×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Pisanje anđelima vodičima je delotvoran način da izrazite brige, probleme, misli i želje. Možete ih zamoliti za pomoć i vođstvo i da se oslobodite briga i strahova. Nemojte se suzdržavati. Kada pišete anđelima, otvorite srce i dopustite osećanjima da slobodno pređu na papir.

Čišćenje aure je neophodno za spiritualnu higijenu. Čista aura je harizmatična i stvoriće bolje odnose sa drugima. Ljudi će prirodno biti više skloni i činiće usluge onome čija je aura čista i koja sija dobrom energijom.

Šesto čulo često i ne primećujemo, ali baš ono nam često pomaže kroz intuiciju i osećaj "u stomaku"! Naše šesto čulo je moćno i dobrodošlo baš kao i naših pet čula koja nam pomažu da se snađemo u svakodnevnom životu, piše Lovesensa.

Nemaju samo ptice krila i mogućnost da lete sa jednog na drugi kraj sveta. To mogu da postignu i pripadnici nebeske čete anđela, koji su nama običnim smrtnicima nevidljivi, a koji baš slobodno i radosno poput ptica obilaze sve ljude na ovoj našoj predivnoj planeti i obavljaju misiju koja im je poverena od Hristosa, a ona se tiče brze i čudesne pomoći grešnim ljudima u raznim životnim okolnostima. 

Mentalno snažne osobe imaju veće šanse za uspeh u životu zbog njihovog pogleda na svet. Jedna od njihovih ključnih osobina je ispunjenje. Na površini ispunjenje zvuči poput laganog koncepta, međutim ostaje neuhvatljiv mnogim ljudima.

Nije važno koliko je na tvom bankovnom računu, kolika kvadrata ima tvoja kuća, nije važno koliko besno imaš auto i kakva je tvoja vikendica. Važno je šta unosiš u živote drugih, unosiš li mir ili nemir.