×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Svakodnevno izgovorimo na stotine reči i rečenica. Razgovore, pogotovo one intimne sa prijateljima i porodicom, podrazumevamo kao deo života. Često ih nemamo potrebu kontrolisati niti paziti šta izgovaramo jer je potreba za verbalizacijom ogromna.

Verbalizacija je dobra. Vrlo često kada opisujemo tugu ili jad koje ponekad osetimo, isti privremeno nestanu.

Međutim, ono što moramo znati je činjenica da je svemir naš dobri duh čija je primarna svrha ispunjavati naše želje. Svemir rečenice koje mi izgovaramo doživljava kao naredbe.

Čuli ste već puno puta da su misli te koje kreiraju našu stvarnost. Ali, daleko, daleko veću snagu od misli, imaju reči i to one izgovorene na glas.

Sve što želite, kada glasno izgovorite, ostvaruje se!

Naime, svaka misao je vibracija, jer mi smo vibracijska bića, kontinuirano vibriramo onim što svesno i nesvesno mislimo. Ponekad nam se naše misli manifestuju, ali vrlo često se dogodi da mislimo na svoje želje ali se one ipak ne manifestuju u realnosti.

Razlog tome je što svemir treba zvuk kako bi što pre omogućio ostvarenje naših želja u materijalnom svetu. Dakle, za brzu manifestaciju, svemiru daleko bolje služi zvuk, jer zvuk je taj koji povezuje nematerijalni svemir s materijalnim.

Zvuk je pojačana vibracija naših misli koja se daleko brže i bolje manifestuje u materijalnom svetu. Zvuk je jedna od najvažnijih komponenti za komunikaciju sa svemirom i manifestovanje.

Zamislite vaš um kao jedan balon u kojem se skupljaju sve misli i želje koje imate i odašiljete svakodnevno. Taj balon je tu pored vas uvek . Ali, energija svega što priželjkujete ne može se iz tog balona preliti u vaše energetsko polje kako bi ono moglo odaslati vibraciju rešenja i poslati je u svemir. Nakon toga će svemir tu vibraciju vratiti prema vama u vidu ispunjenja.

Da bi energija rešenja ušla u vaše energetsko polje potreban joj je kanal uz pomoć kojeg će se preliti u energetsko polje. Taj kanal i jedan od najvažnijih uslova za manifestaciju željenog je zvuk.

Zato je važno izgovarati svoje želje. Sve što želite uobličite u pozitivnu izjavu konstruiranu u sadašnjem vremenu kao da je već ostvarena. Izgovorite je na glas.

Kada je vaša namera za manifestovanjem novog života, novih događaja i ljudi iznimno velika, tada je i vaša namera jaka i tada će vas i svemir još jače podržati u tome što želite. Samo izgovorite. Izgovorite glasno!

Pazite što izgovarate i sada i zauvek!

Sve što želite, kada glasno izgovorite, ostvaruje se! Zato pazite što sve izgovarate tokom svog celog života.

Činjenica je da se svima nama u životu događaju manje ili više dobre stvari, te da svi prolazimo događaje  koji ponekad nisu baš onakvi kakve želimo imati. Činjenica je i da se ponekad ne osećamo prezadovoljno i predobro u životu. Ali, verbalizujemo li svoje nezadovoljstvo izgovarajući ga, tako direktno svemiru izdajemo naredbu za manifestovanje izgovorenog.

Što god želite izgovorite to uobličeno u jednu ili više reči glasno!

Ljubav, zdravlje, posao, porodicu, sreću, zadovoljstvo, novac , materijalna sredstva… sve, baš sve možete imati ako to izgovorite glasno u sadašnjem vremenu.

Evo primera:

Imam ljubav!

Zdrav/zdrava sam.

Imam posao – ili radim u toj i toj firmi.

Imam novac.

Imam kuću.

Ja sam roditelj.

Srećan sam.

Imam mir.

Pustite mašti na volju i izgovarajte na glas!

(Melita Manojlović, Atma.hr)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner