OVI ZNACI I PODZNACI IMAĆE USPEHA U LJUBAVI I FINANSIJAMA TOKOM JULA MESECA


Leto nam je i kalendarski stiglo, a sa njim i uvećani troškovi na svim poljima. Mnogi razmišljaju kako da zarade više novca ili na koji način da poboljšaju finansije kako bi otišli na zasluženi odmor ili letovanje iz snova. Ima i onih koji samo misle na ljubav i intimu pa im i nije stalo do prženja na suncu i kupanja u slanoj vodi.

U nastavku saznajte koji znaci i podznaci zodijaka će imati najviše ljubavne i novčane sreće tokom sedmog meseca tekuće godine. Ukoliko ste rođeni u znaku Raka, Bika, Device, Škorpije i Riba, očekujte fantastične prilike za uvećanje budžeta ali i za neprekidno uživanje u ljubavi. Sada je dobro vreme da tražite povišicu, pokrenete neki dodatni biznis ili da krenete u privatno poslovanje sa članom porodice. Takođe možete da radite od kuće ili da aplicirate za dobijanje posla van mesta trenutnog stanovanja. Vodeni znaci horoskopa najviše će uživati tokom predstojećeg leta i to pogotovo u vreme kada planeta Venera bude u znaku vodenog Raka odnosno u prirodnom četvrtom polju horoskopa.

Ako je vaš podznak Blizanac, Vaga ili Vodolija – radujte se jer će vam se ukazati fantastične prilike za ubiranje plodova od marljivog i poštenog rada. Imajte na umu da će vam ženski saradnici ili nadređene osobe ženskog pola biti veoma naklonjene pa tokom jula iskoristite dobre kosmičke aspekte za progres u sferi karijere i finansija. Ukoliko je vaš podznak Ribe, Jarac ili Strelac pred vama je mesec u kom ćete imati super ljubavne prilike za uživanje sa voljenom osobom, a oni koji su sami upoznaće zanimljivo biće skojim mogu da otpočnu vezu. Važno je da što više izlazite na mesta gde je dobar provod i to pogotovo kraj reke, mora, jezera ili bazena. Tu ćete imati divna druženja, upoznavanja pa čak i čarobne poljupce i prijatna iznenađenja.

Astrolog Velimir Remić