OVI HOROSKOPSKI ZNACI IMAĆE SREĆE U LJUBAVI I FINANSIJAMA U 2021. GODINI


U 2021. godni sreća u ljubavi i novcu očekuje ova 4 horoskopska znaka! 2021. godina biće poprilično uspešna za sve znakove Zodijaka, ali samo određeni će imati najviše sreće u ljubavi i novcu. Sada se 2020. završava i vreme je za nove, lepše stvari i divna iskustva. Radujte se novom početku i doneće vam radost. 

Glavni fokus sledeće godine je na velikim promenama. Ipak, biće neophodno da izađete iz zone komfora i da se potrudite kako bi se snovi ostvarili, a Univerzum će vas podržati u vašim namerama. U 2021. godni sreća u ljubavi i novcu očekuje ova 4 horoskopska znaka:

 

Ovan - krupne odluke u ljubavi

Od početka leta do avgusta, osobe rođene u znaku Ovna imaće priliku da upoznaju dušu za kojom su odavno tragali. Ovaj odnos nije prolazna avantura, već jaka i trajna veza o kakvoj godinama sanjate. Oni koji su u vezi, želeće da naprave korak više u odnosu sa partnerom. Mnogi Ovnovi razmišljaće o venčanju, zajedničkom životu i neće se plašiti promena. Profesionalni i finansijski aspekt života takođe napreduju, pa nemojte da se ustručavate od predlaganja vlastitih ideja.

Lav - sjajan period za karijeru

Uticaj Jupitera donosi vam sreću u ljubavi, kao i šansu da upoznate dobrog partnera. Najviše šansi za ovu priliku očekuje vas do jula meseca. Lavovi koji su u vezi ili braku razmišljaju o roditeljstvu, a mnoge od njih do kraja 2021. godine očekuju lepe vesti. Ovo je odlična godina za pokretanje novog posla i ostvarenje starih ambicija. Pravite planove za karijeru i trudite se da ostvarite željeno - manje kritikujte sebe.

 

Devica - stavljate svoj život na prvo mesto

Očekuje vas vrlo uspešna godina, naročito na polju ljubavi. Od avgusta imaćete sjajnu priliku da upoznate nove ljude i uđete u vezu koja će biti vrlo uspešna. Oni koji su u emotivnom odnosu obnoviće odnos sa partnerom i pobediće svaku prepreku. Ljubav je jača od svih izazova! Device će i u 2021. godini naporno raditi, ako i obično, ali sada se jedna stvar menja na bolje - očekuje vas nagrada za vaš trud i rad. Bićete prijatno iznenađeni i polaskani.

 

Jarac - oluja ljubavi prati vas ovog leta

Osobe koje su rođene u znaku Jarca očekuje unutrašnji mir i harmonija. U 2021. godini možete očekivati divan poklon Univerzuma ovog leta - PRAVA LJUBAV! Ako ste već u vezi, očekuje vas talas prijatnih osećanja i vraća se strast u vaš odnos. Usamljene Jarčeve očekuje burna i neverovatna romansa. Iako nećete biti raspoloženi za novu vezu, ljubav će se dogoditi iznenada. Očekuje vas napredak i na polju karijere i finansija. Ovo je godina u kojoj imate sjajnu priliku da stičete nove veštine i znanja, a sa svakim novimsaznajem stičete sposobnost koja će vam doneti prosperitet i poslovni uspeh.

 

Srećni brojevi za ova 4 znaka u 2021. godini:

Devica: 16, 24, 15, 25, 45, 5, 30, 47, 93, 3

Ovan: 1, 22, 34, 45, 76, 3, 9, 98, 43, 10

Jarac: 1, 3, 7, 46, 5, 15, 51, 39, 41, 94

Lav: 45, 63, 42, 10, 11, 1, 33, 87, 9, 14

Izvor: Lovesensa