KOSMIČKA IRITACIJA: ŠTA NAM DONOSI KONJUNKCIJA MARSA I NEPTUNA U ZNAKU RIBA?


Nastavlja se trend opasnih i iritabilnih astroloških aspekata. Pred nama je zagrljaj Marsa i Neptuna u prirodnom dvanaestom polju horoskopa u znaku vodenih i promenljivih Riba. Mars je vladar Ovna, a suvladar je Škorpije i tiče se agresije, nasilja, posekotina, opekotina, požara, vatre, oružja, rata i opasnosti. S druge strane imamo sporu planetu Neptun koja se godinama nalazi u Ribama. Ovaj kosmički zagrljaj desiće se na trinaestom stepenu koji je opet analogan Ovnu i Marsu pa je oprez veoma potreban na svim nivoima vaših života. Budite mudri pa se sklonite iz svake situacije koja bi nakon verbalnog mogla da preraste u fizički obračun.

 

 

Ovo nikako nije dobro vreme za takmičenje, nadmudrivanje ili teranje inata. Naglašena je pasivna agresivnost koja već duže vreme tinja, ali ovaj spoj Marsa i Neptuna može da donese erupciju besa, ljutnje, nasilja i nekontrolisanih akcija. Uveliko se oseća bezvoljnost, pospanost, malaksalost, a neki ljudi jedva dišu, plaču i osećaju se izdanim, napuštenim, prevarenim i iskorišćenim. Ne verujte sada nikome. Aspektovane su obmane, prevare, laži, krađe kao i razni oblici manipulacija.

 

 

Lopovi, dileri, otmičari, špijuni, narkomani, kriminalci, kockari, alkoholičari kao i psihijatrijski bolesnici biće prozvani od petka pa narednih pet dana. Ovo je period u kom će magla da pravi probleme na putevima, pa su moguće nesreće i problemi sa zagađenim vazduhom. Sve je sada obavijeno velom tajne, maglom kao i nejasnoćama. Oni sa slabijim živcima bežaće od stvarnosti u neki svoj svet imaginacije. Beg od surove istine mnoge će da podstakne na konzumiranje alkohola, kafe, cigara, droge i lekova u većoj količini nego inače. Moje je da vas upozorim na opasnosti koje mogu da se izrode zbog uzimanja svega navedenog, a na vama je da se čuvate i ispratite dobronamerne savete iz ovog astrološkog alarma.

 

 

Nemojte uzimati nikakve tablete na svoju ruku kako se ne biste otrovali ili dobili kontraindikacije. Proveravajte rok trajanja proizvoda i lekova koje ćete da kupujete ili ih nemojte kupovati ako baš sada ne morate. Čućemo mogo vesti koje će da budu emitovane u rubrici „Crna hronika“. Ovo su dani sa čestim i jezivim požarima, eksplozijama plina, opasnih materija, požar na strujnim instalacijama, na benzinskim stanicama, a biće problema i sa plinskim bocama i hemikalijama. Moguće je curenje opasnih materija na postrojenjima što će dovesti do hitne evakuacije građana. Dim, vatra, nemir, incident, vandalizam na verskim objektima, pljačke i oružani sukobi – sada su veoma mogući.

 

 

Nisu isključeni ni napadi hemijskim oružem u Siriji kao i u drugim ratom zahvaćenim područjima. Čuvajte se lažnih proroka, vidovnjaka, kao i svih koji preko interneta i medija nude usluge izlečenja od raznih bolesti ili tuđih pakosti. Ovo su dani kada će harati šarlatani i sekte, pa budite na velikom oprezu. Upozorite starija lica koja žive sama da ne otvaraju stan sumnjivim licima niti da u svoju kuću puštaju nepoznate osobe kako ne bi bili žrtve pljačke.

 

 

Policija, vatrogasci i ostale službe spasavanja imaće mnogo poziva i jedva će stići da stignu na sve lokacije. Sada su mogući pokušaji suicida kockara koji će imati velike probleme i gubitke. Na globalu su moguće havarije u fabrikama oružja, na nuklearnim postrojenima i u fabrikama koje prerađaju opase materije, a osim požara u ustanovama zatvorenog tipa moguće su erupcije vulkana, oružani napadi na moru – u opasnosti su brodovi kao i nosači aviona, ali i kruzeri. ČUVAJTE SE I POVUCITE SE U SVET TIŠINE I MOLITVE!

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije