×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Kada je reč o ljubavi- teško je biti objektivan. Saznaćete na koji način osoba funkcioniše u ljubavnim odnosima.

Formula za izračunavanje je veoma jednostavna, samo treba da izračunate lični broj.

Kada "dvojke" vole one su iskrene i požrtvovane, a "devetke" uvek tragaju za novim uzbuđenjima.

Lični broj dobićete sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja.

Izračunavanjem vašeg bioritma otkrićete nešto novo o ukusima i hrani koju volite. Bioritam pokazuje naše ponašanje u svakodnevnom životu. 

On je promenjiva kategorija koja se zapravo menja svaka 2 sata (zavisno od okretanja Zemljine ose). 

Način izračunavanja bioritma:  

Numerologija se vekovima koristi za predviđanja, razna tumačenja, ali i prizivanje sreće u život. Kod starih kultura Egipta, Kine, Indije i Japana verovalo se kako brojke imaju magičnu moć, pa se tako i savetovalo kojim se brojevima u životu okružiti. Neki od njih ipak su nam unapred zadati poput broja koji se skriva u imenu i prezimenu ili datumu rođenja. Tako se veruje kako i kućni broj zgrade ili kuće nosi skriveno značenje svojim ukućanima. Da biste otkrili svoj kućni broj, potrebno je da ga svedete na jednocifreni, pa tako ako živite na broju 63, jednostavno saberite 6 i 3 i dobićete konačan broj – devet. Ako je vaš broj 19, saberite 1 i 9 pa ćete dobiti 10, odnosno 1+0 što daje broj 1.

Brojevi u našem životu, kao i astrološki znakovi, daju naznaku ličnosti. Ovaj članak se dotiče važnosti godine u kojoj smo rođeni te prema njoj daje Generacijski broj koji govori puno toga o našem karakteru, urođenim sposobnostima, slabim i jakim tačkama, mogućoj sudbini i zdravlju.

Posmatrajući 2017. godinu iz ugla numerologije pred nama je godina u znaku broja jedan. Jedan je broj početka, koji nas upućuje na sve što je novo, jedinstveno i što nas vodi ka otvaranju novih perspektiva. Godina jedinice je godina samostalnog delovanja i vreme kada se trebamo okrenuti svojim mislima i sopstvenim snagama. Mnogi će otkriti svoje liderske sposobnosti, ali i talente koji su bili skriveni. Svi će nastojati da ovaj svet učine lepšim mestom za življenje, naravno bez gubljenja individualnosti i posebnosti.

Da biste izračunali svoj lični numerološki broj za 2017. godinu, potrebno je da uradite sledeće: Saberite dan i mesec rođenja, zatim tom broju dodajte broj 1 (koji se dobije sabiranjem cifara 2+0+1+7=1) i dobićete lični numerološki broj za 2017. godinu.

Inicijali svake osobe u numerologiji imaju veliku važnost na lične karakteristike i sudbinu. Inicijali u numerologiji se temelje na univerzalnim vrednostima slova. Prikazani inicijali dati su na osnovu imena, srednjeg imena i prezimena.