×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Proročanstva

U redovima koji slede donosimo najnovije prognoze poznate kazahstanske proročice Vere Lion za Rusiju, Srbiju, Evropu i svet u 2018. godini. Putin ostaje na vlasti, skandali u rimokatoličkoj crkvi, krvoproliće u Francuskoj i opaka zima u svetu - samo su neke od viđenja gospođe Lion čije predikcije sa posebnom pažnjom prate ljudi širom sveta.  

Poznata Amerikanka Betsi Levis spada u red najpreciznijih prognostičara svetskih događaja u Sjedinjenim Američkim Državama. Još od malih nogu bila je veoma drugačija od ostale dece, kroz snove je dobijala razne poruke i viđala paranormalne pojave kojima se u zreloj  fazi života ozbiljno posvetila. Ona je između ostalog šest meseci pre izbora u SAD-u najavila pobedu Donalda Trampa, a u redovima koji slede pročitajte šta predviđa za 2018. godinu.

Britanski vidovnjak Krejg Hamilton koji je predvideo pobedu Donalda Trampa na američkim predsedničkim izborima objavio je svoja predviđanja za 2018. godinu. Prema njegovim prognozama, svet očekuje jedna od turbulentnijih godina u poslednje vreme. 2018. godina biće puna političkih previranja, kriza i dramatičnih vremenskih nepogoda. Neke od njih su erupcija Vezuva i evakuacija Napulja. Takođe on govori i o ozbiljnom zemljotresu na Novom Zelandu.

Na izmaku svake godine raste veliko interesovanje javnosti za globalne prognoze, odnosno ljudska znatiželja je tolika da su internet članci posvećeni predikcijama najposećeniji u vreme kada su smenjuju stara i nova godina.

Naša deca biće potpuno nepripremljena za ta teška vremena – da bi se suprotstavila takvom stanju, jer roditelji danas ne uče decu strahu Božijem i stidu pred ljudima, poručuje starac Ilarion.

Nostradamus, Tarabići, Baba Vanga … To su samo najpoznatija proročanstva koja su dobila svoju komercijalnu namenu. Postoji na hiljade manje poznatih predviđanja za koja niste do sada čuli. Među tim manje poznatim su i ova četiri: