×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

OVAN (21.03. - 20.04.)

Bićete zauzeti, okolina ce vas i dalje nervirati, ali razmislite bavite li se efikasnim stvarima ili uzalud trosite vreme na pogresne stvari I pogresne ljude, nemojte praviti iste greske kao uvek. Sve ono čime se bavite, posebno ako vam oduzima puno vremena trebalo bi vas približavati vašim ciljevima.

Na poslovnom planu ce se pruziti nove mogucnosti pa bi bilo dobro da ih iskoristite, pogotovo ako je u pitanju neka promena ili nesto vezano za inostranstvo.Na ljubavnom polju se pokrecu interesantna desavanja samo obratite paznju jer bi mogli da izazovete ogovaranja kod okoline. Partner ce biti naglaseno ljuboran u toku ove nedelje, sto bi moglo dodatno da vas optereti.

Vaš ljubavni dan je petak .

BIK (21.04. - 21.05.)

Nakon što ste se mesec dana trudili oko svega i svakoga , napokon se primirujete i okrecete iskljucivo sebi i resavanju svojih problema koji su se nakupili. Ali ćete i shvatiti da je život prekratak za stvari koje ne volite. To ne znači da treba neke stvari odbaciti, nego im pronaći novu namenu I znacenje. Mnogo toga se može promeniti bez mnogo novca, samo treba da donesete cvrste odluke i da budete manje lenji i da se aktivirate oko sebe i svoga života, vođeni željom da vam bude bolje. Neko kome se dopadate ce vam to konacno staviti do znanja pa bi ljubavni zivot trebalo da se rasplamsa bez obzira dali ste u braku ili vezi.

Vaš ljubavni dan je utorak.

BLIZANCI (22.05. - 21.06.)

U susret vam dolaze prave pustolovine, a uopšte nećete trebati puno cekati. Sledećih nekoliko dana nova desavanja će vas iznenaditi, pa ako ste se žalili na dosadan život, stiže priželjkivana promena. Dodaci i akcija mogli bi učiniti vaš život zanimljivijim. Malo razgledajte prodavnice kako biste na neki način osvežili sebe i svoj imidz, dodali nove detalje. Sve u svemu pripremite se na uzbudljiv zivot u narednom periodu. Najviše će vas ciniti srecnim sitnice, a budući da Blizanci nisu stedljivi, dajte sebi dozvolu da ove nedelje potrošite ipak nešto malo para na sve sto vas cini srecnim I zadovoljnim. Novi poslovni planovi bi takodje trebalo da pocnu da se ostvaruju.

Vaš ljubavni dan je petak.

RAK (22.06. - 22.07.)

Bićete na neki način negativno raspoloženji, ali to vam donosi priliku da razmislite o svom životu i onom šta biste mogli menjati. Ipak, imajte u vidu da je situacija mnogo bolja nego što se vama cini, a od utorka ćete to početi i uviđati. Čuvajte se ishitrenih odluka, posebno ako planirate veliku kupovinu ili neki bitan razgovor na poslovnom planu. Dobro proverite sve ugovore, moguće zamke i napravite potrebna osiguranja kako biste se zaštitili od prevare. Ljubavni zivot ce biti stabilan ali ni na tom polju nemojte ishitreno da reagujete da ne bi posle zazalili. Ovo je nedelja promena I nemojte ih se bojati ni po kom pitanju.

Vaš ljubavni dan je nedelja.

LAV (23.07. - 22.08.)

Lavovi su naglaseno pozitivni ove nedelje bez obzira na probleme - pogotovo sto će im ljubav biti jako naklonjena. Ove nedelje ćete imati nekoliko čarobnih ljubavnih trenutaka. Uživaćete u emocijama i flertovim sa okolinom a I na poslovnom planu ce se stvoriti nove prilike I nove opcije I mogucnosti. Svi Lavovi koje prave poslovne planove vezane za inostranstvo ce ih i ostvariti. Kako naredna nedelja bude odmicala tako se vaše ljubavne šanse povećavaju, pa vas za vikend očekuje romantično raspoloženje, ali to neće tu stati , nego se pozitivna ljubavna energija nastavlja I u nedeljama posle. Posvetite se sebi, saberite se i sačuvajte za ljubav.

Vaš ljubavni dan je utorak.

DEVICA (23.08. - 22.09.)

Prvi deo nedelje iskoristite za ekstra odmor. Spavajte više i odmarajte se više. Nemojte dozvoliti nikome da vas poremeti ili izbaci iz takta. Izbegavajte negativne ljude oko vas. Razmislite o promenama navika kako biste sredinom nedelje mogli zakoračiti u potpuno zdraviji životni stil. Nađite neke aktivnosti koje vas cine ispunjenim I zadovoljnim. Većina Devica ima naviku da se zdravo hrani, ali ne bi škodilo da malo preispitate svoje navike u ishrani i ukoliko je potrebno malo ih korigujete. Ljubav neće biti u prvom planu, pa ako se nadate ljubavnim promenama moraćete da se strpiti još neko vreme. Na sreću, vrlo kratko.

