PREDVIĐANJA BRAZILSKOG VIDOVNJAKA ZA JUN 2019. GODINE

Brazilski vidovnjak Žuselino Nobrega de Luz postao je poznat široj javnosti kada je predvideo rušenje kula bliznakinja u Njujorku, najavio je smrt Majkla Džeksona i princeze Dajane, kao i brojne vremenske neprilike i terorističke napade širom sveta.

PROGNOZA AMERIČKOG ASTROLOGA: EVROPA U RATNOM PLAMENU, AMERIKA NA IVICI PROPASTI!

Džoni Patri je motivacioni govornik i učitelj iz Teksasa. Mnogi je smatraju jednom od najpriznatijih astroloških savetnika u Americi, a njena predviđanja, knjige i magazini poznati su široj čitalačkoj publici na engleskom govornom području. Stečeno znanje iz oblasti psihologije uspešno kombinuje sa astrologijom, dajući precizne i konstruktivne savete klijentima kako bi pronašli izlaz iz začaranog kruga.

PREDVIĐANJA IRANSKOG VIZIONARA MOHSENA NORUZIJA ZA 2019. GODINU

Iranac Mohsen Noruzi slovi za jednog od najmoćnih vidovnjka ne samo u Iranu već i u Rusiji i okolnim zemljama. Reč je o čoveku koji je svojevremeno pobedio u televizijskom takmičenju u kom su učestvovali vidovnjaci čije sposobnosti su testirane bez cenzure uživo u rijalitiju koji su pratili milioni gledalaca u Ruskoj Federaciji. Svojim predviđanjima doprineo je spasenju velikog broja ljudi. Bog mu je darovao moć da sa lakoćom čita tuđe misli, ali i da gleda zatvorenih očiju. I to nije sve, Noruzi ima sposobnost da oseća tuđe bolove. Dugačak je spisak njegovih predikcija koje su se ostvarile, a evo šta najavljuje za 2019. godinu.

SVET U 2019. GODINI: PREDVIĐANJA BRITANSKOG VIDOVNJAKA KREJGA HAMILTONA

Britanski vidovnjak Krejg Hamilton, koji je uspešno predvideo Trampovu pobedu i Bregzit, za 2019. godinu je najavio neke uznemirujuće događaje koji će se, kako on tvrdi, dogoditi u svetu. U svojim predviđanjima za Veliku Britaniju, Ameriku, Evropu kao i za ostale zemlje sveta Hamilton predviđa mnoge turbulencije u političkim, ekološkim, poslovnim i socijalnim sferama.

EKSKLUZIVNA PREDVIĐANJA AMERIČKE PROROČICE DŽIN MEJEL ZA 2019. GODINU

Džin Mejel je američka vidovnjakinja koja se dugi niz godina bavi predviđanjem budućnosti. Svako od nas je po malo radoznao i želi da zaviri u ono što tek treba da se dogodi, pa smo zbog toga odlučili da vam u redovima koji slede donesemo predikcije istoimene vidovnjakinje koje se odnose na 2019. godinu. Prema njenim rečima, ova godina biće zapamćena po napretku i rastu svesti kod ljudi.

NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO ZA 2019. GODINU

Tumači Nostradamusovog proročanstva  izašli su u javnost sa informacijama koje se odnose na 2019. Godinu. Prema ovom drevnom astrologu i proroku, 2019. godina biće godina pravde ali i godina velikih potresa i uragana posebno na tlu Amerike, konkretno na Floridi, Džordžiji, Južnoj Karolini i u Teksasu. Ove nepogode posebno će biti izražene u januaru, aprilu, julu i oktobru 2019. godine.