NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA MAJ 2019. GODINE


Peti mesec u godini analogan je numerološkom broju pet i maju mesecu u kom priroda dolazi do potpunog izražaja ulepšavajući ljudima svakodnevicu. Pred nama je mesec koji će biti obeležen energijom broja 8 koji dobijamo tako što saberemo broj meseca 5 sa aktuelnom 2019. godinom u znaku broja 3. Kada saberemo broj meseca i godine dobijamo osmicu koja je po svojoj prirodi zatvorena sa svih strana i koja se u astrološkoj simbolici povezuje sa osmim znakom zodijaka Škorpijom i planetama Mars i Pluton.

 

 

Petica je analogna planeti Merkur koja nosi simboliku putovanja, sastanaka, učenja, prodaje i kupovine kao i sređivanja važne papirologije. Trojka se odnosi na planetu sreće Jupiter.Osmicu povezujemo sa materijalnim dobrima, finansijskim izdacima kod lica koja su neumerena u trošenju para, a mogući su i vanredni dobici, nasledstva kao i odobravanje kredita svima onima kojima je finansijska injekcija preko potrebna tokom maja meseca.

 

 

Budite racionalni prilikom kupovine kako biste izbegli probleme sa likvidnošću. Ovo je mesec u kom će postepeno dolaziti do stabiizacije prilika i to najviše u životima verujućih duša koja svakodnevno rade na unapređenju svog života. Pravo je vreme da počnete sa dizanjem svesti na viši nivo kao i za mentalno pročićenje kroz molitvu, afirmacije i tihovanje u prirodi. Svima koji su čvrsti u veri i poštuju Božije zapovesti, maj mesec doneće i zaštitu Anđela čuvara, dok će bezbožnici biti suočeni sa nebeskom presudom i mogućim opasnostima od vatrenog oružja, posekotina, opekotina a nisu isključene ni tuče među licima koja duže vreme u sebi nose agresiju, ljutnju i bes. Svi koji su se u prošlosti bavili nečasnim radnjama, sada će biti veoam prozvani i ugroženi.  

 

 

Tokom petog meseca aspektovan je uspeh u polju karijere kod svih onih koji su uporni ili duže vreme čekaju svojih pet minuta. Ako treba da pokrenete privatni posao i tragate za kreditom, sponzorstvom ili investitorom ovo je mesec u kom ćete uspeti ostvariti svoje poslovne ciljeve. Obratite pažnju na urinarni trakt, reproduktivne organe i hemoroide. Konzumirajte laganu hranu, unosite dovoljno tečnosti u organizam i šetajte što više u vreme kada nisu izražene visoke dnevne temperature. Lica koja će morati na operaciju tokom petog meseca mogu da očekuju pozitivan ishod i brzu regeneraciju. Psihički labilne osobe suočavaće se sa ličnim krizama i biće im potrebna pomoć psihijatra, duhovnika ili psihologa.

Autor Velimir Remić, pisac i astrolog