×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Najveći benefik u astrologiji, planeta Jupiter koju simbolički vezujemo za progres, bogatstvo, sreću, dobre prilike, ekspanziju i napredak 11. oktobra 2017. godine ulazi u znak fiksne, tajanstvene, magične, opasne, surovo iskrene i vodene Škorpije. Jupiter je planeta koja vlada znakom Strelca i nakon jednogodišnjeg tranzita kroz prirodno sedmo polje i znak Vage koji se tiče partnerskih odnosa – braka, sudskih procesa, javnosti i diplomatije prelazi u potpuno novi znak.

Jupiter sada iz vazdušnog prelazi u vodeni element Škorpije. Vreme je da zaronimo u svoje sopstvo. Sada je prilika da se suočimo sa najmračnijim delovima svoje ličnosti. Širom sveta pune ruke posla imaće organi koji čuvaju red i mir – policija, vojska, obezbeđenja, ali mnogo posla imaće psihijatri, isceljitelji, duhovnici, hipnoterapeuti kao i svi oni praktičari koji se bave lečenjem strahova, fobija, panike i anskioznosti uopšte. Naučnici će da pronađu lek za mnoge opake i smrtonosne bolesti. U žiži će da budu pronalasci lekova i terapija u vezi sa sidom i drugim seksualno prenosivim bolestima. Ekspanzija kriminala i prostitucije. Skandali u vezi sa grobljima i ekshumacijama kostiju lica čiji bliži ili dalji srodnici ne vode računa o grobnim mestima.

 

 

Biće mnogo seksualnih skandala kao i pojačanog ofanzivnog delovanja stranih obaveštajnih službi. Špijuni će da vršljaju po teritorijama koje su naseljene muslimanskim življem. Biće pronađene kosti velikih istorijskih ličnost za kojima se vekovima tragalo, a moguća je pojava čuda preko netruležnih tela upokojenih pravoslavnih duhovnika što će pokrenuti proces proglašavanja svetiteljima mnogih koji su ostavili trag u svetoj pravoslavnoj crkvi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner