ASTRO GLOBAL: SIRIJA JE U VELIKOJ OPASNOSTI, ŠTA ĆE DA SE DEŠAVA U DANIMA KOJI DOLAZE?

Nakon što je na kraju 2017. godine predsednik Rusije Vladimir Putin objavio da su teroristi „Islamske države“ poraženi u Siriji zahvaljujući zajedničkom dejstvovanju sirijske i ruske armije, zapadni centri moći su sa velikim ogorčenjem primili tu vest. Od tada ne miruju satanske sile zla koje kuju razne podvale i akcije koje su usmerene protiv sirijskog predsednika Bašara El Asada i Sirije u celini ali i protiv Rusije koja snažno brani svog saveznika u tom delu sveta.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: RUSIJA JE MAGIJSKI NAPADNUTA!

Rusija više nije slaba kao devedesetih godina prošlog veka. Rusija nije na kolenima. Ruska Federacija se nije smanjila, naprotiv postala je veća i jača. Rusija ne ispunjava zahteve zapadnih centara moći i ne klanja se stvaraocima Novog svetskog poretka. Rusija nikoga ne napada, Rusija se brani. U istoimenoj zemlji došlo je do ekspanzije pravoslavne duhovnosti koja je i doprinela jačanju države.

ZBOG ULASKA U SATANSKI NATO, ZAPLAKAĆE I ZAŽALIĆE NARODI MAKEDONIJE I CRNE GORE

Svedoci smo sve veće nervoze zapadnih centara moći i obaveštajnih hordi zla kojima se žuri da pod svoju kontrolu stave i Makedoniju koja prolazi kroz jednu od najtežih kriza od svog postojanja. Stoga se sve snažnije radi na ubrzanom putu istoimene zemlje u satanski NATO pakt.

PREDIKCIJE VIDOVNJAKA EDGARA KAJSA ZA AMERIKU I RUSIJU

Edgar Kajs je najpoznatiji američki vidovnjak, koji je imao sposobnost da u dubokom snu ili samopsihozi predvidi mnoga dešavanja na našoj planeti, kao što su dva svetska rata, mnoge događaje u Americi poput smrti dvojice predsednika ali je dao i neke korisne informacije i savete za dobrobit svih ljudi na planeti.

TRANZITNI MARS U JARCU – GLOBALNO BURE BARUTA PONOVO KLJUČA!

I dok stanovnici planete Zemlje sa zebnjom posmatraju žestoke okršaje i stradanja u Siriji koja je "rođena" u znaku Jarca mnogi postavljaju pitanje ima li kraja agoniji u istoimenoj zemlji ali i u drugim delovima sveta u kojima je situacija na ivici ratnog sukoba?Odgovor je nažalost negativan. Nema na vidiku smirivanja situacije i ovaj „Astro global“ biće posvećen analizi događaja koji će da uslede u nastavku 2018. godine.

PROGNOZA VELIMIRA REMIĆA ZA SRBIJU, REGION I SVET U 2018. GODINI

Jedan od najpoznatijih srpskih prognostičara Mundane astrologije i autor knjiga "Rađanje novog sveta" i "Ruka spasa" Velimir Remić u ekskluzivnom razgovoru za "Kurir" otkrio je kakva će da bude 2018. godina za Srbiju i svet. Prema njegovim rečima naša zemlja konačno izlazi iz mračnog tunela i sigurnim koracima ide ka svetloj budućnosti u kojoj će sve više da bude povezana sa zemljama Evroazijske unije. Dodatno naoružavanje Srbije doprineće da naša država postane balkanska supersila.