SVET U 2019. GODINI: PREDVIĐANJA BRITANSKOG VIDOVNJAKA KREJGA HAMILTONA

Britanski vidovnjak Krejg Hamilton, koji je uspešno predvideo Trampovu pobedu i Bregzit, za 2019. godinu je najavio neke uznemirujuće događaje koji će se, kako on tvrdi, dogoditi u svetu. U svojim predviđanjima za Veliku Britaniju, Ameriku, Evropu kao i za ostale zemlje sveta Hamilton predviđa mnoge turbulencije u političkim, ekološkim, poslovnim i socijalnim sferama.

EKSKLUZIVNA PREDVIĐANJA AMERIČKE PROROČICE DŽIN MEJEL ZA 2019. GODINU

Džin Mejel je američka vidovnjakinja koja se dugi niz godina bavi predviđanjem budućnosti. Svako od nas je po malo radoznao i želi da zaviri u ono što tek treba da se dogodi, pa smo zbog toga odlučili da vam u redovima koji slede donesemo predikcije istoimene vidovnjakinje koje se odnose na 2019. godinu. Prema njenim rečima, ova godina biće zapamćena po napretku i rastu svesti kod ljudi.

NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO ZA 2019. GODINU

Tumači Nostradamusovog proročanstva  izašli su u javnost sa informacijama koje se odnose na 2019. Godinu. Prema ovom drevnom astrologu i proroku, 2019. godina biće godina pravde ali i godina velikih potresa i uragana posebno na tlu Amerike, konkretno na Floridi, Džordžiji, Južnoj Karolini i u Teksasu. Ove nepogode posebno će biti izražene u januaru, aprilu, julu i oktobru 2019. godine.

KAZAHSTANSKA VANGA: AMERIKU ĆE UNIŠTITI VULKAN JELOUSTOUN, RUSIJA ĆE DOBITI POZIV ZA VOJNO PRISUSTVO U SRBIJI

Kazahstanska Vanga Vera Lion već decenijama uspešno prognozira svetske događaje, pomaže ljudima da pronađu sebe i reše životne probleme. Na internetu je prate na desetine hiljada poštovalaca iz svih krajeva sveta. U nastavku vam donosimo neka od njenih predviđanja za svet u 2019. godini. Prema rečima kahazstanske Vange, u ovoj godini desiće se mnoge prirodne katastrofe, kao što su poplave, zemljotresi, ali i avionske nesreće, potonuća brodova i drugih plovila. Kada je reč o migrantima, Evropa će i dalje imati problema sa njima, ali oni će se postepeno vraćati u Siriju gde će situacija biti mirnija i stabilnija.

FRAPANTNA PREDVIĐANJA AMERIČKE PROROČICE ZA 2019. GODINU

Prema predviđanjima proročice Betsi Levis, Donald Tramp će 2020. godine biti izabran za predsednika SAD-a, uprkos protivljenju i negodovanju onih koji žele da on podnese ostavku na mesto predsednika. Takođe će se pojaviti i neprijatelji unutar njegove administracije koji će želeti da ga unište i dovedu do propasti. Uskoro ćemo čuti neke šokantne vesti upravo u vezi sa njegovim saradnicima i administracijom. Proročica navodi da ukoliko se bilo šta dogodi Trampu, poput smrti, berze će doživeti krah.

ZASTRAŠUJUĆE PROROČANSTVO STARCA ILARIONA

Starac Ilarion izrekao je zastrašujuće proročanstvo o vremenima koja dolaze, a koja kako kaže, će biti nezamislivo teška. “Nastupaju teška vremena, jer nestaje vere. Zbog siromaštva – radi hrane i odela – ljudi će prodavati svoje duše. Svet će postati zao, nestaće milosrđa i ljubavi među ljudima. Sveštenici i mirjani biće isti, i neće biti nikog da poučava vernike”, naveo je on.