DOLAZI NAM ASTRO ČAROLIJA: ULAZIMO U MOĆAN CIKLUS SA VELIKIM VODENIM TRIGONIMA


Raduj se svete! Stiže veliko i dugo očekivano olakšanje. Ulazimo u period sa veoma isceljujućim, opuštajućim i pozitivnim protočnim vodenim trigonima odnosno harmoničnim astrološkim aspektima koji oslikavaju ciklus fantastičnih promena, uspeha, dobitaka i ostvarenja želja sve do sredine jula 2018. godine. Najpre ćemo da imamo vodeni trigon između Sunca koje putuje znakom Raka i Jupitera koji je u Škorpiji u prirodnoj osmoj kući horoskopa. Ovaj divan aspekt počeće da deluje 05.07. i doneće blagoslove, sreću, dobro raspoloženje, napredak, dobitke svim predstavnicima vodenog astrološkog elementa: Rak, Škorpija, Ribe, ali dobro će da bude Devicama, Bikovima i Jarčevima. Svim ostalim znacima predlažem da pogledaju koja polja su im u znaku Raka, Riba i Škorpije jer će u simbolici tih kuća da se dešavaju fantastične promene.

Vreme je za uređenje životnog prostora, kupovinu stana, kuće ili poslovnog objekta. Sada treba da se posvetite renoviranju porodičnog gnezda ili da odselite u neki bolji stan u kojem ćete da se osećate spokojnije i zadovoljnije. Idealno je vreme da dobijete kredit, zajam, novac od drugih ljudi ali i da se pozabavite pitanjem nasledstva. Bez razmišljanja sada krenite na razgovor kod duhovnika, monaha, sveštenika, psihologa, psihijatra ili praktičara Bahovog isceljenja. Sunce u Raku je ženski princip pa vam preporučujem Bahove kapi Dragana Beograd – najboljeg i najpopularnijeg floriterapeuta na Balkanu.

08. jula tranzitno Sunce iz Raka biće u velikom vodenom trigonu sa retrogradnim Neptunom u Ribama.Ovo je veliki vodeni trigon koji daje nadu, veru i istrajnost. Posebno će da prija bolesnim licima kojim savetujem da se obavezno ispovede i pričeste u toku ove nedelje. Pušače upozoravam da kod nadležnog sveštenika ispovede greš pušenja cigareta i da se tek posle toga pričeste jer ako lice puši i istovremeno posti i ode na pričešće, biće mu upisano na osudu to što je učinio. Sada treba da zavapite za Božijom pomoći i da ostavite loše navike i da učinite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje. Budite umereni i klonite se preterivanja bilo koje vrste. U narednim danima treba da obiđete sveta mesta na kojima ćete da se napunite pozitivnom energijom. Sada će blagoslov da siđe na sve one verujuće duše koje budu raširile ruke prema nebu i koje budu prizivale pomoć od Gospoda, anđela i svetitelja. Čitajte duhovnu pravoslavnu literaturu i popularnu psihologiju, gledajte emisije iz oblasti pravoslavne duhovnosti ili se pozabavite pisanjem, slikanjem i fotografisanjem. Ovo su dani sa veoma jakom energijom koja nadahnjuje i daje uspeh svima koji se bave bilo kojim vidom umetničkog stavaralaštva.

I dalje je na snazi vodeni trigon retrogradnog Jupitera iz Škorpije sa retrogradnim Neptunom u Ribama. Bog nam daruje priliku da se popravimo, pokajemo, oprostimo i unapredimo kvalitet sopstvenog života. Nije sramota pasti, sramota je ne ustati nakon grehovnog pada. Skupite sada snagu i priđite bogomoljama i plačite. Svaka vaša suza biće ubeležena od strane anđela čuvara koji prati vašu dušu na ovozemaljskom putešestviju. Poverite svoje tajne duhovniku ili prijateljima u koje imate beskonačno poverenje. Vreme je da se skine teret sa duše i da se počne govoriti o mukama i iskušenjima sa kojima se susrećete i koje va ometaju normalno funkcionisanje. Oni koji su dotakli dno i ne vide izlaz iz mračnog lavirinta, treba da posete čudotvorni manastir i da u njemu prenoće te da im se tamo očita molitva, da se pričeste i ispovede detaljno sva sagrešenja koja su načinili i kojih se sećaju od sedme godine života pa sve do danas. Pokajanje rađa rasterećenje i budi radost odnosno donosi utehu svakoj duši.

Učinite prvi korak ka prosvetljenju, sapiranju sopstvenih grehova ali i ka spasenju za kojim vape vaše duše. Želim vam dobro zdravlje, bolesnim licima čudesno izlečenje, a svim dobrim ljudima radost, sreću i uspeh u životu. Bog neka vas blagoslovi!

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije