ASTRO GLOBAL: SIRIJA JE U VELIKOJ OPASNOSTI, ŠTA ĆE DA SE DEŠAVA U DANIMA KOJI DOLAZE?


Nakon što je na kraju 2017. godine predsednik Rusije Vladimir Putin objavio da su teroristi „Islamske države“ poraženi u Siriji zahvaljujući zajedničkom dejstvovanju sirijske i ruske armije, zapadni centri moći su sa velikim ogorčenjem primili tu vest. Od tada ne miruju satanske sile zla koje kuju razne podvale i akcije koje su usmerene protiv sirijskog predsednika Bašara El Asada i Sirije u celini ali i protiv Rusije koja snažno brani svog saveznika u tom delu sveta.

U toku je obračun velikih sila. Treći svetski rat uveliko traje, a ono što horoskop jasno pokazuje jeste i to da su zapadni donosioci „demokratije“ odonosno demonokratije angažovali svoje astrologe koji zloupotrebljavaju ovu drevnu veštinu kako bi iskoritili veoma loše planetarne postavke s namerom da ostvare svoje prljave ciljeve koji se odnose na buduću trasu gasovoda koji bi trebalo da prolazi kroz Siriju koja im predstavlja smetnju u trci do konačne otimačine tuđih prirodnih bogatstava.

 

Sirijska država je po Mundanoj astrologiji nastala u znaku Jarca, tačnije 01.01.1944. godine. Nije slučajno što se našla na udaru ološa koji žele da je potpuno sravne sa zemljom i uklone vlast koja je legitimno izabrana od strane naroda u Siriji. I baš u ovo prolećno vreme kada su na snazi veoma opasni aspekti Marsa i Saturna u Jarcu, kao i Sunca i Plutona koji grade izazovan kvadrat u kardinalnim znacima, počela je najava žestokog obračuna na tlu ove napaćene i krvlju zalivene zemlje.

 

Naime, sedmo polje sirijskog horoskopa počinje na 13 stepenu Ovna, a taj stepen je analogan istoimenom znaku i planeti Mars koja se simbolički odnosi na rat, krvave oružane sukobe i razaranje. Vladar te sedme kuće je Mars i smestio se u osmo polje stradanja i nalazi se u konjunkciji sa Uranom što pokazuje da će se u toj zemlji dešavati bombardovanja, testiranje najmodernijeg oružja ali i nagle i neočekivane vojne akcije koje je teško predvidet jer će se dešavati tako brzo i naglo poput groma iz vedrog neba.

 

Sunce koje predstavlja predsednika zemlje smešteno je na devetom stepenu znaka Jarca. Tranzitni Saturn upravo se sada tokom ovog proleća nalazi na devetom stepenu Jarca što znači da pravi aspekt konjunkcije koja je veoma teška i izazovna za Bašara El Asada koji se suočava sa velikim iskušenjima i sudbonosnim događajima.Čak mu je i bezbednost ugrožena, a ni zdravlje mu nije baš najbolje zbog toga što suviše dugo trpi udarce i stresove zbog rata kroz koji prolazi njegova zemlja koju ne želi da preda u ruke hordama zla koje rade za vladare iz senke a kojima je otimačina tuđeg bogatstva imperativ.

 

Posmatrajući horoskop i trenutno stanje na nebu vidimo da su Saturn, Mars i Pluton u Jarcu što donosi razaranja i stradanja sirijske države. Okidač za nove sukobe i napade za koje se sprema zapadna koalicija biće kvadrat Sunca i Plutona koji je počeo u sredu 11. aprila 2018. godine. Ovo je aspekt velike panike, stradanja, napada, sukoba, eksplozije, ratnog dejstvovanja, rušenja objekata i proizvodnja haosa sa nesagledivim posledicama. Sunce je sada u Ovnu u sedmom polju sirijskog horoskopa, a to polje se odnosi na ratovanje s drugim zemljama, pa kada je to Sunce iz polja rata u kvadratu sa Plutonom u četvrtom polju to donosi veliku opasnost od eskalacije sukoba na sirijskoj teritoriji. Dispozitor Sunca u Ovnu je Mars u Jarcu, a dispozitor Plutona u Jarcu je Saturn u Jarcu što pokazuje da su Mars i Saturn u konjunkciji u znaku koji je direktno povezan sa Sirijom i njenim predsednikom.

 

Posebno mi je za oko zapalo i to što je Sunce Amerike (predsednik) smešteno na 13 stepeni i 19 minuta znaka Raka, dok je sedmo polje Sirije smešteno na 13 stepenu i 19 minutu znaka Ovna, što jasno pokazuje ogroman animozitet Amerike prema Siriji koju vojno napada i koju želi da uništi. Mars Amerike je na 21 stepenu Blizanaca i to na istom mestu gde se nalazi Saturn u horoskopu Sirije što opet potvrđuje da je zapisana tragedija Sirije i američko uplitanje u njena unutrašnja pitanja. Situacija je izuzetno opasna, Amerika se neće smiriti dok ne započne veliki konflikt jer je svesna da je pred ekonomskim kolapsom i da joj je Kina uvela visoke stope carine na mnoge proizvode kao i da joj Kina drži dolar i javni dug u svojim rukama.

 

Svesni su da ih vojna industrija može spasiti kolapsa odnosno ulazak u novi veliki rat, ali jedno je sigurno, ovog puta neće ostati bez odgovora jer im je cela zemlja u velikoj opasnosti što od raketnih napada što od više sile koja neće tolerisati sejanje zla koje američko rukovodstvo sa svojim zapadnim satanskim partnerima sprovodi širom meridijana. Rat u Siriji nažalost neće biti završen u skorije vreme. Neka bude Božija volja.

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije