×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

U poslednje vreme počeo sam shvatati kristale na nov način. Dok sam oduvek znao da su snažni isceljitelji i da nose čistu energiju, čini se da su kristali mnogo više od toga.

Zapravo, čini se da svaki kristal ima vlastitu ličnost i možda čak i svoju vlastitu svest.

Je li moguće da kristali imaju vlastiti um?

Da ste me to upitali pre nekoliko meseci, verovatno bih negativno odgovorio, ali sad se ne bih iznenadio da kristali imaju neku vlastitu vrstu svesti.

Dok sam tugovao zbog gubitka moje sestre, kristali su mi postali dobri saveznici, a rad s njima tokom tog perioda žalosti pomogao mi je da ih razumem na jednom sasvim novom nivou.

Evo 5 magičnih sposobnosti kristala koje sam uočio:

1.) Kristali imaju svest

Mnogi veruju da kristali imaju neku vrstu svesti. Iako taj nivo svesti nije ni blizu nivoa svesti prosečnog čoveka, veruje se da kristali, baš kao i svi drugi u ovom Svemiru, imaju “vlastiti um”, piše Forever conscious.

Možda nećemo moći razumeti ili shvatiti “um” koji poseduje svaka stvar u ovom Svemiru, ali vrlo je verovatno da sve što je u ovom Svemiru, uključujući kristale, ima neki oblik svesti.

Prema Nikoli Tesli – “U kristalu imamo čistu evidenciju egzistencije formativnog životnog principa iako pored svega ne možemo razumeti život kristala – to je ipak živo biće.”

Prema svojim kristalima ne morate se odnositi kao prema svojim kućnim ljubimcima, ali kada se brinete za njih i odnosite se prema njima sa poštovanjem, bolje rade i učinkovitije – pokušajte.

2.) Kristali mogu komunicirati

Kristali su dobro poznati po svojoj sposobnosti lečenja, ali zapravo mogu komunicirati i prenositi poruke. Kristali su poput uređaja za pohranu i sadrže informacije koje osoba može preuzeti. Nakon rada s određenim kristalima, možda ćete otkriti nove informacije ili primati nove informacije.

Jedan od načina na koji ljudi koriste kristale za komunikaciju je korišćenje viska. Kristal ide na kraj lanca ili trake i može se njime prelaziti preko tela kako bi se pronašla područja napetosti, boli i ustajale energije. Mesto koje privlači visak je mesto gdje je potrebno isceljenje.

Kristalnim viskom takođe se može prelaziti preko karte kako bi se pronašli stvari / ljudi, ili čak kako bi pronašli savršeno odredište za putovanje. Takođe možete koristiti kristalni visak kako bi pronašli vodstvo.

3.) Kristali mogu biti portal

Jednom sam dobio kristal koji je koristio psihički medij. Ona je osećala da je završila sa tim ​​kristalom i prosledila mi ga je. Te noći sam stavio kristal pored mog kreveta i imao najneobičnije snove! Putovao sam kroz različite dimenzije i susretao se s božanskim bićima, to je bilo neverovatno iskustvo!

Kad sam se ujutro probudio, shvatio sam da sam zaboravio očistiti kristal i verovatno da još uvek ima zaostalu energiju u sebi. Kontaktirao sam sa medijem i otkrio da je kristal koristila kao portal za pristup višim dimenzijama.

Te noći sam odlučio opet ispitati svoju sudbinu i spavao sam sa kristalima po mom krevetu. Ponovno sam putovao kroz različite dimenzije u mojim snovima i upoznao sve vrste svetlosnih bića.

Bilo je to strašno iskustvo, ali nakon druge noći, znao sam, međutim, da je vreme da očistim kristal i učinim ga svojim. Nakon čišćenja kristala, snovi su nestali, ali od tog trenutka sam shvatio koliko su moćni kristali!

4.) Kristali mogu putovati

Čuo sam bezbroj priča o ljudima koji su izgubili kristale da bi im se oni mesecima ili godinama kasnije pojavili niotkud! Takođe sam jednom poslao kristal prijatelju u Australiju, ali kad je otvorio omotnicu, kristal nije bio unutra! Danas još uvek nemam pojma gde je taj kristal, ali kamo god da je otišao verovatno je tamo gde treba biti.

Kristali su privučeni određenim mestima i ljudima i gotovo kao da imaju sposobnost da sami odu gde žele ići. Možda ste to doživeli sami i osećali da ste se privučeni kristalom i da ga trebate kupiti ili možda dati nekome.

Odvajanje od kristala može biti teško, ali kada dođe vreme da kristal ode, zaista se čini da ima vlastiti um.

5.) Kristali mogu promeniti boju

Nakon što je moja sestra preminula, kupio sam lep komad Apofilita. Bio je sasvim proziran i bio sam doista privučen njime. Pročistio sam kristal i zatim sam počeo spavati sa njim pored jastuka.

Nakon nekoliko noći primetio sam da je kristal počeo dobivati smeđe pege. Isprva sam mislio da je kristal postao prljav, ali onda sam shvatio da se smeđe mrlje pojavljuju iznutra.

Nakon nekog istraživanja, otkrio sam da kristali mogu promeniti boju u zavisnosti od energije osobe koja ga koristi.

Smeđe mrlje predstavljaju gustu energiju koja se prenosi u kristal kao deo procesa ozdravljenja. Kristal je pomagao da se iscelim, a smeđe mrlje su bile dokaz toga.

Kristali mogu takođe dobiti svetliju ili tamniju boju u zavisno ti od energijie osobe koja koristi kristal.

Ja ću nastaviti raditi s kristalom Apofilita kako bih mogao proučiti kako se i dalje menja kroz mesece – bićete obavešteni šta se događa sa smeđim mrljama!

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner