VREME JE ZA NOVE POČETKE: EVO ŠTA NAM DONOSI MLAD MESEC U BLIZANCIMA NAREDNE DVE NEDELJE


Trinaestog juna u 21:43 časa imaćemo Mlad Mesec koji će da bude na 22 stepenu u Blizancima u trećoj dekadi ovog zodijačkog znaka. Mlad Mesec nas navodi na nove početke, daje nam novu snagu i energiju kako bismo spremni započeli novi mesečev ciklus. Mlad Mesec pruža šansu za nove početke, za ostvarivanje svega što želite ali niste imali hrabrosti za to.

Blizanci su vazdušni znak, koji je povezan sa komunikacijom, radoznalošću i lukavstvom. Primarna fukncija Blizanaca je uspostavljanje veze. Pod uticajem Blizanaca prikupljamo informacije i priče, učimo, shvatamo što nam je do tada bilo nejasno. Za vreme mladog Meseca intuicija je pojačana, pa se njom vodite prilikom donošenja odluka. Odlično je vreme da oslobodite svoju maštu i da zamislite sve ono što želite da ostvarite.

 

 

 

Uticaj Meseca na zbivanja na Zemlji je veliki, kako na globalu tako i na pojedince, pa je važno da na pravi način pristupite ovoj lunaciji. Ovaj mlad Mesec će da donese pojačanu potebu za komunikacijom, razgovorima, sastancima, telefoni će se usijati od poziva, društvene mreže će biti preplavljene raznim informacijama. Takođe ono što će obeležiti prvi lunarni dan jesu ogromne gužve i redovi u poštama, prodavnicama, na šalterima ali i u saobraćaju.

Vladar Blizanaca, Merkur nalazi se u opoziciji sa Saturnom u Jarcu, tako da možemo da vidimo da postoje priče koje nisu ispričane, da se nešto krije ili ne daje odgovor na postavljena pitanja. Ovo predstavlja tišinu kada želimo odgovor, teške reči onda kada nam je potreban spokoj. Merkur je u Raku u kvadratu sa Kironom koji obrazuju napeti T kvadrat. To će da donese preosetljivost, patnju, reči koje bole, nesigurnost i osećaj nemira. Mnogi će se osećati iscrpljeno, povređeno, dezorijentisano, sa gubitkom volje i želje za bilo kakvim aktivnostima. Merkur u Raku daje potrebu za porodičnim okupljanjima, druženjima, mnogi će uspeti da unaprede svoje odnose ili da reše imovinska pitanja sa rodbinom.

(webastrolog.info)