NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA SEPTEMBAR 2020. GODINE


Zakoračili smo u deveti mesec ove prestupne 2020. godine koja je mnogima donela otežanja, strahove, rastanke, reprizu loših događaja ali i neku vrstu čekanja boljih dana. Veliki je broj ljudi koji jedva čeka da zauvek kaže zbogom godini četvorke, ali pre zore ne može svanuti.

Pred nama je septembar koji nosi energiju broja devet (9), pa kada tom broju dodamo godinu 2020. koja nosi simboliku četvorke (4) dobijamo zbir broj 13. Kada saberemo 1 + 3 dobijamo opet broj četiri što jasno ukazuje da će ovaj mesec biti obeležen energijom broja četiri koji je ekvivalent planeti Saturn i znaku Jarca. Vreme je za red, rad i strogu disciplinu na svim nivoima našeg postojanja. Počinje veliko čišćenje sveta. Ništa više neće biti kao pre. Nakon vrelog leta, evo meseca u kom ćemo imati promenljivo vreme sa čestim talasima svežeg vremena, a ne treba da nas iznenadi ni pojava snega na planinskim vrhovima. Hladnije vreme donosi i bolju koncentraciju pa snagu treba usmeriti ka polju karijere. Mesec u znaku broja četiri može doneti odricanja, teškoće na poslu, prolaznu tugu, strah, melanholiju i osećaj kako se dalje više ne može. To je sve prolazno pa ne treba da očajavate niti da odustajete od cilja. Udaljite se od onih koji vam stvaraju osećaj teskobe. Septembar je odličan da prekinete druženje sa energetskim vampirima. Završite sve ono što je dugo na čekanju jer više nema vremena za prolongiranje.

Mnogima će teško pasti energija devetog meseca, ali sve što se bude dešavalo dešavaće se za dobro čoveka, samo treba pratiti znakove kraj puta. Vreme je za berbu onoga što ste posejali u proteklom periodu. Dobri će ubrati dobro, dok će zlobni upasti u trnje i doživeti povredu, bol i kaznu. Tokom septembra treba da pripazite na kosti generalno, a posebno na kičmu, zglobove i zube. S obzirom da je četvorka simbolika planete Saturn koja opet odslikava prepreke, strahove, restrikcije, ne treba da nas iznenade ponovno uvođenje nekih mera ili zabrana povodom aktuelne pandemije. Sada će na snazi biti zabrane, strogo kažnjavanje neposlušnih građana, a neke škole mogle bi obustaviti svoj rad zbog zaraze.

Ako tražite dodatnu zaradu, ovo je idealan mesec da svoje znanje unovčite jer će se poslovna vrata otvarati najhrabrijim dušama. Ukoliko nekome dugujete novac, evo prilike da se izvinite onima koji željno čekaju da im vratite njihove pare, a ako vama neko duguje, budite otvoreni i zatražite ono što vam pripada. Za savete se sada treba obraćati mudrim, duhovnim i starijim licima koja će vas usmeriti na stazu spasenja i rešenja životnih problema.

Ovo je period u kom dominira znak Device pa iskoristite ovu jesen za što detaljniju analizu vašeg života. Dobro je sada sprovesti duboku introspekciju, odbaciti ono što nam ne koristi, a usvojiti neke nove ideje ili oblike ponašanja. Sada treba marljivo raditi i stvarati. Pred svetom su veliki izazovi. Dolazi globalna recesija koja neminovno sa sobom donosi i glad. Moj savet je da obezbedite dovoljno hrane, ali i keš ušteđevine kako biste što lakše preživeli izazovnu zimu koja dolazi laganim koracima.

Na globalu situacija neće biti dobra.  10.09. planeta Mars kreće retrogradno što je siguran indikator početka ratnih sukoba širom sveta, a posebno na teritorijama koje su duže vreme u konfliktu. Problema će biti sa migrantima, desničarima, navijačima. Mogući su požari, odroni, klizišta, kao i protesti.

Budite strpljivi. Molite se.  Volite se. Činite dobra dela. Nemojte očajavati ako sve ne bude išlo onako kako vi želite. Imajte na umu da je svaki pad prilika za novi čudesni let.

Autor Velimir Remić