8 ZNAKOVA DA ĆE SE VAŠA SRODNA DUŠA POJAVITI USKORO


Vaša srodna duša dolazi u vaš život kada je vaša duša spremna. Možda ste obećali sami sebi, nakon što vam je srce toliko puta bilo slomljeno, da više nikad nećete biti povređeni. Ili ste možda razvili već toliki strah od povređivanja da ne dajete nekome niti priliku da vam slomi srce. Ali prava osoba u koju ćete se zaljubiti vredna je svakog otkucaja srca.

Verujte mi. Puno je bolje da vam se srce svakodnevno slama nego da živite celi život bez prilike da se zaljubite, piše Life coach code. A dobra vest je da za svakoga postoji prava osoba i vi je zaslužujete pronaći. Istina je, istinska ljubav, pojavljuje se onda kada je najmanje očekujete. Postoji nekoliko znakova koje možete primetiti. U većini slučajeva vi znate da je to vaša srodna duša čim tu osobu upoznate. Ali kada je vaša srodna duša blizu, vaš duh oseti njenu energiju i daje signale.

8 znakova da će se vaša  srodna duša uskoro pojaviti u vašem životu. Neki od ovih zajedničkih znakova su:

1. Imate romantične snove

Pre nego što se ova kosmička romantika razvije u vašoj stvarnosti, možda ćete to doživeti prvo u svojim snovima. Nećete se setiti živih detalja vašeg sna, ali dobri osećaji koje će vam taj san preneti biće s vama tokom dana.

2. Osećate iznenadni nagon za poboljšanjem sebe

Ako osetite iznenadni nagon da morate biti privlačni iznutra i izvana, to je jasan znak nadahnuća koji vam pruža blizina vaše srodne duše. Fokusirate se na osobni razvoj jer smatrate da morate privući nekoga. Pozitivna stvar je što ulažete svoju energiju u to. Kako se poboljšavate, vaša srodna duša radi isto to. Zapravo, na taj način se još više približavate.

 

 

 

3. Počinjete jasno videti svoju svrhu u životu

Blizina vaše srodne duše čini da jasno vidite vašu životnu svrhu. Ono što je izgledalo kao prazno postojanje, iznenada dobiva smisleni smer. Osećate se živi i uzbuđeni. Kada činite ono što trebate činiti, osećate se celovito i zadovoljno. Te emocije su svetlo koje prisutnost vaše srodne duše  nadahnjuje.

4. Počinjete videti ljubav svuda oko sebe

Kamo god krenuli, vidite ljubavnike kako se drže za ruke ili se maze, kao da celi svet pripada njima samima. Postajete svesni ljubavnih tema na televiziji pa čak su i vesti na vašim društvenim mrežama ispunjene ljubavnom tematikom. Kada odete u trgovački centar, čujete ljubavne pesme koje puštaju s radija. To bi vas moglo iritirati na početku, ali ljubav vam se želi prikazati kako biste je mogli prihvatiti u svom životu.

 

 

 

5. Shvatate šta tačno želite od vašeg idealnog partnera

Već imate ideju vašeg budućeg odnosa. Znate sve pojedinosti o tome kako bi trebao izgledati vaš idealni partner, kako bi trebao govoriti, itd. Jednom kad postignete tu jasnoću vezano za ono što stvarno želite, esencija svih tih detalja usmeriće vas u pravom smeru i vaša srodna duša će pronaći vas.

6. Otvarate se novim mogućnostima

Budući da osećate da ste spremni dočekati novu ljubav u svom životu, otvarate se prilikama za susret s novim ljudima. Često dobijate pozive od porodice i prijatelja. Susreti s ljudima i napuštanje zone udobnosti pružiće vam veće šanse da se upoznate sa svojom pravom ljubavi, jer retko se dogodi da vam ona samo tako pokuca na vaša vrata. Kada imate želju da se otvorite novim mogućnostima, to vas verovatno vaša podsvest pokušava osloboditi iz udobnog zatvora i pomaže vam da pronađete ljubav svog života.

 

 

 

7. Osećate da je razina vaše energije viša nego inače

Osećate da je vaša srodna duša blizu jer je vaša razina energije neočekivano visoka. Vi nesvesno osećate pozitivan podsticaj, jer ga vaš duh prvi oseća. Možda se probudite ujutro i osetite višu energiju nego obično. Možda ćete se osećati srećno bez posebnog razloga. To su svi znakovi da je ona prava osoba blizu.

8. Napokon uviđate lekcije koje vam je donio vaš dosadašnji ljubavni život

Stvari postaju jasne i vi više ne vidite greške vaših prošlih odnosa kao nešto loše. Umesto toga, počinjete ih videti kao iskustva iz kojih možete izvući pouke. Znate da više nećete činiti iste greške. Sada znate što trebate učiniti ako se upustite u novi odnos s pravom osobom. To je znak da ste iscelili slomljeno srce i da se opet se možete srećno zaljubiti.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Image source:  Designed by Freepik