×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Iskustva

Pozdravljam sve pratioce astrologa Velimira Remića čiji rad pratim već nekoliko godina. U horoskopu sam Škorpija i tako sam jedne noći tragajući za informacijama u vezi mog horoskopskog znaka naišla na objavu našeg milog Velimira u kom je baš pisao nešto o svom znaku Škorpije. U slučajnosti ne verujem. Škorpija je pronašla Škorpiju. Mojoj sreći nije bilo kraja. Otresit, pametan, vredan i human – to sam sve primetila kod njega za vreme dok pratim šta nam sve plasira na Fejsbuku.

Od toliko divnih reči stvarno ne znam koju bih prvo upotrebio da bih se zahvalio astrologu, a sada već i mom dragom prijatelju i bratu Velji. Bilo je to pre godinu i po dana kada sam prvi put čuo za Velimira. Dobra vest o dobrom čoveku brzo se pročuje. Moja mama je pričala lično sa njim i to prenela mojoj sestri pa ona meni. Da ne dužim, kažem ja sebi ajde da ga pozovem nemam šta da izgubim. U to vreme bio sam u drugoj državi i bilo mi je veoma teško bez ikog svog.

Dragi i poštovani Velimire evo da i ja nešto kažem o tvom radu kako u vezi mog horoskopa, tvoje knjige tako i o objavama na Facebook stranici gde sam prvi put čula i videla čime se ti baviš.Svi smo mi pomalo skeptici u početku kada čitamo horoskop ali ono što je mene privuklo tebi jesu tvoje poruke svima nama širom sveta čega treba da se čuvamo, šta će da bude u narednom periodu itd. Sve te prognoze su bile tačne naravno.Onda sam videla da si napisao knjigu "Rađanje novog sveta" kojom si me oduševio jer si na najednostavniji način nama laicima objasnio da su nam stigle promene koje svi osećamo ali nismo bili svesni šta se to dešava sa nama i oko nas.

c54cc219-6cd2-4a92-8240-b4a11072f161 1Ovo što pišem, nikako nije reklama, ovo je istina! Slučajno sam pronašla Velimira Remića, ali namerno ga pratim oko godinu dana. Svakidašnji ritual je da uđem na njegovu stranicu i uvek sam fascinirana. Povukoše me neke sile da otkrijem još ponešto o sebi, a unutrašnji glas uputio me ka Velimiru. Posle kraće komunikacije dođosmo do jednog lepog opuštajućeg razgovora. Ne samo što je korektno i brzo uradio moj horoskop, već sam oduševljena jednim njegovim gestom. Naime, naknada za njegov rad je direktno otišla u svrhu pomoći samohranoj majci sa troje dece. Pa šta  više reći o Velimiru Remiću. Čovek nadasve, plemenito sposoban humanista. Čast mi je da sam upoznala Velimira i svaku mu sreću u životu zelim. Bog te blagoslovio Velimire!

Dubravka Vranješ iz Banjaluke

 

sneyana fotoŽelim da sa ljubiteljima Astrologa Velimira Remića podelim jedno novo i divno iskustvo. Astrologija me je od uvek interesovala, ali nisam nikada naišla na osobu kao što je Velimir, veran svojim prijateljima, brižan i pun strpljenja. Slučajno sam na Fejsbuku videla njegovu objavu i naravno pročitala sa velikim interesovanjem. U narednih nekoliko meseci sam redovno čitala sve objave i gledala video poruke. Oduševila sam se koliko je događaja u svetu unapred objavio, koliko sam sebe našla u njegovim dnevnim objavama. I naravno odlučim da mi Velimir uradi lični horoskop. O svemu je uredno dogovoreno i urađeno. Samo ja sebe znam onakvu.kakvu me je Velimir opisao. Oduševljena svim onim što mi je napisao, ne propuštam više ni jednu njegovu objavu ili video poruku. Takodje sam u dužem periodu izuzetno osetljiva i veoma nervozna. U rezgovoru sa Velimirom o mom problemu,preporučio mi je kristale kao i Bahove cvetne kapi “Rescue remedy” koje sam odmah poručila. Od kad su kristali u mojim rukama ja sam nova osoba. Velimiru se zahvaljujem od srca, jer je pokazao da nije sebičan i toplo ga preporučujem svima koji vole Astrologiju i koji imaju problema, a Velimir Remić im svakako može pomoći. 

P.S. Na insistiranje klijentkinje njenu fotografiju nećemo javno objaviti poštujući pravo na privatnost.

mihailoSasvim slučajno pronašao sam na Facebook-u stranicu Web Astrologa Velimira Remića. Prvo sam neko vreme čitao njegove tekstove,objave i savete, zatim smo postali prijatelji na njegovom Facebook profilu i iskreno mogu reći da sam bio oduševljen njegovom radnom biografijom i šta je sve postigao sa svojih 27 godina. Posle detaljno uradjene natalne karte imao sam utisak da me poznaje bolje od mene samoga, da je vidovit ili da me čak prati kada zna sve. Ispred najvećih i najvažnijih raskrsnica u životu ne nalaze se znakovi ali je zato tu VELIMIR REMIĆ. Puno sreće I uspeha u daljem radu. Mihailo Aleksić, Topola, Srbija.