Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

5 SAVETA ZA VRAĆANJE VERE U ŽIVOT

5 saveta kako da pomognete sebi kada vam život donese negativne situacije i oluje! Život nam nekada donese izazove s akojima nismo ni sanjali da ćemo se suočiti. Koliko god bili jaki, mudri i osvešćeni, u nekim situacijama je teško biti optimističan i verovati da će sve biti u redu. Ukoliko pokušate da forsirate sreću i potisnete emocije, to vam samo može donedi dodatne probleme i nezadovoljstvo.

PET NAČINA DA POBEDITE NAPETOST!

Počela je nova godina, što znači da je pravo vreme da razmislimo o stvaranju zdravih navika koje će nam pomoći da se suočimo sa svim izazovima koji nas očekuju u narednom periodu. Svet se i dalje bori sa virusom, što kod mnogih ljudi izaziva veliku napetost i sprečava ih da se opuste i budu produktivni u svemu što rade.

KADA URADITE DOBRE STVARI, ONE SE VRAĆAJU TROSTRUKO

Zakon trostrukog privlačenja zasniva se na jednostavnom pravilu - "Sve što dobro učinite, vratiće vam se trostruko". Ovde je reč o tome da svakom svojom mišlju, rečenicom i delom, šaljemo određene energetske frekvencije, a takva energija nam se vraća u trostrukom obliku. Zakon trostrukog privlačenja možemo razumeti na sledeća dva načina:

PRAŠTANJE IMA NEVEROVATNU MOĆ, ONO LEČI DUŠU I DONOSI MIR!

Praštanjem onima koji su vas povredili, lečite svoju dušu...

KAKO POZITIVNE MISLI MOGU DA PROMENE CEO ŽIVOT?

Od misli zavisi kakve će nam emocije biti, od emocija zavose naše reakcije, a reakcije kreiraju naš život. Vrlo je jasno da samo sa pozitivnim mislima možemo imati lep život. Sigurno ste primetili da onim danima kada ustanete dobro rapoloženi, sve vam ide od ruke, dok onda kada ste nervozni, gotovo ništa ne uspete da uradite tokom dana, a srećete samo negativne osobe. Da li ste, u tom trenutnu, pomislili kako je ceo svet protiv vas? Istina je da nije svet drugačiji, već vi. 

LUJZA HEJ: ZAHVALNOST JE OSNOVA SREĆNOG ŽIVOTA

Lujza Hej je autorka preko 30 knjiga o samopomoći i pozitivnoj psihologiji. Lujza Hej u svakoj svojoj knjizi ističe osnovnu poruku, odnosno pravilo srećnog i zdravog života, a to je da naše misli i uverenja značajno utiču na naš život i zdravlje, piše Lovesensa.rs U jednoj od svojih knjiga Lujza Hej je napiala molitvu zahvalnosti koja vraća veru, pozitivan pogled na život i ispunjva srce radošću i ljubavi. Preporučuje se da je izgovarate svakog jutra!

//