Info
Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da naš tim ne odgovara za tačnost i istinitost sadržaja koji se plasiraju putem ezoterijskih i ostalih reklamnih banera na našem internet sajtu. Reč je o oglašivačima čije marketinške poruke automatski putuju posredstvom servisa Google Adsens do krajnjih recipijenata. Ograđujemo se od svih onih koji nude svoje usluge, a posebno one u vezi sa "proricanjem" i "predviđanjima" na promotivnim banerima koje možete da vidite u našim člancima. Razlog za odobravanja pojave takvih reklamnih poruka je isključivo zbog zarade zahvaljujući kojoj održavamo vaš omiljeni astrološki portal. Takođe, informacije iznesene u člancima posvećenim ljudskom zdravlju nisu zamena za stručne lekarske savete i terapije, te vam savetujemo da sve zdravstvene probleme rešavate isključivo pod nadzorom svog lekara. Uredništvo i novinari portala “Web Astrolog” neće snositi nikakvu odgovornost ukoliko vam bude nanesena bilo kakva šteta, materijalna ili nematerijalna. Sadržaje na ovom sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornost. Članci koje objavljujemo su isključivo informativnog karaktera i nikako ne mogu da budu zamena za stručnu medicinsku pomoć.
   |   

ETERIČNA ULJA KOJA PODIŽU ENERGIJU

Često čujemo da je za uspešan i produktivan dan ključna kvalitetna jutarnja rutina. Bilo da jutro počinjete tuširanjem, proizvodima za negu lica, preko potrebnom kafom ili ukusnim doručkom, donosimo trikove i savete uz koje će vam jutarnja rutina biti još bolja pomoću Young Livingovih eteričnih ulja. U ostatku teksta reći ćemo nešto više o popularnim eteričnim uljima čije sveže arome razbuđuju čula i pršte energijom nužnom za učinkovit dan.

ETERIČNA ULJA ZA OTPUŠTANJE PROŠLOSTI

Dok razmišljamo o budućnosti i kretanju napred, nije uvek lako ostaviti prošlost iza sebe i živeti punim plućima. U nastavku ćemo vas provesti kroz nekoliko ulja koja mogu podstaći pozitivniji pogled na život, motivaciju i radost življenja te nam tako bar malo pomoći da odbacimo teret prošlosti i lakšim korakom zakoračimo u budućnost.

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU ETERIČNOG ULJA ŽALFIJE I MUŠKATNE ŽALFIJE?

Volimo eterična ulja, bilo da je reč o cvetnim, začinskim, citrusnim ili drvenastim aromama. S vremena na vreme naiđemo na ulja koja su toliko svestrana da se njima želimo okružiti ceo dan na bezbroj načina. U tu kategoriju spadaju i Young Livingova eterična ulja Sage i Clary Sage, odnosno eterična ulja žalfije i muškatne žalfije. Iako su sličnog imena i potiču iz iste porodice grmolikih biljaka, njihovi su mirisi potpuno različiti, a obiluju čitavim nizom prednosti.

OVO SU PREDNOSTI KORIŠĆENJA ETERIČNOG ULJA ĐUMBIRA

Pred nama je vreme kojem odgovaraju topli mirisi i pikantni začini. Zato jedva čekamo dobro iskoristiti Ginger, Young Livingovo eterično ulje đumbira. Đumbir (Zingiber officinale) je trajna gomoljasta biljka poreklom iz jugoistočne Azije koja se tipično uzgaja zbog jestivog korenja koje se može upotrebiti u raznim slatkim i slanim jelima.

KAKO UPOTREBLJAVATI ETERIČNA ULJA YOUNG LIVING?

Možda ste tek otvorili svoj prvi Premium početni komplet, na dar dobili niz bočica eteričnih ulja (blago vama!) ili ste, poput nas, bespovratno ušli u čarobni svet eteričnih ulja jer znate da se u njima krije nešto posebno! Možda se pitate koji je najbolji način njihove upotrebe.

SAVETI ZA PRIRODNO ČIŠĆENJE DOMA ETERIČNIM ULJIMA YOUNG LIVINGA

Napokon je stiglo vreme da kažemo zbogom zimi i pozdravimo proleće! Kada je proleće u vazduhu, veselimo se buđenju prirode, cvetanju biljaka i toplim zracima sunca. Ovo je godišnje doba simbol rođenja i novog početka, što nas mnoge podstče da se bacimo na prolećno čišćenje.

//