SREĆNI UTORAK: KOME ĆE PLANETE DANAS BITI VEOMA NAKLONJENE?


I posle nekoliko dana kosmičkih iritacija koje su nas usporile, rastužile ili onemogućile da napredujemo željenom dinamikom, stiže nam srećni utorak u kom će da preovlađuju isključivo pozitivni astrološki aspekti. Tranzitni Mesec putuje kroz znak Škorpije i prirodno osmo polje horoskopa koje sa svih strana zatvoreno. To je baš dobra prilika da postavimo barijeru za sve energetske vampire koji pokušavaju da se napajaju tuđom pozitivnom energijom. Ovo je dan u kom treba da mislite na sebe i isključivo one najbliže koje mnogo volite. Svi ostali su nevažni i prestanite da budete tuđe rame za plakanje ili da pomažete licima koja vam se smeju iza leđa.

 

 

Ovo su dani velike sumnjičavosti i izolacije. Iskoristite ovu nedelju da se sami sa sobom sastavite. Razmislite ko vam više ne treba, a ko zaslužuje više pažnje i ljubavi s vaše strane. Od prepodneva imaćemo pozitivan aspekt Meseca i Saturna, tačnije sekstil će biti na snazi od 11:44 časova pa je povoljno vreme za susret sa starijim licima, posebno ženama sa kojima treba da nešto razrešite ili da dogovorite važne poslove. Mogući su novčani dobici i to baš onih para koje vam kasne ili čekate duže vreme. Popodne će da proteke bez veće zbrke, pospanost je naglašena pa pijte dovoljno vode i odmarajte u tišini uz dobru knjigu. Preporučujem vam moja tri dela „Rađanje novog sveta“, „Ruka spasa“ i „Suze su blagoslov“ koje možete naručiti OVDE.

 

 

 

Rano predvečerje biće obeleženo vodenim trigonom Meseca i Marsa pa ga iskoristite da rešite važna privatna i poslovna pitanja. To je deo dana u kom ćete moći bez napora da postignete željene rezultate i sve će da vam ide glatko. Ako tražite zajam ili bilo kakvu pomoć od drugih ljudi, gledajte da to bude od 18:25 časova pa na dalje. Povoljno je vreme i da se fizički praznite kroz dugu šetnju ili aerobik. Ovo za šetnju isključivo važi za sve one koji žive u mestima u kojima nema guste magle i smoga koji su opasni, pa ako staujete u takvim sredinama smanjite aktivnost na minimum dok se ne poboljšaju meteorološki uslovi.

 

 

 

Kao šlag na tortu dolazi večernji vodeni isceljujući trigon Meseca iz Škorpije sa Neptunom u Ribama. Dakle, Mesec je u osmom, a Neptun i prirodnom dvanaestom polju horoskopa. PO VERI VAŠOJ NEKA VAM BUDE! AKO MOŽEŠ VEROVATI, SVE JE MOGUĆE ONOM KOJI VERUJE! KO VERUJE, SREĆU NALAZI. Utorak veče provedite uz romantičnu večeru, molitvu, gledanje duhovnih emisija, čitanje hrišćanske literature ili se poverite osobi u koju imate najviše poverenja. Ovo je noć oslobađanja od straha, panike, teskobe i tereta koji je pritisnuo dušu. Ovo je noć kada anđeli dolazeveoma bzo u pomoć dušama koje su čiste, verujuće i koje ne kade demone dimom od cigareta. Povucite se u oazu mira i tišine. Napunite baterije, odmorite telo i dušu i spremite se za nove radne pobede! Ovaj utorak najviše će biti harmoničan Škorpijama, Rakovima, Ribama, Devicama i Jarčevima. SREĆNO!

Velimir Remić, pisac i prognostičar Mundane astrologije