STIŽE VELIKI VODENI TRIGON SUNCA I NEPTUNA, EVO KOJI ZNACI ĆE DOŽIVETI ČUDA!


Nabacite osmeh na lice, molitvu na usne i radost u srce! Blagodarite Bogu za sve što imate, ali i za ono što trenutno nemate, jer da vam je od preke potrebe sigurno biste imali ono za čim duže vreme vaša duša čezne. Sve se dešava po savršenom promislu Božijem. Spremite se za velike i dobre promene. Pred nama je isceljujući vodeni trigon koji će da formiraju tranzitno Sunce i Neptun. Na stanovnike naše predivne planete Zemlje spustiće se blagoslov. Zagrlite vetar promena koji će da startuje u četvrtak 11.07. u 06:33 časova po srednjeevropskom vremenu. Ovaj protočan i veoma pozitivan astrološki aspekt biće na snazi tokom cele nedelje i vreme je da pozavršavate sve ono što vam se nije dalo u proteklim danima, nedeljama i mesecima. Skupite hrabrost i krenite u susret izazovima. Počnite da se molite za sve one koji iskaču kao rampe na vašem putu do uspeha. Svaka prepreka je dobra za vas kako biste se još usrdnije molili Bogu za pomoć. Tranzitno Sunce putuje znakom Raka odnosno kroz četvrto polje prirodnog horoskopa.  Neptun je u 12 kući pobožnosti, religioznosti, podsvesti I tajnovitosti.

 

Kada Sunce gradi veliki vodeni trigon sa Neptunom u znaku duhovnosti, vere, nade, spavanja i maštanja, onda sada naši snovi vrlo lako mogu da postanu stvarnost. Vreme je da se posvetite molitvama, obilasku crkava i manastira, razgovoru sa sveštenikom, duhovnicima – igumanima, neuropsihijatrima, psiholozima ili bliskim ljudima koji mogu da vam upute reči utehe ili da vs usmere na stazu prosvetljenja i ozdravljenja. Ovaj trigon je posebno moćan za sva lica koja su bolesna i koja se pate. Svi vi koji ste unesrećeni, tužni, obespravljeni, duhom slomljeni, telesno iscrpljeni – radujte se! Sada će vaše molitve brže da putuju do Gospoda, Majke Božije, arhangela i svetih koje proslavljate i kojima se molite. Iskreno se pokajte, ispovedite, pomolite i iščekujte isceljujuće vibracije koje će da vas podignu iz postelje ili iz duhovnog ambisa.

 

Vera! Ljubav! Nada! To nam je svima potrebno sada. A, sve to možemo da dobijemo ako se duhom povežemo sa našim anđelom čuvarom kao i sa Bogom kroz iskrene molitvene reči. Povoljno je vreme da pišete, slikate, fotografišete ali i da radite na aktivaciji moći podsvesti koja vam može život promeniti iz korena. Odbacite strahove. Otresite nesigurnost i sumnjičavost. Osluškujte šapat svoje duše. Imajte poverenja u Boga. Krenite napred i prestanite da se osvrćete na ono što je bilo i što ste ostavili iza sebe. Vreme je za pospremanje života. Vreme je za izlečenje svake nezdravosti koja vam ometa progres i normalno funkcionisanje.

 

Vreme je za pokajničke suze. Vreme je da prenoćite u manastiru. Vreme je da pijete svetu čudotvornu manastirsku vodu. Vreme je za duhovni preporod i emocionalnu detoksikaciju od otrovnih taloga koji vam narušavaju zdravlje. Trigon Sunca i Neptuna posebno će da prija Rakovima, Ribama Škorpijama,  Jarčevima, Devicama i Bikovima. Neka bude ljubav. Neka bude isceljenje. Neka bude radost. Neka bude dobitak. Neka bude sreća. Neka bude čudo. Neka vas Bog blagoslovi uvek i svuda.

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije