OVE ZNAKOVE I PODZNAKE HOROSKOPA PRATIĆE ZVEZDA SREĆE TOKOM MARTA 2020. GODINE


Treći mesec ove godine donosi nam mnoštvo astroloških aspekata odnosno planetarnih tranzita koji će pojedinim licima prijati, dok će neke iritirati odnosno naterati da nešto promene u svom životu. Stiže nam proleće, dolaze topliji dani, priroda se budi. Mi kao ljudska civilizacija smo deo prirode te ćemo osetiti talas prolećnih vibracija, te je zbog toga veoma važno da se svaki pojedinac zdravo hrani, svakodnevno kreće, druži I smeje u krugu pozitivnih ljudi, ali i da pospremi život nakon zimske hibernacije.

Harmonični aspekti koje će Venera iz Bika i polja finansija praviti tokom marta meseca, ukazuju da će najviše sreće, dobitaka, odličnog raspoloženja, stabilnog zdravlja ali i prilika za lični rast imati Bikovi, Device i Jarčevi koji će biti miljenici univerzuma sve do 03. aprila 2020. godine. Astrološki savet za probojane znake zodijaka je da se čuvaju bahatosti, preterivanja u hrani i piću ali i trošenju teško zarađenog novca. Bikovi će blistati od sreće, ljubavi i pozitivne energije, Device će na poslu ostajati i mimo radnog vremena ali će im zato i saldo na računu biti značno veći na kraju meseca, dok će Jarčevi mudro i strpljivo ulaziti u nove poslovne pregovore koji će im omogućiti novčane dobitke i dugotrajnu sreću.

 

 

Evo kojim astrološkim podznacima će sve ići od ruke tokom marta meseca.

Ako ste u podznaku Ovan, radujte se predstojećem periodu jer će Venera putovati kroz vaše drugo polje finansija pa eto prilike za uvećanje prihoda, ubiranje plodova od prethodno teškog rada i odricanja, a imaćete i želju da uradite nešto novo i drugačije kroz polje karijere i materijalnih dobara. Dolaze vam dani u kojima ćete biti nagrađeni, poštovani, voljeni i raspoloženi.

 

Ukoliko je vaš podznak u Biku, vreme je za promene! Vreme je za uživanje i da se konačno posvetite sebi i sopstvenim potrebama. Idealni su dani za menjanje boje kose, frizure, načina odevanja i ponašanja. Vi ćete se tokom marta prolepšati i to će svi primetiti te će vam često udeljivati komplimente. Pripazite na ishranu, izbegavajte kaloričnu hranu, a posebno slatkiše i alcohol kako biste izbegli problem u vezi sa telesnom težinom. Čuvajte grlo i klonite se ledenih napitaka i poslastica kao i gaziranih bića. Iz ormana iznesite sve što ne nosite duže vreme i poklonite ljudima u stanju potrebe. Što više boravite u prirodi.

 

Lica sa podznakom u Raku tokom trećeg meseca ove godine mogu da dobiju podršku uticajnih prijatelja, te vam savetujem da se ne ustručavate već da pokucate na vrata koja će vam se otvoriti i iza kojih sede oni koji mogu da vam mnogo pomognu u daljem napredovanju ali i rešavanju životnih problema. Očekujte divne susrete sa prijateljima, nova upoznavanja, flertovanje ali poklone. Učinite i vi neko dobro delo prema svojim prijateljima. Sreću čine male stvari!

 

Ako ste u podznaku Lav, vreme je za divne poslovne promene, sastanke, pregovore o napredovanju i povećanju plate. Ženska lica biće vam veoma naklonjena na poslu  pa vas pozivam da iskoristite svaku priliku koja vam se bude pružila posebno u drugoj polovini marta meseca. Neki od vas dobiće poklon u firmi u kojoj su zaposleni,a  biće i onih koji će se zaljubiti preko radnog mesta.

 

Svi oni kojima je podznak u Vagi treba da se posvete rešavanju problema u vezi sa dugovima, kreditima, pozajmicama ili nasledstvom. Očekujte pomoć i poklone ljudi koji su bolje materijalnog stanja od vas. Pazite se ljubavnih iskušenja, nemojte ulaziti u tajne veze ili avanture jer branje zabranjenog voća sada vam može proizvesti velike neprijatnosti u ljubavnom segmentu života. Ako treba da aplicirate za dobijanje podsticajnih sredstava za vaš privatni posao, dobar je period za to kao i za ugovoranje sponzorisanja vaših projekata. Mogući su pokloni preko tetke koja će vas iznenaditi u ovom mesecu.

Autor Velimir Remić