NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA MART 2020. GODINE

Treći mesec 2020. godine nosi simboliku broja tri, dok je 2020. godina obeležena četvorkom. Kada saberemo simboličke brojeve marta meseca i ove prestupne godine dobijamo broj sedam. Ekvivalent sedmici je planeta Uran. Pred nama je mesec u kom će doći do pobune kako na ličnom, tako i na globalnom niovu. Tokom marta imaćemo na snazi talas demonstracija, problema sa pobunjenicima koji će da se bore za svoja prava.

NAJPRECIZNIJA NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA 2020. GODINU POZNATOG RUSKOG NUMEROLOGA

Srećaće pratiti one koji pokažu odlučnost i hrabrost. Došlo je vreme da razmislite o željama i  shvatite šta je najvažnije. Vreme je da sprovedete do kraja sve što ste želeli, jer je odličan period za tako nešto. Numerolog Sergej Lang donosi vam najprecizniju prognozu za svaki numerološki broj. Ovako se računa lični broj: Saberite dan rođenja i mesec i dodajte broj 4. Ako dobijete dvocifreni broj, ponovo ih saberite dok ne dobijete jednocifreni. Recimo da ste rođeni 17. jula, računica bi izgledala ovako 17 + 7 + 4 = 28. S obzirom da je dvocifreni broj, nastavite da sabirate 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1 (vaš broj).

IZRAČUNAJTE ŠTA VAM PREDVIĐA BROJ ŽIVOTNE STAZE

Numerologija pokazuje životni put - izračunajte broj vaše zivotne staze i otkrijte kakva sudbina vas prati od rođenja! Može li se nečiji životni put svesti u samo jedan jedini broj? I što nam on otkriva o nekom? Stručnjaci za brojeve kažu da može, jer simbolika broja stara je koliko i čovek. A svaki čovjek rođen je određenog datuma iz kojeg se može izračunati i vidjeti njegova glavna životna putanja.

NUMEROLOGIJA OTKRIVA: KAKAV ODNOS IMATE SA PRIJATELJIMA?

Pronađite najboljeg druga. Prijateljstvo je emocija koja nas spaja sa srodnim dušama, čvrsto nas vezuje i prepliće u uzajamnom davanju i primanju i čini nas bogatijima. Zbog načina na koji živimo, teško je danas imati pravog i iskrenog prijatelja. Premalo vremena odvajamo za druženje, ne posvećujemo se svojim bližnjima pa se sve više udaljavamo jedni od drugih. Neka prijateljstva traju večno, što ukazuje na to da se određene ličnosti vezuju na nevidljiv, ali kvalitetan način. Numerologija, kroz brojeve, jasno ukazuje na suštinu svih odnosa, pa nam otkriva i tajnu prijateljstva.

NUMEROLOGIJA KUĆNOG BROJA OTKRIVA KAKVE STE SREĆE I DA LI ĆE KOMŠIJI DA CRKNE KRAVA!

Ako je verovati numerologiji, čak i vaša sopstvena adresa može da ima uticaj na sudbinu i kako će vam se život odvijati. Saznajte da li je vaš broj kuće ili stana srećan ili baksuzan. Numerologija se od davnina koristi za predviđanja, razna tumačenja, ali i prizivanje sreće u život. Još od doba starih kultura Egipta, Kine, Indije i Japana verovalo se da cifre imaju magičnu moć, pa se tako do detalja savetovalo kojim bi se brojevima trebalo okružiti. Neki od brojeva su nam unapred sudbinski zadati, na primer poput broja koji se skriva u imenu i prezimenu ili datumu rođenja. Ali, veruje se da i kućni broj zgrade ili kuće nosi skriveno značenje svojim stanarima. Tako u Kini veruju da je najbolji broj za kuću 8, jer simbolizuje novčano blagostanje, prenosi portal 24 sata. Da biste otkrili sudbinski broj svoje adrese, kućni broj treba svesti na jednocifren, pa tako, ako živite na broju 63, jednostavno saberite cifre 6 i 3, a na taj način ćete dobiti konačan broj 9. Ako je vaš broj 19, saberite 1+9, kada ćete dobiti 10, odnosno 1 + 0 što rezultira brojem jedan.

BRAČNI BROJ OTKRIVA: KOJA JE VAŠA SLABOST U LJUBAVI I ŠTA TREBA DA URADITE!

U nastavku saznajte kako možete da izračunate svoj bračni broj, a zatim proverite koje mu to slabosti pripisuju numerolozi i kako se s njima možete uhvatiti u koštac. Prema drevnim verovanjima, razni brojevi prisutni u našem životu imaju veliki uticaj na nas, a njihovim proučavanjem bavi se numerologija.