NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA 2019. GODINU


Da biste saznali šta vam numerologija predviđa za 2019. godinu, potrebno je prvo da izračunate svoj lični numerološki broj. Na primer, ukoliko ste rođeni 05.10.1980. lični brij dobićete tako što treba da izračunate sledeće: 0+5+1+0+1+9+8+0=24, potom taj broj saberemo 2+4=6 i dobili smo lični numerološki broj 6. Prognoze za svaki broj pronađite u nastavku teksta.

Broj 1

Vi posedujete moć uveravanja, tako da vam neće biti teško da rešite sve probleme i izazove koji vam se nađu na putu. Imaćete uspeha u finansijskim transakcijama kao i sa potpisivanjem ugovora i sklapanjem partnerskih poslova. Zahvaljujući vašim diplomatskim sposobnostima, sve ćete raditi uspešno i u svoju korist. Svi problemi koje ste imali na ličnom planu će nestati u 2019. godini. Vaša genijalnost i spretnost neće dozvoliti da se problemi prošire i postanu predmet ogovaranja. Postoji šansa da upoznate osobu sa kojom ćete započeti ljubavnu vezu.  

Broj 2

Vi u 2019. godini treba da napravite konkretne planove za budućnost, a ne samo da maštate. Širite pozitivnu energiju kako biste poboljšali svoje duhovno stanje i ojačali porodične odnose. Sve sukobe koje imate treba da rešite mirno i razgovorom. Nije potrebno da napravite drastične promene u svom životu, ali treba da kontrolišete svoje emocije i nećete se razočarati. Ne verujte svakome i oslanjajte se na svoju intuiciju.

Broj 3

Vreme je da ispunite svoje dugogodišnje želje. Kako biste postali uspešni, nije potrebno da se vrtite u krug i da se fokusirate na probleme. Posao kojim se bavite obećava i možete da očekujete finansijsku nagradu za sav trud i napore koje ulažete. Svaki slobodan trenutak treba da koristite za informisanje, učenje i savladavanje novih izazova. Nikada ne treba da paničite i da pravite haotične situacije. Pokažite humanost i dobrodušnost kada je god moguće i sve će vam biti vraćeno i više nego što možete da zamislite. Budite zahvalni za sve što imate i tako ćete privući nove blagoslove.

Broj 4

Vaša spretnost i sposobnosti će vam pomoći da pronađete odlično plaćen posao u kojem ćete maksimalno uživati. Budite disciplinovani, uporni i odlučni i rezultat neće izostati. Posvetite se svojoj duhovnoj strani ličnosti jer to je ono što vas je kočilo u dosadašnjem napretku. Kada je reč o vezama sa drugima, one će da budu stabilne, jake i pune uzajamnog poštovanja. Promenite svoju svakodnevnu rutinu i videćete koliko će se vaš život promeniti na bolje.

Broj 5

U materijalnom smislu možete da očekujete stabilnost, jer ćete uspeti da zaradite više nego što očekujete. Važno je da istinski prodrete u sebe i da razumete koje su to vaše duboke želje, strahovi i nadanja. Jednino ćete tako razumeti svoje potrebe i uspešno koristiti stečeno znanje. U odnosima sa drugim ljudima, posebno bliskim imaćete odličnu komunikaciju i visok stepen međusobnog poverenja. Što se tiče ljubavi, ona će biti na vrhuncu, a ukoliko poželite da stupite u bračnu zajednicu imaćete šansu da to i uradite.

 

 

Broj 6

Ovo je godina kada treba da napravite izbor i donesete odluke koje se tiču vašeg posla. Treba da proširite svoje vidike te da sklopite korisna poznanstva a sve to će vam trebati tokom godine kako biste postali uspešniji u svom poslu. Ostavite sumnje i brige iza sebe. Vreme je da kažete zbogom svojim strahovima jednom zauvek. Privatni život nikako ne treba da mešate sa poslovnim, pokušajte da to izbalansirate i da se posvetite svakom segmentu života onoliko koliko je moguće. Ne živite u prošlosti, već se radujte srećnoj budućnosti i uživajte u njenoj manifestaciji.

Broj 7

Konačno ćete uspeti da krenete pravim životnim putem i da doživite dugo očekivanu slobodu. Do sada niste imali hrabrosti da se bavite svojim životom, ali sreća vas čeka. Postaćete samouvereniji, kako u privatnom životu tako i u poslovnom. Napredovaćete na bolju poslovnu poziciju koja će vam veoma prijati. Lični život će dostići sasvim novi nivo, posebno kada je reč o ljubavi. Sve o čemu ste maštali i priželjkivali će da se ostvari. Važno je samo da verujete u sebe, da živite život punim plućima i da se ne bojite promena.

Broj 8

Konačno stiže nagrada za sve vaše napore koje ste ulagali. U poslu treba da budete odlučniji kako biste mogli da napredujete, a potrebni su vam i pouzdani partneri koji će vam biti podrška i oslonac. Uvek igrajte pošteno i uspeh neće izostati. Nemojte se zamarati konkurencijom, zavidnim i ljubomornim ljudima, ostavite sve po strani i živite onako kako mislite da treba. Ne dozvolite da vas isprovociraju ljudi koji ne zaslužuju ni minut vašeg vremena i pažnje. Odnosi sa voljenim osobama uveliko će da zavise od vašeg raspoloženja i pshičkog stanja, pa se potrudite da na vas ne utiču spoljni faktori.

Broj 9

Ove godine se završava ciklus vašeg dugogodišnjeg plana, ali to znači da treba da sumirate utiske i da analizirate svoj život, počev od ličnih odnosa, karijere, novca, ugleda. Takva procena vaše ličnosti biće korisna za vas, jer ćete na taj način shvatiti vaše mane, prednosti i napredak koji ste postigli u periodu koji je za vama. Imaćete priliku da promenite svoj život, da menjate sve ono što ne valja i odlikujete ga po svom nahođenju. Uspostavljanje trajnih i kvalitetnih odnosa biće korisno za vaš lični razvoj pa se posvetite tome u 2019. godini.

(webastrolog.info)