ŠTA NAM DONOSI TRANZITNO SUNCE U ZNAKU VAGE?


Dok letnji dani postaju sve kraći, veselo letnje raspoloženje polako zamenjuje sporiji ritam jeseni.  Tokom noći 22. septembra, odnosno jesenje ravnodnevnice, Sunce ulazi u Vagu i tu će da boravi sve do 23.10.2018. Tada zvanično kreće sezona Vage, kada se raspoloženje menja od produktivnog i vrednog ritma sezone Devica, u opušteniju i druželjubivu atmosferu Vaga.

Kardinalni odnosno glavni horoskopski znakovi poput vage predstavljaju figurativnu i bukvalnu promenu doba, i važe za inicijatore promena. Vaga preuzima i stvara atmosferu orijentisanu na veze, ali drugi kardinalni znaci (rak, jarac i ovan) mogu da očekuju dramu i tenziju, sa obzirom na to da predstavljaju suprotne vrednosti.

Nadamo se da ste radili dovoljno vredno poslednjih par meseci i vodili računa o obavezama, zato što je sada vreme da se zabavite. Došlo je vreme da veze zauzmu središnje mesto u vašem živortu, i da poraste želja za povezivanjem sa novim ljudima, druženjem sa prijateljima i romansom!

Zahvaljujući vagi, lakše će da vam pada saradnja sa drugim ljudima, i videćete kako će grupni rad odradi posao mnogo brže od samostalnog.  Prijateljska druženja češća su tokom ovog doba, i vesela astro-klima vage takođe doprinosi razvoju romantičnih veza.

 

KNJIGE VELJO NARUCI

 

 

 

Pored toga trebalo bi da se pazite, zbog vaginih naginjanja ka zabavi i želji da se poveže sa ljudima što brže, lako se zapada u zamku površnih odnosa. Vaga voli da voli ljude, što često može da vodi ka plitkim interakcijama i flertovima koji se nikada ne razviju u dublje odnose. Srećom, u isto vreme je Merkur u vagi, koja je planeta komunikacije i pomaže da se odnosi prodube.

Sada je vreme da izađete na ljubavni sastanak koji ste planirali! Da li čekate da napravite žurku? Krenite odmah da planirate, i biće uspešna. Pozovite kolegu na druženje i oformite novo prijateljstvo. Vreme je da flertujete, igrate se, i družite sa prijateljima ceo mesec, bez straha da će vam biti dosadno. Ova godina je bila astrološki tornado retrogradnih planeta i drame, tako da je vreme da se odmorite i opustite!

(Stil.kurir.rs)