OPREZ: PRED NAMA JE KONJUNKCIJA MARSA I URANA U OVNU, ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO?


Pred nama je kosmička iritacija koja će da se manifestuje kroz zagrljaj Marsa i Urana u znaku vatrenog i kardinalnog Ovna. Ovaj iritabilni aspect počeće da deluje 13. februara 2019. Od 07:21 časova po srednjeevropskom vremenu. OČEKUJTE NEOČEKIVANO! Oprezno rukujte oštrim predmetima i vrelim tečnostima. Moguće su iznenadne posekotine i opekotine. Čuvajte glavu od povreda i nemojte se zavlačiti na neobična ili nepristupačna mesta.

 

 

 

Na globalu su mogući obračuni iz vatrenog oružja, vremenske nepogode, tuče među kriminalcima i navijačima, a biće i zemljotresa, vulkanskih erupcija kao i odrona, klizišta i neprijatnih vesti na planinama na kojima će biti sprovođene akcije spasavanja lica koja će da se upuštaju u opasne avanture u vreme velikih padavina i nevremena. Konjunkcija Marsa  i Urana u Ovnu produbiće konflikte na podrčuju Kosova i Metohije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Sirije, Izraela i Palestine, a loše vesti stizaće i iz Nemačke, Japana, Irana, Indonezije, Filipina, Čilea, Papua Nove Gvineje, Argentine, Venecuele, Novog Zelanda, Engleske. Ceo pojas Azije i Bliskog Istoka biće ugrožen od vremenskih nepogoda, a ponajviše od zemljotresa i požara.

 

 

Naredne dve nedelje izbegavajte sukobe posebno sa licima koja sup o svojoj prirodi konfliktna, ishitrena, agreivna i koja ne umeju da se kontrolišu. Klonite se putovanja avionom I vozom. Mogući su teroristički napadi kao i iskakanje vozova iz šina, padovi aviona i ostalih letelica, a nisu isključeni ni požari u istoimenim prevoznim sredstvima, kao I jake turbulencije, olujni vetrovi, udari groma, incidenti sa nuklearnim reaktorima – Fukušima je u opasnosti po ko zna koji put.

 

 

Kvariće se tehnika, a biće i problema sa nestankom električne energije. Mirovanjem prebrodite i ovaj izazovan period koji će kodmnogih da proizvede anksioznost i povlačenje nepromišljenih poteza. Širom sveta moguće su masovne demonstracije kao i pokušaji atentata. Tranzitni Mars napustiće znak Ovna 15. februara tekuće godine.

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije