ŠTA NUMEROLOGIJA PREDVIĐA ZA MAJ 2020. GODINE?


Vreme je za opraštanje i činjenje dobrih dela! Dobrodošli u peti mesec 2020. godine. Kao što znate ova prestupna godina nosi simboliku broja 4, a to znači da kroz mučenje dolazi učenje i evolutivni skok čovečanstva. Oni koji žive život poštujući Božije zapovesti, prirodne zakone i svako stvorenje na planeti Zemlji bez velikih problema podnese iskušenja kojima je izložena naša civilizacija. Sa druge strane ovo će biti mesec u kom će pasti maske sa lica onih koji nas duže vreme lažu i sakrivaju pravu istinu. Maj je mesec koji nosi simboliku broja 5.

Ovaj broj je ekvivalent planeti Merkur, pa će mnogi od vas imati potrebu da stalno budu u pokretu, ali i da uspostavljaju nove kontakte kako u sferi posla tako i u polju ljubavi. Vreme je da se krene napred. Vreme je da zauvek kažemo DOSTA je bilo čekanja, ugnjetavanja i obmanjivanja. Istina oslobađa te je poželjno da tokom ovog meseca izbacite iz duše sve ono što vas opterećuje na dubokom podsvesnom nivou. Saopštite duhovniku, psihijatru ili psihologu tajne koje vam opterećuju savest. Trudite se da ne bežite od surove realnosti. Suočite se sa strahom.

 Ovaj maj nosi simboliku pojačane mentalne aktivnosti, a oni koji su u potrazi za poslom ili žele da obave određene kupoprodajne aktivnosti, imaće značajnog uspeha u tome. Povoljni su dani i za učenje odnosno pohađanje kursa ali i druženje sa ljudima. Kada saberemo godinu četvorke i mesec koji nosi vibraciju broja pet, dobijamo zbir broj devet. Istoimeni broj je ekvivalent planeti Neptun i znaku Riba. Sada će umetnici imati pune ruke posla, a ideje će navirati snažnim intenzitetom. U vreme pojačane inspiracije dobro je da se angažujete i napravite svoj životni planer. Maštajte. Sanjajte. Stvarajte. Pevajte. Slikajte. Pišite. Krenite na pokloničko putovanje. Posvetite se duhovnom rastu. Nađite se pri ruci onima koji su klonuli duhom i zalutali u svet poroka.

Tokom petog meseca biće prozvani lopovi, lažovi, kockari, narkomani, dileri, alkoholičari, pušači, šverceri i svi oni koji ne žive u harmoniji sa planetom Zemljom. Prirodni zakoni su takvi da će biti kažnjeni svi oni koji zagađuju Majku prirodu. Još uvek nije kasno da se osvestite, pokajete i promenite navike. Na globalnom planu moguća su hapšenja kriminalaca, dilera kao I svih onih koji su preko malverzacija i korupcije stekli materijalnu korist. Aspektovani su problem sa vodom, morima, okeanima, kruzerima, benzinskim stanicama, naftom, plinom, opasnim hemikalijama, a mogući su skandali u vezi sa crkvoma ili napad na verske službenike kao i vandalizam u bogomoljama. Nažalost, moguće je ponovno aktiviranje virusa tamo gde je već bio prisutan, a nije isključena pojava neke nove zaraze u svetu. Odbacite strah. Verujte da Bog ima najbolji plan za vas. Budite uvereni da vam se ne može desiti ništa loše ukoliko budete odgovorni prema sebi ali i drugima. Poštujte život kao najveći dar od Boga. Radujte se sitnicama i hranite dušu molitvama i duhovnim razgovorima sa onima koji su svoj život posveti našem Stvoritelju. Neka vam svaki majski dan bude suncem okupan, a vi oslobođeni od svakog iskušenja koje vam ometa lični progres. Srećno!

Autor Velimir Remić