NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA JUNI 2021.


Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Možete imati ozbiljnih problema ako ne shvatite da svaka situacija može biti i te kako povoljna po vas i da od vas zavisi da li ćete je iskoristiti ili ne. U vašem slučaju ta povoljnost se zove novac, dobra zarada u radu sa strancima. Oni koji nekome nešto duguju, bolje da što pre namire račune a oni koji planiraju da ulažu novac u nov posao, uzimaju kredite, trebalo bi da to urade kod strane banke. Ovim mesecom vladaju uglavnom parni brojevi što za vas znači osećanje sputanosti naročito ako nemate mogućnost da putujete. Mnogo novca bi moglo da prođe kroz vaše ruke a ako neka prilika nalaže da nekome napravite poklon, bićete veoma galantni. Ukoliko rešavate pitanja u vezi sa nasleđem, dobićete ono što vam pripada. Nekome je stalo da vas uveri u svoja osećanja, ne odustajte od ljubavi za koju još uvek ima nade a ako ste usamljeni, na pomolu je nova veza.

 

DVOJKA

Tokom ovog meseca pokušaćete da se borite na najkonstruktivniji način protov svega što vam smeta, ma o čemu da se radi. Ako imate emotivnih problema možete biti previše impulsivni i misliti da ste odlučniji ili principijelniji nego što je to slučaj. Nemojte varati sebe i pokušavati da budete ono što niste, možete se suočiti sa svojom savešću a to neće biti bezbolno. Moraćete da se pozabavite sobom i svojim greškama i da priznate sebi da ste i sami krivi za situaciju sa kojom ste suočeni. Nekome je veoma stalo da nastavi poslovnu saradnju sa vama i svoju energičnost eksponirajte u sferi posla, to će vam se isplatiti naročito ako pri donošenju odluka u vezi sa novcem ne budete impulsivni. Moguće su manje zdravstvene tegobe, uglavnom u vezi sa promenom vremena. pritiska.

 

 

TROJKA

Pokušaćete da započnete neki nov posao i verovatno ćete biti izuzetno motivisani da se uključite u projekat koji će vam ponuditi Sedmica za koju ćete everovatno biti i emotivno zainteresovani. Ne želite da iko sazna za vaša osećanja, naročito prema osobi koja ima zavidnu reputaciju kada su u pitanju ljubavne avanture. Ne ulazite u lavirint iz koga ne znate kako ćete izaći, naročito ako niste slobodni, žena ste a dopada vam se osoba u unoformi, sportista ili neko ko često putuje. Mnogo toga tajanstvenog može se dešavati u vašoj okolini, bilo na poslu ili na polju ljubavi, naročito ako ste slobodni. Dvojka i Osmica mogu biti veoma uporne u pokušaju da vas osvoje. Muškarci Trojke su spremni da uđu u rizičan poslovni aranžman. Ma kog pola da ste, pazite se u saobraćaju.

 

ČETVORKA

Ako ste pravi primerak svog broja, sada ćete biti trostruko jači u svemu ali se situacija može okrenuti protiv vas ako pokažete svojeglavost, posebno u familijarnim i porodičnim odnosima. Pod trostrukim ste uticajem svog broja što postaje prilično dramatično ako ne okrenete sve na šalu. Proverite sve instalacije u stanu, ne idite na trustna područja, ne budite rigidni u svojim stavovima i ne budite preoseljivi na kritike. Ako nameravate da započnete privatan biznis, potrebna vam je podrška članova porodice, naročito starijih, iskusnijih a ako ste u zrelim godinama, prepustite vodstvo mladima, naročito ako znaju šta hoče. Oni koji su u bračnoj ili emotivnoj krizi mogu izlaz iz situacije naći odlaskom na put, napuštanjem doma, ali bez iskrenog razgovora sa partnerom, situaciju nećete rešiti.