Vaš ljubavni dan je četvrtak.

VAGA (23.09. - 22.10)

Nemojte žuriti sa odlukama sto se tice novih poslova ali ni na emotivnom planu. Trenutno ste jako napeti I mogli bi nesto ishitreno da odreagujete. Dosta ćete razmišljati o budućnosti, možda čak i pomalo opsesivno analizirajući sve opcije i potencijalne situacije iz svakog mogućeg ugla. U ljubavi će vam odgovarati čvrste osobe koje znaju šta žele. Nećete biti spremni zadržavati se uz osobu koja ni sama ne zna šta hoce. Iako vas ljubavne emocije u ovom periodu pogađaju nešto cesce nego ostale znakove nećete nigde žuriti, ali ćete biti izuzetno privlačni pa ćete sticati mnoge simpatije, pa cak imati I buran ljubavni zivot u toku ove nedelje.

Vaš ljubavni dan je subota.

ŠKORPIJA (23.10. - 21.11.)

Puno toga se menja u vama – postajete mnogo svesniji sebe I puno zreliji. Spremni ste na nova desavanja na emotivnom planu. Iako volite sve predstaviti I pokazati drugima i nemate problema sa istupanjem I saopstavenjem svojih ideja I stavova , ove nedelje ćete više prolaziti unutrašnja previranja. Povežite se ponovo sa svojim umom i emocijama, ali i telom na način da se krećete više i budite fizički aktivniji. Na poslovno planu su promene na vidiku I konacno vidite izlaz iz tunela. Više nego obično ćete uživati u intimnosti. Vi uvek imate savrsen pristup osvajanju, pa ćete osvajati i svojim pogledom , bilo da ste slobodni ili u vezi.

Vaš ljubavni dan je nedelja.

STRELAC (22.11. - 21.12)

Na poslovnom planu vam stoji napredak ili promena, neke stvari ce konacno poceti da se resavaju. Intenzivnije ćete razmišljati o putovanjima pa cak I o nekim bitnim promenama na poslovnom planu privatnom ali I emotivnom. Zracicete pozitivnom energijom I optimizmom I svi ce to primetiti. Bicete gladani novih desavanja. Ljubav i emocije će vam biti u mislima I ovo je idealan period da sve staro I proslo definitivno ostavite iza sebe.

Vaš ljubavni dan je sreda.

JARAC (22.12. - 20.01.)

Desavanja vezana za vasu buducnost se zahuktavaju pa ćete primetiti kako ste u svemu što se tiče vašeg organizovanja bolji nego inače pa ce vam licne obaveze mnogo lakse pasti I imacete strpljenja za ljude oko vas. Znaćete se predstaviti drugima na pravi način, a okolina će napokon shvatiti vašu vrednost. Bićete pravi magnet za uspeh. Iskoristite pozitivnu poslovnu energiju, pa se malo više potrudite, pomozite prijateljima, predstavite drugima svoje rezultate i sl. U romantičnom smislu ova nedelja donosi značajne promene za slobodne ali I zauzete Jarceve, ali ako se već nešto počelo događati , nastaviće se u pozitivnom smeru. Možda ne tempom kojim biste hteli, ali se pripremite na lagani napredak. Ova godina vam I inace donosi napredak na mnogim poljima.

Vaš ljubavni dan je utorak.

VODOLIJA (21.01. - 19.02.)

Ove nedelje će doći do izražaja vaše društvene aktivnosti. Novi palnovi koje ste sebi zacrtali bi trebalo da krenu u realizaciju. Porodica I familijarne obaveze ce vas smarati vise nego inace. Najviše će vas privlačiti neobične osobe, bilo u ljubavnom ili društvenom smislu. Postoji šansa da ćete promeniti društvo i pronaći nove prijatelje koji će vas više motivisati, a manje deprimirati pa I nove ljubavne kombinacije. Zanimace vas mnoge stvari ali najvise ljubav. U svojoj okolini cete blistati ljubavnom energijom a I vreme je bilo da se pokrenete I po tom pitanju.

Vaš ljubavni dan je subota.

RIBE (20.02. - 20.03.)

Ovo je nedelja kada stavljate sve I svakoga na svoje mesto i pravite planove o svemu što je pred vama, budući da se neke stvari konacno pokrecu ako se I malo budete potrudili. Možda ćete se osećati umornije i pospanije nego obično, a nedostatak energije ce potrajati jos dva-tri dana, kada ponovo stiže nova energija u vaš život. Iskoristite ovih nedelju dana da završite stare poslove, organizujete sebe, da pozovete nekoga na sastanak. Takođe, rešite se emotivnih zavrzlama . Konacno I za vas treba da pocne bolji period po svim pitanjima ali iskljucivo ako sve negativne stvari I desavanja ostavite iza sebe.

Vaš ljubavni dan je četvrtak.

(Astrolog Leonid Konc)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner