ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO OD TRANZITNE VENERE U LAVU?


Tranzitna Venera boraviće u znaku Lava od 13.06. do 10.07.2018. godine. Venera u Lavu je veličanstvena i posebna. Pojačava ponos, velikodušnost, daje želju da pomognemo pa i da trošimo novac na neke lepe i skupocene predmete. Venera u Lavu je romantična, voli da se igra, da dokazuje i pokazuje svoja osećanja, ali isto tako traži potvrdu da je voljena i očekuje da druga osoba uzvrati ta osećanja.

Veneri u Lavu je potrebna pažnja, divljenje, priznanja, a ono što je karakteriše jeste velika strast i lični pečat koji želimo da ostavimo na druge. Ono što drugima ume da zasmeta u ovim danima, jeste preterivanje i  ekstravagancija.

Ovo je razdoblje kada ćemo biti fokusirani na svoje srce, emocije, želeti da osetimo radost, ljubav i vernost. Navedeni period je odličan za produbljivanje odnosa među ljudima, za iskazivanje kreativnosti ali i napredak na mnogim poljima, kao što su međuljudski odnosi, finansije, samopoštovanje i rad na sebi. Ovaj tranzit biće zabavan, popustljiv, zahtevan ali i dramatičan.

 

 

 

Venera u Lavu želi trajnu ljubav, želi da je u centru pažnje, da je uvek prisutna u svemu. Ovaj tranzit će probuditi sve potencijale koje želite da pokažete i koje ste zanemarivali. Pokažite da ste kreativni, jer ćete tako povećati i samopouzdanje i ojačati veru u sebe. Venera u Lavu je takmičarski raspoložena, pa eto prilike da se pokažete i da zablistate. Kako biste maksimalno iskoristili ovaj tranzit, razmislite o tome šta imate, šta vas čini posebnim. Postavite sebi ciljeve koje želite da ostvarite i verujte u njihovo ispunjenje.

Pošto je Lav znak koji je mnogo egoističan, bilo bi poželjno da osvestite šta je to u vama što smeta drugima, možda ponašanje, neki potezi ili reakcije, uglavnom potrudite se da to menjate i unapredite. Ponašajte se prema drugima onako kako biste vi voleli da se neko odnosi prema vama. Ako želite ljubav, vi treba da budete ljubav, da šaljete i emitujete radost, pozitivnu energiju i sreću. Vreme je da se odreknete starih uverenja, da odbacite sve ono što vas sputava, što vam smeta i što vas ometa u napretku.

(webastrolog.info)