 

PETICA

Za one koji su nesigurni koji put da izaberu, ovo može biti naporan period. Da ostanu tu gde su, pa šta bude ili da se suoče sa novim poslovnim izazovima koji imaju nekakve veze sa inostranstvom. Ipak, sve vas vuče da ostanete tu gde ste pa da polako opipavate teren. Najbolje je da tokom ovog meseca ne donosite važne odluke ni u jednom segmentu života samo zato što vam se čini da okolina to od vas očekuje a vi se intimno još uvek ne osećate spremnim za bilo kakvu promenu. Oni koji prelaze u državnu službu, koji žele da se suoče sa novim poslovnim izazovima biće nosioci novih ideja i promena. Potrebno je da pokažete veliku dozu razumevanja i fleksibilnosti bilo da se radi o poslovnom ili ljubavnom problemu. Bilo bi dobro da pripazite na zdravlje, da izbegavate naporne fizičke vežbe, možete povrediti zglob.

 

ŠESTICA

Ako nameravate da napravite neku vrstu zaokreta na poslu, morate ostati dosledni sebi ali istovremeno i pokušati da se trgnete iz letargije i da budete inicijator promena. Takođe, trebalo bi da budete otvoreni za svaku vrstu saradnje, čak i sa onima koji su vam se možda nekada zamerili, sa kojima nemate sjajno iskustvo a ipak sada žele da sa vama sarađuju. Mnoge će iznenaditi vaša upornost i želja za avanturama, spremnost na poslovne izazove, na rizik. U ljubavi možete biti previše naivni uvereni da ste sposobni da izađete nakraj sa izazovima. Ako vam se dopane neko ko je veoma autoritativan, šarmantan, duhovit, dobro razmislite pre nego što se upustite u romansu. Žene Šestice mogu olako ući u vezu sa partnerom koji nije slobodan, a muškarci Šestice mogu biti privučeni privlačnošću žene koja je preduzimljiva, ambiciozna i moguće na višem položaju od njih.

 

SEDMICA

U ovom periodu dobro razmislite ne samo o prioritetima nego i o svojoj kondiciji, kako fizičkoj tako i psihičkoj. Gotovo u svim sferama života možete biti suočeni sa nekakvim ograničenjima. Prepreke na sve strane, gde kod se okrenete, nemate utisak da imate sigurnu luku u koju biste uplovili. Pristanete na ono što vam se nudi. Možete biti u procepu između dva, poslodavca, a to nije malo – stabilizacija situacije i na poslu i u domu. Ne ulazite u konflikte. Budite kooperativni i pokažite razumevanje, saosećajnost, pošto vas mnogi doživljavaju kao komadanta dajte na znanje da je i vama potrebno rame za plakanje. Ne očekujete od ljubavnog partnera ono što znate da nije spreman ni sposoban da vam pruži.

 

OSMICA

U ovom periodu možete biti vrlo naporni za saradnju jer ćete biti skloni neuobičajenom ponašanju. U potpunosti ćete iskakati iz uobičajene šeme pa možete u priličnoj meri iritirati i saradnike i članove porodice. Ako ste u dužoj vezi ili braku, moguć je nesporazum a vaš odgovor na osećaj da vas drugi, naročito ljubavni partner sputavaju biće bekstvo, pravo u ono što vi nazivate životom. Ako ste muškarac Osmica, ne ulazite u kladionice ali ni u flert sa slobodnim ženama jer idu teški dani. Možete ostati bez novca, ugleda i porodice, svi će vas osuđivati i zato pokušajte da rešavate neke konkretne probleme, moguće u vezi sa novcem, privatnim projektom koji je trebalo da započnete, na nečemu što će smiriti vaš buntovni duh. Žene Osmice biće sklone vezama sa mlađim muškarcima.

 

DEVETKA

U ovom mesecu će vaš lični magnetizam i harizmatičnost najzad doneti konkretan rezultat. Bićete u prilici da dođete do novca, bilo da vam duguju ili su vam ga obećali. Najveći problem sa kojim možete biti suočeni je rivalstvo i sklonost polemisanju sa onima koji su podjednako uporni i svojeglavi koliko i vi. Ova vaša osobina koju uspešno skrivate iza maske intelektualizma i idealizma dolazi do izražaja i nećete birati sredstva da dođete do cilja, naročito ako ste suočeni sa nepravdom ili sa neopravdanom kritikom na svoj račun. Ako se baviste sportom, medicinom, ako ste ambiciozni i rešeni da idete do kraja ma šta to značilo, malo ko će vas zaustaviti u tome. Čuvajte se Četvorki ili samog sebe ako imate mnogo Četvorki u datumu rođenja. U ljubavi ćete biti podjednako zahtevni i autorititativni.

(Conopljanews)