sveta pa i na našim prostorima. Tu bih posebno izdvojio moguće revolucije, pobunu nekih boraca ili njihovih udruzenja ili ljudi koji su nezadovoljni svojim statusom. Takođe ovo je aspekt koji ukazuje da će mnoge NVO biti uključene u proteste koji se uveliko spremaju u stranim kuhinjama s ciljem destabilizacije našeg prostora. Događaji u Banjaluci su naznaka šta se valja iza brega. NARODE, DAJ SE U PAMET!

Preko tuđe nesreće žele da izazovu masovnu histeriju građana i napad na Republiku Srpsku koja im je smetnja u procesu guranja BiH u satanski vojni NATO savez. Klonite se protesta jer su ovo odlučujući dani za srpski narod sa druge strane Drine. Pojačajte svoje molitve za Republiku Srpsku, njene stanovnike i legitimino izabrano rukovodstvo!!! Posebno će biti opasno u drugom delu godine, a kako je ovo i izborna godina u BiH, oni koji žele sukobe i nemire imaju svoje vidovnjake i astrologe koji im računaju u kom periodu će u vazduhu biti najveća koncentracija negativnih aspekata i loših vibracija koje bi mogle da im donesu ostvarenje cilja - rušenje nepodobnih struktura vlasti.

Loši aspekti biće na snazi od sredine maja, zatim od druge polovine juna sa posebnim naglaskom na period od 26 juna pa na dalje, zatim izdvajam 11, 12 i 13 juli kada će biti pomračenje Sunca u znaku Raka pa treba da se klonite velikih skupova i da što više mirujete.

Zatim izdvajam 26, 27 i 28 juli kada će biti potpuno pomračenje Meseca u Vodoliji plus će tada biti Pun Mesec što može da probudi duh demonstracija i raznih neprijatnosti na mestima gde će biti velika masa ljudi. Dodajem i sledeće datume: 10, 11 12 avgust kada ćemo imati potpuno pomračenje Meseca (narod, masa) na 18 (đavoljem stepenu) što može da bude opasno takođe za velike skupove ili proteste. Nisu isključene ni vremenske nepogode!!!

10 septembra Mars ponovo ulazi u Vodoliju i kreće onaj najžešći udarac pred izbore u BiH! Tek od 15.11. kreće smirivanje situacije. Molitvama Presvete Majke Bogorodice Gospode Isuse Hriste Sine Božiji i Slovo Božije sačuvaj grešni i verni narod svoj u Republici Srpskoj ali i širom sveta!!!

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije

12.05.2018. godine