×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Na izmaku svake godine raste veliko interesovanje javnosti za globalne prognoze, odnosno ljudska znatiželja je tolika da su internet članci posvećeni predikcijama najposećeniji u vreme kada su smenjuju stara i nova godina. Čuveni francuski lekar, astrolog i prorok Mišel de Notr Dam kroz svoje stihove – katrene projavio je čovečanstvu kakva ga sudbina čeka. U redovima koji slede, mi smo izdvojili prognoze za 2018. godinu.

Ni malo lepe prognoze Nostradamus nema za Evropu u 2018. godini kojoj prema njegovim predviđanjima prete velike kiše. Zbog vremenskih nepogoda u vidu obilnih padavina desiće se poplave u Velikoj Britaniji, Italiji, Češkoj i Mađarskoj.

Veliki klimatske promene i sve češći toplotni udari primoraće brojne stanovnike Azije da se iseljavaju u hladnije predele prema severu kontinenta.

Zbog upotrebe hemijskog oružja u Siriji i Iraku, mnogi žitelji istoimenih zemalja bežaće prem Evropi i Rusiji kako bi pronašli spas od daljih stradanja.

Na Bliskom Istoku izbiće novi ratni konflikt u kojem će stradati veliki broj nevinih ljudi.

Ono na šta je Nostradamus u svojim katrenima za 2018. godinu posebno skrenuo pažnju jeste situacija u Sjedinjenim Američkim Državama. Americi predviđa osim ekonomskog kolapsa i propast na svim ostalim nivoima. Pojaviće se velike razlike između SAD i Evrope. Takođe, prognozirao je i pad moći Amerike koju će kako je zapisao prestići Kina koja će da postane ekonomska sila broj jedan u svetu.

(www.webastrolog.info )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner