×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Dnevni Izveštaj

Stigla nam je značajna promena. Naime, tranzitni Mesec je ušao u znak vatrenog Lava. Za vreme dok Mesec bude u ovom znaku emocije postaju dramatične i svi će želeti nešto više za sebe. Potreba za  pažnjom, isticanjem i uvažavanjem od strane drugih ljudi biće izraženija.

Mesec je ušao u znak vrckavih i lepršavih Blizanaca.Kada Mesec prolazi znakom Blizanaca, mentalna stimulacija je pojačana te čini da se osećamo bolje i poželjnije. Ovo nije vreme za odmor, već za mentalnu akciju uz koju dolazi i razdražljivost i želja za borbom. Komunikacija je naglašena, pa će u ovim danima mnogi vreme provoditi uz kompjuter, telefon, baveći se pisanjem ili slanjem sms poruka i mejlova.

Mesec je u zemljanom znaku Bika koji donosi toplu i prizemljenu energiju među ljude. Emocije su stabilne za vreme ovog tranzita, a primetićete da će mnogi biti puni strpljenja koje im je nedostajalo dok je Mesec bio u znaku Ovna. Mesec je ovde u zadovoljan i spokojan.

Kada prolazi znakom Ovna, Mesec čini da se osećamo hrabrije i spremnije da se usudimo da uradimo nešto novo. Ovi dani su povoljni za započinjanje novih stvari, ali uz dozu nervoze i pojačane uzbuđenosti. Mnogi će se fokusirati na sebe, da nešto poprave ili pokrenu u svom životu. 

Месец пролази кроз дванаести знак хороскопа а то су Рибе, па сем што ће све Рибе бити мало емотивније и нежније, такође ће се и код осталих људи осећати повећана сензитивност и осетљивост на како добре тако и лоше вибрације. Сада лакше можемо да будемо повређени, лакше некога можемо преварити, али такође и сами можемо бити жртве преваре и обмане.

Svima će prijati promene i eksperimentisanja. Ukoliko se osećate zarobljeno i ne znate kako da se pokrenete iz trenutne situacije, uradite prvi korak baš u danima kada je Mesec u Vodoliji, jer energija Vodolije omogućava da uradite stvari za koje pre niste imali hrabrosti ili niste smeli. Prijaće vam osećaj slobode, bez obaveza, pritisaka i teških poslova.

I dok smo gledali čašu koja je bila do pola puna (Mesec u Strelcu), sad ćemo odjednom konstatovati da je ta ista čaša polu prazna. Optimizam se polako topi u ovom periodu, a briga raste. Ipak ovaj period je dobar za učenje i pre svega razmišljanje. Preporučljivo je da se sada malo osamimo i razmislimo o svom životu, postavimo sebi pitanje šta nem to treba da bi bili, ako ne srećni, onda bar zadovoljni.

Mesec u svom kretanju kroz znak Vage u centar pažnje donosi međuljudske odnose. Njegov tranzit daje potrebu za stvaranjem udobne i harmonične atmosfere u domu kao i u odnosima sa drugima. Ovo vreme provedite sa onima koje volite. Pokažite im da ih cenite, učinite im neku uslugu ili jednostavno iznenadite njihovim omiljenim jelom ili poslasticom. Napravite romantičnu atmosferu a partner na sve to neće ostati ravnodušan.

Mesec je od danas u znaku zemljane Device odnosno u prirodnom šestom polju horoskopa koje se tiče pružanja usluga ali i zdravlja. Ovaj Mesec iz Device podariće nam više sklonosti ka analizi naših, ali i tuđih emocija, osećanja, potreba. Biće manje na brzinu donetih odluka, pre realizacije svakako da ćemo dobro da razmislimo o svemu, da li smo sve dobro isplanirali do najsitnijih detalja i čemu nas vodi to što želimo da ostvarimo.

Mesec je napustio lepršave Blizance i prešao u znak vodenog i kardinalnog Raka. Kada je Mesec u Raku tada osećamo potrebu da budemo pažljiviji prema ljudima u svom okruženju, da im pomognemo ili ih utešimo na neki način. Briga o drugima biće veoma izražena, pa će mnogi ovo vreme provoditi, u kući, u porodičnom okruženju, upravo uz one koje vole. Emocije će biti jače, a pošto je Rak vodeni znak kojim vlada Mesec, to će doneti i nagle promene raspoloženja kao i preosetljivost emocija.