KRADLJIVCI ENERGIJE SU SVUDA OKO NAS, EVO KAKO DA IH OTKAČITE!


Krađe, odnosno manipulacije energijom danas dosežu neviđene i nevidljive razmere. Postoje ljudi koji se hrane vašim životnim sokom, kojim je to potrebno kako bi potvrdili svoj ego. Prepoznaju se najčešće tek nakon isisavanja vaše energije. Stoga je potrebno biti oprezan i znati se odhrvati takvim osobama. Kako?

 

Ako ste sigurni da vam neka osoba uzima energiju, jednostavno se distancirajte od nje. Zahvalite na pozivu i odbijte. Po potrebi nađite i izgovor. Ne dajte da vas opet uvuče u svoju priču u kojoj samo ona dobiva, a vi gubite. Ovde je potrebno biti čvrst i ne pokleknuti. Zaboravite na popustljivost i dopustite sebi (ako treba) i okrutnost. Setite se koliko ste vi do sada dali i smatrajte da je to dovoljno. Važnije je obnoviti svoje resurse, nego večno puniti tuđe.Vampiri su najčešće nesvesni svog mehanizma kojim se pune tuđim energijama, a takođe nisu svesni ni svoje sebičnosti.

 

 

Jednom kad se nađete u kandžama vampira, iz toga možete izaći jedino odlučnim odbijanjem i nepristankom na nastavak takvog odnosa. Ne zavaravajte se da ćete vampira promeniti, njihov je sistem i priroda takva da će nakon što vi više ne trzate, jednostavno otići dalje i potražiti novu žrtvu. Vama tad ostaje pitanje kako obnoviti sebe i povratiti izgubljenu energiju?

 

Najveći akumulatori energije, strasti i hrabrosti jesu vatreni znaci Zodijaka: Ovan, Lav i Strelac. Stoga pogledajte u svoju natalnu kartu da li imate koju planetu u vatrenim znacima. Već je to prva zaštita od vampirizma i pada energije. Pokušajte vizuelizacijom i meditacijom fokusirati svoju pažnju na tu planetu i vatreni znak u kom se nalazi. Zamislite tu planetu većom, snažnijom, pokretljivijom, onom koja raste i razvija se u vama. Vizuelizujte vatru, toplinu, prostranstva, prirodu i njenu otvorenost. Oslobađanje i kretanje suština je svake obnove, pa tako i vaše.

 

 

Kad osetite u duhu da se vaše baterije počinju puniti, tada može preći i na zemaljski nivo – najčešće to zapravo sledi automatski. To znači da kad učvrstite u sebi ideju regeneracije, krećete u konkretnu akciju. To može biti šetnja kroz prirodu koja puni vaše telo, lagana rekreacija, zanemarivanje teških i napornih misli i briga, fokusiranje pažnje na nešto novo što volite ili pak pravi sport, planinarenje, aktivan hobi ili slično, ako ste u duhu spremni na isto.

 

Važno je da ono što tada činite i čemu poklanjate svoju pažnju dobro čini i vama, odnosno da postoji razmena pozitivne energije. Što ste više u tome, više se i obnavljate. Više volite, spremniji ste za nove doživljaje i poduhvate i idete dalje.

 

To je ideja vatre, energije, topline i strasti. Svakako, s merom. Dalje će vas voditi vaš unutrašnji glas.A kad idući put naiđete na vampira, prepoznaćete ga u trenutku, odmahnuti rukom i poći dalje svojim putem. Što dalje od njih!

 

Izvor: Astrozmaj