×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Tokom marta i aprila planeta Mars će boraviti u Biku, što će da vam donese odličnu koncentraciju i fokusiranost na nove projekte. Maksimalno iskoristite dobre prilike jer će se ovakvi aspekti ponoviti tek za dve godine. Bićete puni pozitivne energije, optimizma i vere u sebe, važno je samo da se pokrenete. Sredina aprila vam donosi monotoniju i dosadu u ljubavi. Nećete imati želje da nešto popravljate a ni da započinjete neku novu priču. To će vam stvarati pritisak i osećaj krivice, jer nećete biti u stanju da nešto menjate na emotivnom polju. Međutim kako mesec bude odmicao, osetićete kao da vam je pao teret sa ramena, pa ćete ubrzo stvari dovesti pod kontrolu. Svi vaši napori će se isplatiti, ali treba da vodite računa i o svom zdravlju i da se odmarate.

Posao

Ovo je godina planiranja i razrađivanja planova o napretku na poslovnoj lestvici. Imaćete podršku planeta i to posebno Jupitera iz Vage, ali mogući su problemi sa ljudima od autoriteta pa obuzdajte svoju tvrdoglavost. Mnogi će želeti da vam napakoste, javiće se ljubomora ili trač koji vam neće ići u korist.

Važno je da u tim trenucima ostanete pribrani, da ne nasedate na provokacije i da gledate samo svoja posla. Vaš fokus biće na finansijama, trudićete se da pronađete nove izvore finansiranja, da popunite svoj budžet nekim dodatnim sredstvima.

Uspećete u tome ali ćete i trošiti više nego inače, pa se taj napredak neće mnogo primetiti. Sredinom aprila imaćete priliku da pokažete šta umete i da postignete svoje ciljeve. Sve ono na čemu ste dugo vremena radili, biće vam adekvatno isplaćeno.

To će vam dati podstrek da budete još bolji, vredniji i angažovaniji u svom poslu. Nemojte nikome biti žirant, ne podižite kredite i zajmove. Ukoliko ste student, ova godina će da vam donese uspehe i bez problema ćete polagati svoje ispite.

Ljubav

Kada je reč o ljubavnom životu, značajnija dešavanja možete da očekujete tek u drugoj polovini godine. Sredinom avgusta mogući su nesporazumi i zahlađenje odnosa, imaćete utisak da je vaš odnos postao navika i da ne osećate istu strast kao na početku veze. Usamljeni će se u ovom periodu sećati bivših ljubavi, ali sve će ostati samo na sećanju.

Tek od septembra vaš emotivni život postaće zanimljiviji, vaša pažnja biće usmerena na romantične i emotivne trenutke sa voljenom osobom. Tokom cele jeseni centar vašeg sveta biće upravo vaše voljeno biće. Trudićete se da poboljšate komunikaciju, da otvoreno i iskreno razgovarate o svemu.

Odlično ćete se slagati i sa prijateljima, pa će biti mnogo zajedničkih izlazaka i druženja. Ukoliko ste usamljeni, osećaćete potrebu za ljubavlju, uživanjem i pažnjom. Imaćete mnogo prilika za upoznavanje i udvaranje, a neka od njih mogla bi da prerastu u istinsku ljubav.

Porodica

Početkom godine moguće su poteškoće i određeni porodični problemi. Sredina leta vam donosi rešenje porodičnog problema koji vas je dugo mučio, a odnosi sa ukućanima biće stabilni.

Mnogo toga biće rešeno u vašu korist, bilo da je reč o sudskom sporu, prekidu nezdravih odnosa sa drugima, kupovini ili prodaji zemljišta ali i jačanju veza unutar porodice.

Sredinom godine vaša pažnja biće usmerena na poboljšanje kvaliteta života, na sve načine ćete se potruditi da vama i vašoj porodici priuštite odlične uslove za život. Bićete puni energije i elana da ugađate onima koje volite.

Zdravlje

Energija i izdržljivost biće na zavidnom nivou, a to će da potraje sve do sredine godine. Bićete puni snage, samopouzdanja i suočavaćete se sa svim problemima koje ćete rešavati odmah.

Bilo bi poželjno da povedete računa o ishrani, izbegavajte nezdravu hranu, promenite način ishrane ili uradite detoksikaciju organizma. Mogući su problemi sa digestivnim traktom kao i nervima.

To će sve da se dešava kao posledica umora i stresa kojeg verovatno nećete ni biti svesni. Druga polovina godine biće naporna, pa bi bilo poželjno da se dovoljno odmarate i opuštate. Smanjite unos slatkiša u organizam.

Tranzitni Saturn kroz osmo polje donosiće vam strah od smrti i razmišljanje o svrsi vašeg postojanja. Posvetite se duhovnosti.

Autor: V. Remić

e-max.it: your social media marketing partner