PREDVIĐANJA BRAZILSKOG VIDOVNJAKA ZA JANUAR 2019. GODINE


Brazilski vidovnjak  Žuselino Nobrega da Luš postao je poznat široj javnosti kada je tačno prognozirao rušenje kula bliznakinja u Njujorku, ali i kada je predvideo smrt Majkla Džeksona i princeze Dajane.Osim toga, redovno tačno predviđa vremenske neprilike i terorističke napade širom sveta. Poslušajte njegovo ekskluzivno proročanstvo za januar 2019. godine. Brazil, Argentinu, Paragvaj i Urugvaj pogodiće toplotni talas, koji će doneti i obilne padavine posebno u Rio de Žaneiro kao i u planinskim predelima, što bi moglo da prouzrokuje klizišta i poplave posebno u Sao Paulu gde postoji mogućnost da budu oštećeni glavni vodovodi. Toplotni talas u Meksiku i na Jamajci prouzrokovaće sušu i manjak vode.

 

 

 

Stižu poplave u Indiji, Bangladešu, Šri Lanki, Mijanmaru, Indoneziji i Južnoj Koreji gde će mnogi beskućnici biti najviše pogođeni, a Žuselino najavljuje i veliki zemljotres koji će pogoditi područje Indonezije. Obilne padavine i toplotni talas zahvatiće Peru, Čile i Kolumbiju, a i na tom području su moguće poplave, klizišta i problemi za nepogodama. Sa poplavama će se boriti i građani Gruzije, Jermenije, Grčke, Portugala, Burme kao i Južnoafričke Republike. Vijetnam i Tajland imaće problema sa sušom i nedostatkom vode. U Kini će se desiti rudarske nesreće koje će usmrtiti mnogo rudara.

 

 

 

Sjedinjene američke države i Kanada imaće velikih problema usled snežnih padavina, a u pojedinim regionima su moguća i razaranja i smrzavanja usled niskih temperatura i obilnog snega. Velike kolčine padavina moguće su na zapadu SAD, u Kaliforniji, a posebno u San Francisku, gde će se desiti poplave u nekoliko regiona. Brazilski vidovnjak najavljuje i teroristički napad u jednoj školi u Americi, a popularnost predsednika Trampa naglo će opasti.

 

 

 

Francuska, Austrija, Švajcarska i Nemačka takođe će se boriti sa snežnim olujama tokom meseca januara, a u nekim područjima pokrenuće se lavine koje će dovesti do razaranja manjih naselja u planinskim predelima uz smrtne ishode. U Nemačkoj je moguća železnička nesreća, na granici sa Švajcarskom, gde će veći broj ljudi stradati, a u pojedinim delovima Evrope biće rekordno niske temperature koje će napraviti mnogo štete i problema. Takođe u Japanu su moguće snežne oluje, gde bi moglo da dođe do prekida avionskog saobraćaja. U Švedskoj, Norveškoj, Bugarskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Poljskoj, Rusiji i na Islandu biće obilnih olujnih snežnih padavina.

 

 

 

Jak zemljotres pogodiće Novi Zeland i Peru. U Brazilu, Gvatemali i Japanu moguće su autobuske nesreće gde će život izgubiti mnogo ljudi. Zemljotres, poplave i oluje izbiće u Australiji, dok će pojedini delovi biti suočeni sa požarima i velikim vrućinama. Nekoliko zemljotresa od sedam stepeni pogodiće Tursku, Kinu i Haiti, što će dovesti do ozbiljnih problema i velikih ljudskih žrtava. Proradiće vulkan u Japanu, a njegovu aktivnost pratiće i serije zemljotresa. U Afganistanu i Iraku desiće se teroristički napad gde će život izgubiti oko četrdeset lica, što će pogoršati konflikt i stanje u zemlji. Teroristički napadi su mogući u Madridu, Italiji, Grčkoj, Danskoj, Nemačkoj, Belgiji, Francuskoj, Turskoj, Rusiji i Alžiru. Ekonomska kriza u Italiji i na Malti prouzrokovaće mnogo problema, što će zabrinuti stanovništvo. Kriza u Siriji i Libiji će se nastaviti, pa će to dovesti do novih žrtava i razaranja.

Pripremila: Vesna Remić / Web Astrolog Info