SATURN JE KRENUO NAPRED – KRENITE I VI!


Danas, 06. septembra, Saturn je krenuo direktno. Dugi period, od onog nezgodnog aprila (18.4.) primoravao nas je da se duboko zagledamo u ona područja života koja treba učvrstiti, očistiti od toksičnih okolnosti. Imali smo priliku zaroniti unutar sebe kako bismo saznali šta je to što nas muči ili sputava.

Sada je vreme za pokret. Vreme je za odluke. Postaje nam jasno ono što pre nije. Pojavljuje se neko olakšanje niotkuda.

Nestaju neki pritisci, ograničenja, sumnje, strahovi, odnosno sada smo se spremniji suočiti sa njima.

Kao da se razbacane kockice slažu na svoje mesto i dobijate sliku onoga što je dobro učiniti, gde ići, kako se odrediti prema okolnostima koje nas okružuju. Teme koje su nas zaokupljale od aprila pa do danas, dobijaju epilog. Spremniji smo pustiti i otpustiti, posebno ono što nas je držalo zarobljenim i zapetim na mestu.

Mnogi se boje ove planete, čitaju u njemu težinu, problem, anksioznost, urušavanje, separaciju. Delimično to i jeste simbolika Saturna. Ovo je vreme u kom ćemo da shvatimo šta možemo, a šta nije moguće da postignemo. Usmerićemo energiju ka pravim vrednostima i pustićemo iz svog života sve ono što nas onemogućiuje da napredujemo ili nas gura na ivicu provalije.

 

Odlepite se od prošlosti koja je davno okončana. Čemu vas je naučila? Odustanite od želja koje trenutno ne možete ostvariti. Sigurno je pred vama nešto mnogo bolje.

Pronađite izgubljenu sigurnost u sebi.

Preuzmite odgovornost.

Osvestite da možete.

Krenite sa ostvarenjem svojih snova.

Prepustite se sa poverenjem procesu života.

Budite životno ambiciozni, a sve ostalo će doći kroz vaš rast i razvoj.

(Julijana Oremović)