ŠTA O ŽENI GOVORI HOROSKOPSKI ZNAK U KOM JE ROĐENA?


Rođenje, u određenom mesecu, može dosta ispričati o ženi. Dakle, šta govori o ženi horoskopski znak u kom je rođena:

Ovan: Žene rođene u ovom znaku – prave su amazonke, koje su navikle uzimati od života sve. U pravilu, one deluju po šemi: “U muškarca se možeš pouzdati, ali bolje da uzdaš u samu sebe”. One vole igrati na sigurno, jasno informišući partnera o svojim namerama. Ona nije samo lovac i ratnica, već i vrlo impulsivna ratnica. Tako da, ispočetka, zna priterati uza zid, a posle će razmatrati ko joj se, konkretno, našao na tapetu.

Bik: Ove žene su prave boginje. Pre svega su dame koje, na neki misteriozan način, uspevaju postići sve što žele. Kao drugo, vole kad se zbog njih žrtvuju. I, treće, dama-Bik, kao i sve boginje, nisu baš dobrice. Jednostavno, one su takve. Ona može bilo kome lako napraviti lični raj, ali i pakao. Ali, budite sigurni, da je onaj, koga dama-Bik pošalje u pakao, zaista to i zaslužio.

Blizanci: Žena rođena u ovom znaku – večiti je tinejdžer, koji izgleda kao da nikad neće odrasti. Da, ona može imati puno dece, muža, ozbiljan posao, obveze. Ali pri tome, žene Blizanci su, u duši, uvek buntovnici koji ne mogu sedeti na jednom mestu. Igra je, za ove žene, naročito u mladosti – smisao života. Uprkos oštrom umu, nju možemo nazvati romantičnom, i čak, sentimentalnom osobom.

Rak: Žena – majka. Ona okružuje istinskom brigom svih koje smatra bliskima, ali oni, koje tako ne prihvata, takođe mogu računati na njenu brižnost. Ali, samo onda kada je to potrebno. Preduslovi za njenu brižnost nema: žena-Rak će uvek biti zaštitnica. Oni, koje ta žena zavoli – retki su sretnici.

Lav: Kraljica. Ženstvenost Lavice zaista je kraljevska, jer tamo, gde se ona pojavljuje, odmah prestaju postojati sve druge žene. I nije bitno šta je to kod nje, katkad samo plod njene mašte. Zapravo, ona zaista poseduje mnoge neosporne kvalitete, tako da joj se, ova mala slabost, oprašta. Ali zapamtite da kraljice kroje svima sudbinu, te privlače i mnoge neugodnosti.

Devica: Mudra žena. To je ta mudra žena kojoj svi žele približiti, ali malo ko uspeva. Devica zna što znači prava mudrost; to je armirano-betonska logika, analitičko mišljenje, istinsko pronicljivo zapažanje i fenomenalno pamćenje. Sve to poseduje žena Djevica. I zato je ona uvek na visini. 

Vaga: Dama Vaga je u stvari prava “devojčica”: krhki anđeo, stvorenje koje treba zaštititi od svog zla, i ovog bezdušnog sveta. Nežno i treperavo stvorenje, koje mnogi ne žele uvrediti. Žena-Vaga, u nekom smislu, kao da “nije iz ovog sveta” – voli puno čitati, romantična je, zamišljena, živi u svom svetu, pravi je introvert. I ako uspete ući u njen svet, smatrajte da ste pravi srećnik. 

Škorpija: Žena-vamp. To je tri u jednom: fatalna žena, veštica i seks bomba. Žena škorpija uspešno kombinuje u sebi sve osobine koje se obično pripisuju ženama, ne čineći, pri tome, nikakve razlike između pozitvnog i negativnog. U principu to je prekrasno, ali ponekad lakoverno i neshvaćeno stvorenje, koje je, bez obzira, vrlo privlačno. Ubojita ženstvenost. Muškarci zbog takve ženstvenosti često gube glavu.

Strelac: Žena Strelac zna biti ženstvena. Onda, kad je njoj to, iz nekog razloga, potrebno. U tom trenutku, ona je samo utelovljenje ženstvenosti. Žene Ribe, Lavice i Rakovi nisu joj ni blizu, kad ona uključi režim “umiljate fine devojčice” – svi oko nje padaju. Zapravo, žene Strelčevi ne koriste baš često ovu naviku. One imaju dovoljno i drugih talenata. Za sve životne slučajeve.

Jarac: Ovo je prava muza. O takvim su sanjali slikari, o njima su pevali pesnici. Pored ovakve žene, muškarci zaboravljaju na sve, i počinju stvarati. Dama Jarac samo svojom pojavom može učiniti da muškarci počinju ispunjavati sve njene želje. Ona može preuzeti na sebe rešavanje finansija. Odličan je menadžer i organizator. Ne dozvoljava sebi da skreće pažnju na nevažne stvari. 

Vodolija: Pametnica i lepotica. Ali, ženstvenost dame Vodolije često je promenljiva, u stvari, kao i sve ostale osobine. Ali, jedno ostaje konstantno: ove žene uvek žive život punim plućima i nikad ne sede na mestu. Ovo i privlači muškarce: ona – kao da je s njim, a kao i da nije. Uvek je potrebno boriti se za nju.

Riba: Glumica. Sada vam se osmehuje, ali nakon nekog vremena, ako uvredite Ribicu, iza jarko crvenih usana ugledaćete niz oštrih zubića. Bolje da joj ne stajete na put, jer dobar odnos s njom nestaće momentalno i neće vam se pisati dobro. Štaviše, može vam odgristi prst onda kada uopšte to ne očekujete. Glumica, jednom rečju.

(Zenskica)