NUMEROLOGIJA OTKRIVA ZA KAKVIM PARTNEROM ŽUDITE


Broj 1 želi inteligentnog partnera s kojim može o svemu razgovarati. Poželjno je da bude i inteligentniji od njih, jer vole učiti nove i nepoznate stvari. Broj 5 voli vesele, pričljive, zanimljive partnere koji preuzimaju inicijativu, prave im razna iznenađenja – samo neka nije dosadan!

Znate li da se u generacijskom broju vidi kakvog partnera želite? Generacijski broj se dobije sabiranjem svih brojeva godine vašeg rođenja. Kada ih na kraju svedete na prosti broj, znaćete koji vam je generacijski broj.

Na primer: 1986. godina

1 + 9 + 8 + 6 = 15 = 1 + 5 = 6


GENERACIJSKI BROJ 1 – želi inteligentnog partnera s kojim može o svemu razgovarati. Poželjno je da bude i inteligentniji od nje same, jer vole učiti nove i nepoznate stvari. Nikako ne sme biti tvrdoglav i isključiv, to ne trpe. Mora im biti i oslonac i podrška. Cene dobre govornike, ali ako se gramatički nepravilno izražavaju, tu je kraj. Žele mirnu ljubav bez velikih oscilacija.

GENERACIJSKI BROJ 2 – reaguje isključivo na emociju. Treba im emotivan partner koji će bez ustezanja i pokazivati i izgovarati, ljubav i emociju. Dvojke vole da im se govori, da ih uveravaju u postojanje emocija, da im se neguje samopouzdanje. Ne vole grubost, očekuju od partnera da ih svojom pažnjom, ljubavlju i nežnošću ogrne satenom u najljepšoj boji.

GENERACIJSKI BROJ 3 – očekuju bezuslovnu ljubav i maksimalnu toleranciju od partnera. Ako imaju sreće i sretnu ovakvog partnera, mada je to malo utopijska želja, napraviće mu bajku od života. Trojke i same to mogu i hoće da daju, ali samo u slučaju da to i dobiju. Teže idealu.

GENERACIJSKI BROJ 4 – žele partnera sličnog sebi. Na prvom mestu žele odgovorno i tradicionalno biće. To mora biti častan partner, vredan i radan, na koga se mogu osloniti bez rezerve, i koji će visoko ceniti njihove osobine. Preziru neuravnotežene odnose, žele znati na čemu su i kuda to vodi.

GENERACIJSKI BROJ 5 – vole vesele, pričljive, zanimljive i inteligentne partnere. One koji preuzimaju inicijativu, prave im razna iznenađenja, samo neka im nije dosadan. Žele da uz partnera otkrivaju sve životne radosti, vole smeh i zabavu, preziru rasprave i ograničavanja slobode. Daće maksimum od sebe pravom partneru.

GENERACIJSKI BROJ 6 – estete, i zato žele šarmantne i lepe i poželjne partnere. Naravno, da samo njima pripadaju. Traže davanje u ljubavi, pažnju i erotiku, jer to im je važno. Žele da im partner pruži sve blagodati za dobar život. Žele brak, stabilnu finansijsku situaciju, lepo uređen dom, decu, bogat društveni život i harmoniju, koja im je veoma potrebna.

GENERACIJSKI BROJ 7 – žele natprosečno inteligentne partnere s kojima mogu analizirati i voditi filozofske razgovore, jer su i same takve. Opredeljuju se za izrazite intelektualce i filozofe. Partner im mora dati iskrenu ljubav, bez ikakvih sumnji, ljubomore ili posesivnosti.

GENERACIJSKI BROJ 8 – žele snažne i poslovno ostvarene partnere. Žele zaštitu i sigurnost, oslonac koji nisu imali ni u roditeljskoj kući. Biraju krupne i stasite partnere koji će ih ušuškati u zagrljaju i dati im toplinu. Žele partnera koji je autoritet i koji će im jasno postaviti granice. Žele alfa partnera kojeg će poštovati, ali ne i diktatora.

GENERACIJSKI BROJ 9 – žele partnera koji će im dati svu ljubav ovog sveta, i više od toga. Kako su devetke jako zatvorena bića, žele partnera kojem se mogu otvoriti i koji neće zloupotrebiti njihovo poverenje. Boje se izdaje pa im je potreban partner koji će im biti odan. Devetke su esencija ljubavi pa im je potreban neko ko je potpuno isti kao oni, sa istim stavovima i potrebama.

Nevena Đukić/astroportal